Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacz-ka ne ten čaj jsem nezkoušela. Vždy když jsem byla ve městě, tak jsem na něj zapomněla, nebo jsem byla tak vyřízená, že se mi nechtěl už schánět. A teď si myslím, že už to nemá cenu. Uvidím v úterý jedu na kontrolu a jede se mnou přítel, tak ho zkusím poslat do nějaké čajovny v Pce, ale nevím kde na Tř. Míru, aby mi ho koupil, ale jestli to má ještě cenu ![]()
@Kacz-ka Čaj z maliníku mám taky… je výborný…z těch těhu čajů je mi už zle ![]()
Ja si ho objednavala na netu s ostatni lekarnou pro mimi, jeste jsem ho nezkousela
uz bych vlastne mohla…ble, no o vikendu zkusim
jeste jsem si pak koupila od teekanne caj pro kojici matky a ten docela vuni ujde, ty bylinky od teekanne mi obecne tolika nevadi, kdyz to neosladim..
@Kacz-ka my dětský pokoj taky nemáme hotový. Máme jen koutek v ložnici, který je vyčleněný pro malou. Dětský pokoj je teď takové menší skladiště a hlavně tzv. pokoj pro bratra, když přijede na návštěvu a chce tu přespat. Budeme ho předělávat možná letos, pokud to stihneme, máme toho dosti v plánu a s přítelovou prací to půjde asi pomalu.No když se nestihne letos, tak se to zvládne příští rok.
@Kacz-ka já bylinkový čaje taky moc nemusím. No uvidím, zda to ještě stihnu, byla bych raději kdyby ne ![]()
U nas taky vsechno trva, zvlast kdyz ted zacne byt treba pekne, tak uz vidim, jak se mu bude chtet predelavat podkrovi a radsi pojede odpocivat na ryby
dala jsem ultimatum, ze na podzim/zimu uz chci byt nahore
tak jsem zvedava ![]()
jeste zkusim koupit lnene seminko a zobat ho rozkousany…treba to taky pomuze k hladcimu porodu ![]()
ted jsem si uvedomila, ze jsem jeste v pyzamu
to je vrchol, jdu se dat trochu do kupy ![]()
Ahoj holky, tak jsme se vrátili z porodky, rodila jsme v pátek a bylo to o tři týdny dříve než jsem měla termín. Malá Viktorka měla 2270g a 44cm, je nádherná a rodila jsme v Pardubicích a mohu jen doporučit. Jak sestřičky tak paní lékaři naprosto báječný přístup, pomáhali, vysvětlovali a hlavně veliká podpora a pomoc. Porod byl bolestivý, ale naštěstí rychlý, od prasknutí vody malá byla na světě za dvě hodinky.
@Darina K. Ahoj Darčo, jak se vede a jak zvládáš? Ještě malej tak brečí? My už jsme rádi, že jsme doma, sice s manželem nevychrapaní, ale moc šťastní. ![]()
@Kleris 83 moc gratuluji k holcicce.at vam dela jen a jen radost ![]()
@Fazolka1 Moc děkujeme, dneska byla nějaká rozmrzelá a nemohli jsme jí utišit, asi prdíky, ještě to člověk nepozná, ale ted je unavená, přebalená a nakrmená a krásně chrupe, doufám, že to bude i v noci.
@Kleris 83 Tez gratuluju k holcicce. Ja uz se taky tak tesim, az to „prijde“ ![]()
@Fazolka1 a co ty, porad nic?
nebo ze by? ![]()
@Kacz-ka ahojky,ne mi porad jeste nic, drzi seam zuby nehty.jen mam uz od vecera mirny bolesti,,asi poslicky.je to porad stejny a nejsou zadny kloudny intervali, ale uz to je docela unavny. v utery jdeme k dr tak jsem zvedava zda je nejaka zmena.teda pokud ji zitra nedostanou kluci ven pomlazkama:-)
A co ty? jak jste na tom?
@Kacz-ka ahojky,ne mi porad jeste nic, drzi seam zuby nehty.jen mam uz od vecera mirny bolesti,,asi poslicky.je to porad stejny a nejsou zadny kloudny intervali, ale uz to je docela unavny. v utery jdeme k dr tak jsem zvedava zda je nejaka zmena.teda pokud ji zitra nedostanou kluci ven pomlazkama:-)
A co ty? jak jste na tom?
@Kacz-ka Děkujeme. No je to nádhera, člověk ani na ten porod už nemyslí a bolest rychle zapomene. Jen Vám holky přeji, aby jste to měli taky tak rychlé jako já.
@Kleris 83 jak dlouho jsi rodila? ty jsi uz byla v terminu? ja vam tak zavidim, ze uz to mate s Darcou ze sebou.