Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
Cekam sve prvni mimco a rada bych to s nekym sdilela a nasla tak treba i kamaradku, ktera bude mit miminko podobne jako ja…
![]()
Abychom si mohly radit, popovidat a eventuelne se treba i sejit jednou s kocarkama
Budu rada, kdyz se nektera pridate!!!
![]()
@Viollett
Ahojky je mi 22, jsem Praha zapad, cekam prvni, a jsem v 25tt ![]()
@AndreaS92 Ahojky moc te zdravim
![]()
Jeee zavidim, ze uz jsi tak daleko…kdy mas termin? Ja jsem teprve 13 tyden ![]()
Neutika to, navic mam jeste k tomu riziko… ![]()
Co bude kluk ci holka??? ![]()
@Viollett Ahoj, mě je 25 a jsem z Kladna, jestli to není moc daleko a ty nehledáš z okolí Prahy jako jsou Říčany
čekám první a začínám 32. týden ![]()
@Viollett cekame holcicku Sofinku jsem uz za pulkou coz je super. Jen me ted
trapi nejaka nemoc asi angina hrozne me boli v krku tak zitra mazu k mudr.
Proc mas rizikove?
@Helenka89 Ahojky jasny vzdyt je to kousek uz
Vitej!!! Ja jsem z Praha 4 ![]()
Ty jo dalsi, ktera uz ma skoro konec…jak to u tebe vypada??? Co mimi? Co to bude? ![]()
@AndreaS92 tak to je prima…taky bych chtela holcicku, i kdyz je to vlastne jedno, budu rada za zdrave miminko. Prosimte jsem na riziku jelikoz jsem v rijnu prodelala zamlkle tehotenstvi…
(miminku prestalo bit srdicko neco mezi 9 a 10 tydnem) no takze zakrok a preruseni tehu ![]()
A hned po prvni normalni ms od zakroku jsem otehotnela, tak mi dal dr. radsi riziko a klid rezim. Zitra mam kontrolu a ceka me screening. Jak probihal u tebe? Kdy ti rekli, ze to bude holka?? ![]()
@Viollett Koukám, že jsem tu jediná NE-P-4
![]()
U mě je klídek (ťuk ťuk), všechno funguje, není mi špatně…
jen mě pálí žáha, jinak mi vůbec nic není. Je to kluk a už má 1600 gramů ![]()
A neměj strach, taky mi to ze začátku neutíkalo a než jsem se rozkoukala, jednou ráno jsem se vzbudila s pupkem a najednou už bude konec ![]()
@Viollett screening u me probihal v pohode vyloucily se vyvojove vady dostali jsme fotku a byla jsem u Apolinare, kde budu ostatne i rodit.
holku nam rekli cca v 16tt-17tt
@AndreaS92 Aha…no nekdy to nejde tak brzy videt a zvlast u prvorodicek noo
a byla jsi na screening v kolikatem tydnu?
@Helenka89 Jeee neboj nevadi, ze nejsi primo Praha ![]()
Me je teda desne, je fakt, ze uz to zacina pomalinku ustupovat, ale ta zaha pali dal
, hnus…pouzivas na to neco??? Neco co ti pomaha? ja mam gastrofruit a nekdy krasne zabere… ![]()
@AndreaS92 jo takze by me to melo cekat uz ted…
Prej me poslou do tomayerovy nemocnice na krev a ten vetsi ultrazvuk dela dr. sam…tak doufam, ze mi ho zitra uz udela…bojim se… ![]()
@Viollett Jo, když se to nedá vydržet, tak si beru Rennie, většinou na spaní, protože usnout se s tím fakt nedá
Nebo jsem někde četla, že si máš dát hodně pod hlavu, takže jsem jednou udělala už skoro polosezení a opravdu to zázračně přešlo a usnula jsem ![]()