Těhulky prvorodičky okolo 25 let Praha okolí?

991
18.2.15 21:41

Tehulky prvorodicky okolo 25 let Praha okoli???

Ahojky :mavam: Cekam sve prvni mimco a rada bych to s nekym sdilela a nasla tak treba i kamaradku, ktera bude mit miminko podobne jako ja… :potlesk: :palec:
Abychom si mohly radit, popovidat a eventuelne se treba i sejit jednou s kocarkama :dance: :palec: :kytka: Budu rada, kdyz se nektera pridate!!! :hug: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
18.2.15 21:50

@Viollett :mavam: Ahojky je mi 22, jsem Praha zapad, cekam prvni, a jsem v 25tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
18.2.15 21:53

@AndreaS92 Ahojky moc te zdravim :mavam: :kytka:
Jeee zavidim, ze uz jsi tak daleko…kdy mas termin? Ja jsem teprve 13 tyden :zed:
Neutika to, navic mam jeste k tomu riziko… :poblion:
Co bude kluk ci holka??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
18.2.15 21:53

@Viollett Ahoj, mě je 25 a jsem z Kladna, jestli to není moc daleko a ty nehledáš z okolí Prahy jako jsou Říčany :D čekám první a začínám 32. týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.2.15 21:57

@Viollett cekame holcicku Sofinku jsem uz za pulkou coz je super. Jen me ted
trapi nejaka nemoc asi angina hrozne me boli v krku tak zitra mazu k mudr.
Proc mas rizikove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
18.2.15 21:59

@Helenka89 Ahojky jasny vzdyt je to kousek uz :-) :hug: Vitej!!! Ja jsem z Praha 4 :D
Ty jo dalsi, ktera uz ma skoro konec…jak to u tebe vypada??? Co mimi? Co to bude? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.2.15 22:01

@Viollett spadam taky pod P-4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
18.2.15 22:03

@AndreaS92 tak to je prima…taky bych chtela holcicku, i kdyz je to vlastne jedno, budu rada za zdrave miminko. Prosimte jsem na riziku jelikoz jsem v rijnu prodelala zamlkle tehotenstvi… :,( (miminku prestalo bit srdicko neco mezi 9 a 10 tydnem) no takze zakrok a preruseni tehu :roll:
A hned po prvni normalni ms od zakroku jsem otehotnela, tak mi dal dr. radsi riziko a klid rezim. Zitra mam kontrolu a ceka me screening. Jak probihal u tebe? Kdy ti rekli, ze to bude holka?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
18.2.15 22:04

@AndreaS92 No pecka konecne nekdo blizko :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
18.2.15 22:05

@Viollett Koukám, že jsem tu jediná NE-P-4 :( :D
U mě je klídek (ťuk ťuk), všechno funguje, není mi špatně… :nevim: jen mě pálí žáha, jinak mi vůbec nic není. Je to kluk a už má 1600 gramů :)
A neměj strach, taky mi to ze začátku neutíkalo a než jsem se rozkoukala, jednou ráno jsem se vzbudila s pupkem a najednou už bude konec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.2.15 22:08

@Viollett screening u me probihal v pohode vyloucily se vyvojove vady dostali jsme fotku a byla jsem u Apolinare, kde budu ostatne i rodit. ;) holku nam rekli cca v 16tt-17tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
18.2.15 22:12

@AndreaS92 Aha…no nekdy to nejde tak brzy videt a zvlast u prvorodicek noo :) a byla jsi na screening v kolikatem tydnu?

@Helenka89 Jeee neboj nevadi, ze nejsi primo Praha :palec:
Me je teda desne, je fakt, ze uz to zacina pomalinku ustupovat, ale ta zaha pali dal :poblion:, hnus…pouzivas na to neco??? Neco co ti pomaha? ja mam gastrofruit a nekdy krasne zabere… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.2.15 22:14

@Viollett ve 13tt pak ve 20tt a jeste se chodi ve 30tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
18.2.15 22:18

@AndreaS92 jo takze by me to melo cekat uz ted… :think: Prej me poslou do tomayerovy nemocnice na krev a ten vetsi ultrazvuk dela dr. sam…tak doufam, ze mi ho zitra uz udela…bojim se… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
18.2.15 22:19

@Viollett Jo, když se to nedá vydržet, tak si beru Rennie, většinou na spaní, protože usnout se s tím fakt nedá :roll: Nebo jsem někde četla, že si máš dát hodně pod hlavu, takže jsem jednou udělala už skoro polosezení a opravdu to zázračně přešlo a usnula jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová