Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, uzamknout!
Teda založit novou, je fakt, že nevíme kdo všechno to čte…
Ahoj, no Hani, čekám na porod.
Je to takové blbé, už bych to ráda měla za sebou. ALE k 1. říjnu mají otevřít Stodkou porodnici a primáře bude dělat Mach, kterej byl před tím v Domažlicích a bude tam působit i Krčál, takže bych ráda rodila tam. To ale asi už neklapne ![]()
@Martikov Marti nezoifej třeba to ještě klapne… kdby sji týden přenášela tak by to vyšlo. ale nepřála bych ti to… Toníka jsi rodila v TP? u druhátka to může přijít klidně dříve..no uvidíš… a už víš, kam by jsi eventuelně šla tedy rodit?
Vladi, Toníka jsem rodila 3 dny před termínem a teď čekám, že by to mohlo být klidně i dřív. To neovlivním i když šance tu je. Ale vidím to nejpozději na příští úterý, ono už dneska mě tak nějak divně píchá v podbřišku, ale to ještě nemusí nic znamenat. A nevím kam… Teď se víc přikláním k Domažlicím, ale může to klidně být i fakultka. Kdybych vydržela, tak jdu jasně do Stoda, protože ten Mach i Krčál jsou asi dost dobří doktoři.
@Martikov no jasně.. to už vážně může být kdykoliv… je to pech s tou porodnicí… špatně naplánovaný co? kdyby se to rozjelo o měsíc dříve bylo by to v cajku..
Založila sjem tu uazvřenou skupinu.. najdete ji u mě na profilu.. menuje se Maminky ze Stoda a okolí.. zkuste do ní vlést ať vím co to udělá.. nevím jak vás tam přidat..asi musíte u mě na profilu o vstup požádat..