Těhulky ze Stoda a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1219
13.9.13 17:39

Jo, uzamknout! :-) Teda založit novou, je fakt, že nevíme kdo všechno to čte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
19.9.13 20:20

Vladi já bych klidně byla taky pro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
19.9.13 20:21

@Martikov Marti co ty jaks e máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
19.9.13 20:55

Ahoj, no Hani, čekám na porod. :-) Je to takové blbé, už bych to ráda měla za sebou. ALE k 1. říjnu mají otevřít Stodkou porodnici a primáře bude dělat Mach, kterej byl před tím v Domažlicích a bude tam působit i Krčál, takže bych ráda rodila tam. To ale asi už neklapne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
19.9.13 20:59

@Martikov Marti nezoifej třeba to ještě klapne… kdby sji týden přenášela tak by to vyšlo. ale nepřála bych ti to… Toníka jsi rodila v TP? u druhátka to může přijít klidně dříve..no uvidíš… a už víš, kam by jsi eventuelně šla tedy rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
19.9.13 21:07

Vladi, Toníka jsem rodila 3 dny před termínem a teď čekám, že by to mohlo být klidně i dřív. To neovlivním i když šance tu je. Ale vidím to nejpozději na příští úterý, ono už dneska mě tak nějak divně píchá v podbřišku, ale to ještě nemusí nic znamenat. A nevím kam… Teď se víc přikláním k Domažlicím, ale může to klidně být i fakultka. Kdybych vydržela, tak jdu jasně do Stoda, protože ten Mach i Krčál jsou asi dost dobří doktoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
19.9.13 21:10

@Martikov no jasně.. to už vážně může být kdykoliv… je to pech s tou porodnicí… špatně naplánovaný co? kdyby se to rozjelo o měsíc dříve bylo by to v cajku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
19.9.13 21:24

Založila sjem tu uazvřenou skupinu.. najdete ji u mě na profilu.. menuje se Maminky ze Stoda a okolí.. zkuste do ní vlést ať vím co to udělá.. nevím jak vás tam přidat..asi musíte u mě na profilu o vstup požádat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová