Tekutina z prsů 3 dny po ovulaci

17.7.14 10:48

Tekutin z prsů 3 dny po ovulaci

Ahoj holky, potřebovala bych Vaše zkušenosti - Jsem cca. třetí den po OVU (dělala jsem testy), teď mám citlivé bradavky, a jsou skoro pořád jakoby v pozoru :mrgreen: ale to bych nějak neřesila, jenže mi z nich dnes začala vytékat nějaká tekutina.. pokud se povedlo, tak bych řekla, že je na podobný příznaky brzy, nebo ne?

Prosím o Vaše podobné zkušenosti.

Předem moc děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
17.7.14 10:58

Ano, na sekreci z prsou z duvodu tehotenstvi by bylo opravdu brzy, respektive na cokoli by bylo brzy… mozna zvyseny prolaktin?… a to vetsinou nedela dobrotu pri snaze otehotnet, vysetri gynekolog.
Drzim palec, at se brzy zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 11:02

Delali mi hormonální obraz (ovšem netuším, které vsechny hormony se zjistuji) a ten byl v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
17.7.14 11:12

Hmhm, tak to se priste zeptej primo na ten prolaktin a popis co tady, protoze ani mlezivo ani mleko ci cokoli z prsu proste netece, ani kdyz jsi tehotna, jen tak… vetsine se to spusti max posledni trimestr a to malokomu… tri dny ci tri tydny po ovulaci pri otehotneni urcite ne… tedy ver, ze tehotenstvim to neni, si myslim urcite… tak jestli ovulaci ci nevim :)
nicmene to samo neznamena, ze nemuzes byt tehotna :) ale to zjistis tak za dva tydny spolehlive :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
17.7.14 11:14

@soney Mlezivo mi vytéká min. od 20 tt ;). Dost jsem toho četla na netu a je to prý uplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 11:20

Hrozne se pozoruju, ale to asi skoro kazda tady :) :) Dřív jsem si dokazala vsugerovat leccos, ale tohle se mi jeste nestalo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
17.7.14 11:21

@Alises aha, tak to jsem cetla asi spatny clanky a ani pri jednom z deti jsem to nemela, toz to se omlouvam za desinformaci :) nicmene tri dny po ovulaci si myslim, ze je to nemozne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
17.7.14 11:30

@soney Taky si myslím, že je to tři dny po ovu nemožné. To já spíš jen ohledně toho celého těhu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 11:42

Nee, myslela jsem ze se tady kazda pozoruje.. a ne, ze to kazdy to tady teče :) ale to jsem ja napsala blbe :) Taky mi prijde na cokoliv hrozne brzy, ale nikdy se mi nic takoveho nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí