Telč - hledáme mamku s dítkem / dětma :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
6.4.12 15:59

My jsme teď mimo domov, ale všeobecně můžeme spíš odpoledne. Dopoledne já, vytížená matka nestíhám rajzovat :zed: :D Odpoledne jsme k dispozici furt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.4.12 20:24

Ahoj, tak znovu nahazuju téma na společné venčení dětí a dalších svěřenců… můžu zítra odpoledne, pozítří snad taky odpoledne (dopol. vezu dědu k doktorovi a je možný že se to protáhne… a že se prckovi rozhodí režim), čt a pátek jsem bez plánů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.4.12 21:31

Já opět reaguji..my jsme bohužel nemocné,takže tento týden nepadá v úvahu. Doufám,že příští už jo. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.4.12 21:34

škoda a lituju vás, marodi. dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.4.12 21:10

Ahoj maminy, tak jak válčíte? My už konečně dobíráme ATB, ve čtvrtek kontrola..a pak už snad KONEČNĚ ven. Snad to stihnem dřív než přijdu o nervy. :zed: :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.4.12 12:30

Zdar, Vojtovi roste zub, tak je pěkně protivnej, tak je to taky na houby. Snad už se vyklube a bude pokoj. My jedem od st do soboty pryč, ale pak už se prostě fakt musíme sejít. Co se domluvit na pondělní odpoledne? Já stejně chodím ven v každým počasí, jen podle počasí přizpůsobuju délku vycházky a to, kam půjdem, jestli obrazíme jen park a rybník nebo vyrazíme luk a lesů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 23:13

Ahoj holky!
v blízké době se snad budu s manželem a dětmi stěhovat do Telče :-). Nikoho tam neznáme, ale moc se nám tam líbí, tak jsme se rozhodli, že opustíme Ústí nad Labem a půjdeme do toho po hlavě. Až tam budeme, nechtělo by se některé z vás zajít se mnou a dětmi na procházku/na výlet, nebo třeba večer někam posedět? Jaký máte vztah k „přistěhovalcům“? :roll: :lol: Dodávám, že mám 2,5 letou Žofinku a 15měsíčního Vašíka :-).
Díky za reakce!
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.7.12 15:13

Ahojky, já mám tříletého Honzíka a ročního Lukáška a jsem přistěhovalec z Brna. Takže u mě dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.7.12 10:53

Ahojdaa..i já jsem přistěhovalec a máme dvouletou Terezku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.12 21:50

Holky, díky za odpovědi :-). Máme podobně staré děti, to je bezva :-). Pokud vše půjde dobře, mohli bychom být v Telči třeba už v září…uvidíme. Dám vědět a ráda se pak s vámi poznám osobně :-). A ještě mi řekněte, jak se vám v Telči žije, jste tam spokojené? P. S. Kdybyste náhodou věděly o nějakém pronájmu na náměstí, budu ráda za info ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.12 22:24

Ahoj holky, příští týden se stěhujeme do Telče. Pokud se některé z vás bude chtít, ráda se domluvím na tu procházku :-). M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.2.23 14:28

Ahojky

Ahojky, je to tu ještě aktuální? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...