Televizní věštkyně, věříte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Televizní věštkyně, věříte ?
Dobré odpoledne dámy,
mám dotaz.
V televizi se často vysílají přímé přenosy (asi) z telefonátů a odpovědí věštkyní, numerologů a podobných.
Máte s tím nějaké zkušenosti? Věříte na tyto předpovědi? Znáte někoho kdo to dělá (věštkyně atd.)?
Znáte někoho kdo to absolvoval a je spokojený?
Myslíte si že cena hovoru je přiměřená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevěřím, teď jsem četla někde krásný článek o TV věštění - jak málo stačí, aby to člověk mohl dělat.. Ale nevím v čem
Reflex, Instinkt jedno z toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 A nepamatuješ si co bylo to „málo“? Docela by mně to zajímalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šarlatány odmítám podporovat jakýmkoliv způsobem. Nevěřím, že by mi někdo na základě jednoho telefonátu dokázal cokoliv předpovědět. Leda snad výšku telefonního účtu - a na to jasnovidce fakt nepotřebuju.
Příspěvek upraven 28.04.13 v 17:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec nevěřím na takové věci, ani přímé vesteni třeba z ruky, natož v tv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v rodině naštěstí nikdo tak chytrej, aby tam volal, není. Ale známé tam volala babka a provolala kolem 2 tisíc. Furt to zdržovali, než ji vůbec přepojili na „věštkyni“… No za sebe - mám z toho srandu, dávaj to furt na JOJ2 nebo na čem a co ty baby tam vymýšlí, to je psycho
Jinak neznám nikoho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevěřím a nikdy veřit nebudu. Co se týče těch televizních, tak to vnímám jako úmyslně a veřejně páchaný podvod na lidech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Becky00 je to banda vychcánků, ale chytrých
ví jak z lidí vytáhnout prachy, osobně bych to postavila mimo zákon. Protože kolik tam třeba volá starých lidí, jsou osamělý, nemocní a doufají že jim někdo takový pomůže, a pak akorát pláčou nad účtem za telefon. Je to banda…:cert:
- Citovat
- Upravit
Ne neverim a nedavno jsem na ty blbosti koukala. Stara pani volala vestkyni a po prepojeni na ni se do eteru zacala rozilovat, ze uz na prepojeni k ni ceka 20 minut (takze provolala cca 1800kc),no to je ten ucel, ze? Zdrzovat, aby z toho meli co nejvic penez.No ale, stara pani dopredu rekla vlastne vse podstatne a pak to po no akorat vestkyne zopakovala a rychle se s ni rozloucila. Takhle to udelala presne s dalsima lidma. Jenze i kdyz vestkyni dalsi jiny volajici nerekl nic, ona stejne poprosila o blizsi informace… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Becky00 reportér se tam přihlásil, napovídal jim podle čeho věští (naprostý nesmysl) nikdo to nezkoumal.. Prostě si ho pozvali na kamerový zkoušky, když zjistili, že umí docela mluvit, už si s ním domlouvali vysílání naostro.. Ale on sám tam psal, že jsou tam různý lidi - něktěří se tomu věnují víc a někteří jsou jen šarlatáni.. Za volání utratíš majlant a ještě se ti může stát, že tě přepojí jen k nějakému Pepíkovi v zákulisí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše: Šarlatány odmítám podporovat jakýmkoliv způsobem. Nevěřím, že by mi někdo na základě jednoho telefonátu dokázal cokoliv předpovědět. Leda snad výšku telefonního účtu - a na to jasnovidce fakt nepotřebuju.Příspěvek upraven 28.04.13 v 17:47
Moje řeč ![]()
- Citovat
- Upravit
@Seizdra To mě právě zajímalo - jak moc jsou to schopni protahovat… děsí mně ta představa že to dělají JENOM pro peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna taková tu mezi uživatelkami je, nebudu jmenovat, však on ji někdo napráská.
Každopádně se stačí podívat na ten mikropísmenky napsaný ceník a člověka by to mělo trknout.
Pokud věříš v to, že se k tobě tyto informace mohou dostat jakoukoli cestou, pak se tím můžeš řídit. Ale pokud si myslíš, že je to reálné věštění, které ti dá přímé odpovědi na otázky, tak se tam zkus nejdřív přihlásit jako zaměstnanec a uvidíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci kecat, ale kamarádky známá provolala kolen 7 tisíc, už je to cca 5 let, možná víc ![]()
Ona tedy není žádná VŠ, spíš taková jednodušší holka, nemyslím blbá, je hrozně hodná a milá, ale nemá rozhled, každému uvěří.
- Citovat
- Upravit
@K.Black to je fakt, jako byznys to musí být parádní ![]()
ale zase si říkám že snad lidi nejsou tak hloupí a tolik jich tam nevolá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit