Témata po čtyřicítce a padesátce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
grepfruit
25.5.14 13:09

Mě fakt fascinuje, jak některé staré matróny jsou z toho paf, když jim někdo hádá o let méně, to potom sebevědomí stoupne jedna báseň… KDYBY BYLA SEBEVĚDOMÁ, TAK BY TADY TAKOVÝ ZMATY NEPSALA, jde vidět, že si nevěří, proto píše ty bláboly, je směšná. :zed:

• Citovat
  • Upravit
30419
25.5.14 13:11
@smoulinka71 píše:
Protože když mi ta dcera řekne mami, tak jsou všichni v šoku a ptají se mě, kolik vám vlastně je, že už máte tak velkou dceru. Ale jak už jsem psala, mě je to jedno, jen jsem to tu napsala, že člověk ve 40 není odepsaný. :mavam:

Nezlob se, ale mě to přijde hrozně legrační. Takový věci se přece obvykle říkají, ale vůbec to neznamená, že si to lidé i myslí. Já bych ty jejich šoky tolik nepřeceňovala a už vůbec ne to, že to říkají úplně ale úplně všichni. Taky dost záleží na tom, jak vypadá tvoje dcera, ona totiž pubertální děvčata ze sebe dokážou udělat pěkné zasloužené maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.5.14 13:15

Když jsme u toho tématu „vypadáte na dvacet“ tuhle mi moje pětapadesátiletá známá vyprávěla, jak jí oslovila stará babka před panelákem:„Slečno, nevíte, ve kterém vchodě tu bydlí Nováčkovi?“ No známá celá blažená z vděku za tu slečnu prý s babkou oběhla z pět vchodů, aby jí pomohla Nováčkovy najít. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
25.5.14 13:33
@Gina108 píše:
Když jsme u toho tématu „vypadáte na dvacet“ tuhle mi moje pětapadesátiletá známá vyprávěla, jak jí oslovila stará babka před panelákem:„Slečno, nevíte, ve kterém vchodě tu bydlí Nováčkovi?“ No známá celá blažená z vděku za tu slečnu prý s babkou oběhla z pět vchodů, aby jí pomohla Nováčkovy najít. :pankac: :mrgreen:

:mrgreen: známou naprosto chápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.5.14 13:47
@Nik77 píše: :mrgreen: známou naprosto chápu :lol:

Já taky:-)))

Mimochodem, zajímavá diskuze, dočítám od rána a stále je čemu se smát 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.5.14 13:49

@Nik77 babka byla pěkně vyčůraná. :mrgreen: To je pro mne ponaučení do vyššího věku než je 50, doufám, že o tuto cennou zkušenost mne nepřipraví ten Němec nebo ta nemoc ze skla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.5.14 13:49

Někdo prostě těžko stárne a potřebuje nějaké ty berličky. Ale bude překvapen, zestárne stejně, jen ho to bude víc bolet. Opravdu sebevědomý člověk si u lichotek pomyslí svoje a určitě je pustí jedním uchem tam a druhým ven.

• Citovat
  • Upravit
grepfruit
25.5.14 13:51
@grepfruit píše:
Tak 40 ani 50 mi ještě zdaleka není, zatím tedy řeším to, co si na sebe obléct, jak nejlépe vypadat, co uvařit, aby to chutnalo, ale myslím, že ve věku padesátnice budu přemýšlet a hlavně modlit se nad tím, aby mýmu pořád stál a kde koupit bažanta takového, aby se do něj strefil.
:nevim: :pocitac: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
grepfruit
25.5.14 13:55
@Kobliha51 píše:
Někdo prostě těžko stárne a potřebuje nějaké ty berličky. Ale bude překvapen, zestárne stejně, jen ho to bude víc bolet. Opravdu sebevědomý člověk si u lichotek pomyslí svoje a určitě je pustí jedním uchem tam a druhým ven.

:potlesk:
To máš pravdu, ten, kdo stárne s gracií a pokorou a je sebevědomý, tak nemá potřebu po 40tce veřejně prohlašovat, jak vypadá na 30

• Citovat
  • Upravit
1836
25.5.14 13:58
@farska píše:
Mimochodem, zajímavá diskuze, dočítám od rána a stále je čemu se smát 8) 8)

:-) to ano, ačkoli já osobně bych se asi víc smála, kdybych v noci neviděla ty fotky. Teď mi to přijde spíš takový… smutný?! :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
25.5.14 13:59
@Kobliha51 píše:
Někdo prostě těžko stárne a potřebuje nějaké ty berličky. Ale bude překvapen, zestárne stejně, jen ho to bude víc bolet. Opravdu sebevědomý člověk si u lichotek pomyslí svoje a určitě je pustí jedním uchem tam a druhým ven.

Tak někomu nepomůže nic. :mavam: Navíc já lichotky slyšet nepotřebuji. Ale tady je úplně jedno, co kdo napíše, ten kdo se cítí dobře je na emiminu terčem zapšklých ženských, zvláštní, že útočí pořád jedny a ty stejné, na tebe už ani nereaguji, to totiž vůbec nemá cenu. Takže si dámy zameňte před svým vlastním prahem a já jdu s manžílkem na procházku.

• Citovat
  • Upravit
grepfruit
25.5.14 14:03
@smoulinka71 píše:
Tak někomu nepomůže nic. :mavam: Navíc já lichotky slyšet nepotřebuji. Ale tady je úplně jedno, co kdo napíše, ten kdo se cítí dobře je na emiminu terčem zapšklých ženských, zvláštní, že útočí pořád jedny a ty stejné, na tebe už ani nereaguji, to totiž vůbec nemá cenu. Takže si dámy zameňte před svým vlastním prahem a já jdu s manžílkem na procházku.

Jasně, mladá třicetiletá kočko :mrgreen:, někdo je podle tebe zapšklý a někdo neumí vyhodnotit situaci, ale ke dobře, že ti ty lichotky, které ti jistě každý říká upřímně umějí zvednout pošramocené sebevědomí… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
25.5.14 14:08

@grepfruit Můžu tě ujistit, že moje seběvědomí je přesně tam, kde má být. Nemusím si narozdíl od tebe hledat chlapy podle výši jejich konta. Umím si penízky vydělat sama. :* :* :* :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
2352
25.5.14 14:10

@smoulinka71 Je zvláštní, že když je tvé sebevědomí tam kde má být, neustále si ho posiluješ ve zdejších diskuzích. Tak se pěkně poplácej po ramenou no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
25.5.14 14:11

@grepfruit A vůbec pozdravuje tě sádlo. :lol: Jsem s ním v uzavřence a dost jsem se nasmála, jak jsi ho řešila. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky