Tento cyklus se to povede

Napsat příspěvek
Velikost písma:
518
13.3.13 13:13

@Malasana Vítej mezi námi a věř, že tentokrát to výjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
13.3.13 13:33
@Réza
@Réza píše:
@Kiara77 možná by se to mohlo nazvat i neprosperujícím těhotenstvím, tak to asi nazývají lékaři :think:Příspěvek upraven 13.03.13 v 13:14

Coz je zamlkle tehotenstvi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
13.3.13 13:38

@Malasana urcite to vyjde a to by v tom byl :cert: aby to nevyslo :hug: jinak vitej v teto parte snazilek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
13.3.13 13:39

@Liskynka myslím, že ano, zase tak velká odbornice nejsem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
13.3.13 14:08

@Réza nene vystihla si to dobre presne tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
13.3.13 14:32

Holky a myslíte, že to biochemické se třeba ani nepozná, že se vyloučí s MS prostě třeba ven. Myslíte, že je lepší si třeba udělat 12 den po ovulaci test, aby se to případně zjistilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
13.3.13 14:45

@Macik84 jojo kolikrat se biochem.tehu ani nepozna. jestli si uz nekdy cetla, ze zena je x krat za zivot tehu aniz by to vedela!!! A po me zkusenosti delat tt pred ms se fakt nevyplati!! Nehlede na to, ze u kazde z nas se hcg uvolnuje jinak. nektera ma pozit. tehutest uz 10 dpo a je vse ok a jina ma zase pozit.test az par dni po terminu ms a take si usetris nervy pri testovani a penize za kupovani tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
13.3.13 14:47

@Macik84 dělat test před ms je dle mého zbytečné, asi bych nepátrala, pokud to těhotenství nemá být, tak prostě zanikne. Tělo si v tomhle poradí. Dobré je se na to tolik neupínat a nechat tomu volný průběh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
13.3.13 15:02

@Réza to ano, ale kdyby se to takhle mělo stávat vícekrát, tak by bylo dobré to vědět a oznámit lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
13.3.13 15:05

@Macik84 to asi ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.3.13 16:21

Nováček

Ahojte holky, mohla bych k Vám do diskuze?? Jsem tady nováček a Váše skupina mi příjde pozitivní ;)
S přítelem už se snažíme rok a půl.. Po roce snažení kdy se furt nic nedělo(moje paní doktorka nepřišla na to, že nemám ovulaci a tudíž nemohu otěhotnět :zed: ) jsem změnila gynekologa. Ten mi po sérii testů a vyšetření přítele, nasadil Clostil a Utroš. První měsíc se nezadařilo, druhý a třetí jsem měla velké cysty(zvýšená dávka) :( a tento nevím páč jsme asi prošvihli ovulku :( (ikdyž se tulíme obden :D nezávisle na tom, že chceme bejby)…Menes mám dostat asi příští středu..
No a teď k tomu podstatnému :D
Už druhý týden mě pobolívá v oblasti ledvin..Píchání v podbříšku, zhoršená pleť, neustálé nutkání na záchod (i v noci, což u mě není obyvklé..) a dneska mi nechutnaly okurky (které miluju!)
Já vím, že spousta příznaků může být vsugerovaných a přítel mě neustále uklidňuje a radí ať se furt nepozoruju :D ale asi jako každá ženská co touží po mimískovi si moc přeju, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
13.3.13 17:23
@Vidinka.l píše:
Ahojte holky, mohla bych k Vám do diskuze?? Jsem tady nováček a Váše skupina mi příjde pozitivní ;)
S přítelem už se snažíme rok a půl.. Po roce snažení kdy se furt nic nedělo(moje paní doktorka nepřišla na to, že nemám ovulaci a tudíž nemohu otěhotnět :zed: ) jsem změnila gynekologa. Ten mi po sérii testů a vyšetření přítele, nasadil Clostil a Utroš. První měsíc se nezadařilo, druhý a třetí jsem měla velké cysty(zvýšená dávka) :( a tento nevím páč jsme asi prošvihli ovulku :( (ikdyž se tulíme obden :D nezávisle na tom, že chceme bejby)…Menes mám dostat asi příští středu..
No a teď k tomu podstatnému :D
Už druhý týden mě pobolívá v oblasti ledvin..Píchání v podbříšku, zhoršená pleť, neustálé nutkání na záchod (i v noci, což u mě není obyvklé..) a dneska mi nechutnaly okurky (které miluju!)
Já vím, že spousta příznaků může být vsugerovaných a přítel mě neustále uklidňuje a radí ať se furt nepozoruju :D ale asi jako každá ženská co touží po mimískovi si moc přeju, aby to vyšlo.

Ahoj :D tak to já ted dobrala nedavno druhý cyklus clostík a píchlej Pregnyl ted jsem v očekávání zda se zadařilo, mám 6 dní do MS a od nedělele je mě dvakrát denně na zvracení, dosti se mě zvedá žaludek, většinou po jídle, a už dvakrát z pachu v kuchyni :lol: prsa mě pobolívají od píchnutí Pregnylu a v podbřišku pobolívá denně, jinak je mě během dne zima, že chodím nabalená a vlezu i s dekou pod peřinu…ale vše přičítám pregnylu, bylo to tak i minulej měsíc :D ale to mě nebylo blbě od žaludku a dosti se mě zhoršila ted plet a vlasy, no uvidíme ;) snažím se moc věřit, ale spíš věřím že mám vsugerované příznaky těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
13.3.13 18:29

@Zdenda3530 To ale vypadá dobře :palec: Jestli je ti i na :poblion: tak to budu moooc držet palečky a vůbec všem holčinám tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
13.3.13 18:34
@Malasana píše:
@Zdenda3530 To ale vypadá dobře :palec: Jestli je ti i na :poblion: tak to budu moooc držet palečky a vůbec všem holčinám tady :)

Děkuji ale většinou mívám po tom Pregnylu všechny těhotenské příznaky :,( jen ta nevolnost a pocit na zvracení až tento měsíc, tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
13.3.13 18:59
@Malasana píše:
@Zdenda3530 To ale vypadá dobře :palec: Jestli je ti i na :poblion: tak to budu moooc držet palečky a vůbec všem holčinám tady :)

jááá to zase vidím dobře v té zimnici! Když jsem otěhotněla v srpnu a v září to zjistila myslela jsem, že zmrznu :! i v těch horkách jsem měla na sobě svetr a to i v noci!!! To bylo snad nejhorší!!! no a pak se mne švagrová zeptala jestli nejsem náhodou těhu :mrgreen: ale to už jsem věděla, že jooo :mrgreen: :mrgreen: takže za mně jako těhu příznak zimnice určitě ANO :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí