Teploměr Thermoval duo scan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
14.12.12 15:56

@eetel Tak já to zkusím uhrát na to, že jsem chtěla opravdu bezkontaktní a to tento není a zkusím ho vyměnit. Bo se bojím, že zpátky jen tak vrátit nepůjd :cert: e. Je z kamenných zdravotnických potřeb :(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
14.12.12 16:53

Já ho mám z lékárny, ale na co je teoploměr, který neměří správně??? To si můžu zrovna tu teplotu vymyslet…Taky jsem ho koupila, abych mohla malé měřit teplotu častěji a nemusela ji při tom pořád rozbalovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.12.12 20:14

Thermoval duo scan

Ahoj holky, já si ho dnes taky koupila pro děti stál 745kč a taky se mi ze začátku zdálo že měří špatně :think: malé naměřil na čele 37,2 a v podpaží 36,5 ráno a nám všem i s malým teplotu nenaměřil jen kolem 36,tak se mi to nezdálo počkala jsem hodinu a znovu přeměřila čelním i podpažním a malá opravdu teplotu má ale ten čelní ukazuje o 0,2-0,5 stupně víc než podpažní geratherm rapid :think: ale oni v tom návodu píšou že čelní teplota se může o něco málo lišit od podpažní :think: uvidím časem jak bude měřit a když tak ho dám na reklamaci :think: je tam záruka 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.12.12 21:12

@verunka84 Já jsem ze začátku taky myslela, že měří dobře. Ale jen do té doby, dokud v noci malé naměřil max 37, ale když jsem ji vzala na kojení, byla horká, naměřila jsem ale 35,8 a poté 36,3. Bylo jasné, že je to nesmysl :cert:. Rapid flexem jsem v podpaží naměřila 38.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.12.12 21:21

@jajul Tak já teď naměřila v podpaží 36,3 a na čele 37,1 tak si vyber :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adddddi
13.1.13 22:34

Dnes sme ho reklamovali, hrozny, pokazde nameral inu hodnotu napr. syn mal 38,4'C a tento teplomer nameral 37,1'C potom zase 36,7'C!!!

• Citovat
  • Upravit
1808
14.1.13 12:16
@adddddi píše:
Dnes sme ho reklamovali, hrozny, pokazde nameral inu hodnotu napr. syn mal 38,4'C a tento teplomer nameral 37,1'C potom zase 36,7'C!!!

Já už ho mám taky na reklamaci jsem zvědavá jestli mi vrátí peníze :cert: mám tam přijít za 3 týdny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
14.1.13 19:13

Taky ho mám na reklamaci a jsem zvědavá, jak to dopadne…Každopádně je to šunt a já ho nechci :cert: Tu teplotu si můžu tipovat sama, vyjde to nastejno, jak měření tímto super teploměrem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.2.13 19:31

@eetel @eetel Ahojky,tak jak si dopadla s tou reklamaci? Já dneska byla v lékarně a teploměr mi vrátily firma hartmann neuznala reklamaci prý je dobrý a přesný no nevím…dnes jsem dceři naměřila v podpaží 36,9st a tím čelním 38,1st-tak si vyber :nevim: píšou že prý je přesný jen s rozdílem minimálně 0,2st-tak to teda nevím když to měří takové rozdíly :roll: šmejdi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.2.13 20:01

@verunka84 A když ho necháš 2 minuty nezapnutý a pak teprve měříš, je výsledek rozdílný? Zkus to. Já mám u teploměrů problém s tím, že doměří příliš brzo, přestože by teplota měla ještě stoupat - proto ho zapínám až se zpožděním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adddddi
5.2.13 07:45
@verunka84 píše:
@eetel @eetel Ahojky,tak jak si dopadla s tou reklamaci? Já dneska byla v lékarně a teploměr mi vrátily firma hartmann neuznala reklamaci prý je dobrý a přesný no nevím…dnes jsem dceři naměřila v podpaží 36,9st a tím čelním 38,1st-tak si vyber :nevim: píšou že prý je přesný jen s rozdílem minimálně 0,2st-tak to teda nevím když to měří takové rozdíly :roll: šmejdi!!!

Tak mi sme dopadli rovnako! uvidime, ked tak to pojdeme reklamovat znova!!

• Citovat
  • Upravit
8
7.2.13 10:36

Ahoj holky… tak koukam ze teplomer asik kupovat nebudu. Dneska jsem ho chtela koupit, ale co tady ctu jsou vyhozene penize :( tak jaky mohu koupit aby vazne dobre meril a byl bezdotykovy? Merit ty nase zlaticka je nekdy mazec co? :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
9.2.13 19:14

Dopadla jsem tak, že reklamaci neuznali, že je v pořádku…Ale já nedala a vyhádala si to :mrgreen: takže peníze mě vrátili :jazyk: Ale nechtěli. jsou to potvory. Ten teploměr je fakt na h****o :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 12:06

Zdravím, já jsem tedy s teploměrem nad míru spokojená, jen musím zdůraznit, že se musí pečlivě přečíst návod s použitím, spousta maminek si ho nepřečte a myslí si, že bude fungovat jako obyčejný teploměr:). má mnoho faktorů, podle kterých se musíte řídit, např. měřit teplotu na místě pokožky bez potu, případně krémů a make-uo, dále dodržovat určitou prodlevu mezi jedním a dalším měřením za sebou atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 12:11

Zdravím, já jsem s tímto teploměrem spokojená, jen mi bylo důrazně řečeno, že se mám řídit návodek k použití, že sousta maminek, si myslí, že si ho číst nemusí a pak měří tak jak nemá, při správném měření, měří jak má, mám ho už 6 měsíců:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí