Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@eetel Tak já to zkusím uhrát na to, že jsem chtěla opravdu bezkontaktní a to tento není a zkusím ho vyměnit. Bo se bojím, že zpátky jen tak vrátit nepůjd
e. Je z kamenných zdravotnických potřeb
..
Já ho mám z lékárny, ale na co je teoploměr, který neměří správně??? To si můžu zrovna tu teplotu vymyslet…Taky jsem ho koupila, abych mohla malé měřit teplotu častěji a nemusela ji při tom pořád rozbalovat…
Ahoj holky, já si ho dnes taky koupila pro děti stál 745kč a taky se mi ze začátku zdálo že měří špatně
malé naměřil na čele 37,2 a v podpaží 36,5 ráno a nám všem i s malým teplotu nenaměřil jen kolem 36,tak se mi to nezdálo počkala jsem hodinu a znovu přeměřila čelním i podpažním a malá opravdu teplotu má ale ten čelní ukazuje o 0,2-0,5 stupně víc než podpažní geratherm rapid
ale oni v tom návodu píšou že čelní teplota se může o něco málo lišit od podpažní
uvidím časem jak bude měřit a když tak ho dám na reklamaci
je tam záruka 3 roky
@verunka84 Já jsem ze začátku taky myslela, že měří dobře. Ale jen do té doby, dokud v noci malé naměřil max 37, ale když jsem ji vzala na kojení, byla horká, naměřila jsem ale 35,8 a poté 36,3. Bylo jasné, že je to nesmysl
. Rapid flexem jsem v podpaží naměřila 38.
@jajul Tak já teď naměřila v podpaží 36,3 a na čele 37,1 tak si vyber
![]()
Dnes sme ho reklamovali, hrozny, pokazde nameral inu hodnotu napr. syn mal 38,4'C a tento teplomer nameral 37,1'C potom zase 36,7'C!!!
@adddddi píše:
Dnes sme ho reklamovali, hrozny, pokazde nameral inu hodnotu napr. syn mal 38,4'C a tento teplomer nameral 37,1'C potom zase 36,7'C!!!
Já už ho mám taky na reklamaci jsem zvědavá jestli mi vrátí peníze
mám tam přijít za 3 týdny ![]()
Taky ho mám na reklamaci a jsem zvědavá, jak to dopadne…Každopádně je to šunt a já ho nechci
Tu teplotu si můžu tipovat sama, vyjde to nastejno, jak měření tímto super teploměrem ![]()
@eetel @eetel Ahojky,tak jak si dopadla s tou reklamaci? Já dneska byla v lékarně a teploměr mi vrátily firma hartmann neuznala reklamaci prý je dobrý a přesný no nevím…dnes jsem dceři naměřila v podpaží 36,9st a tím čelním 38,1st-tak si vyber
píšou že prý je přesný jen s rozdílem minimálně 0,2st-tak to teda nevím když to měří takové rozdíly
šmejdi!!!
@verunka84 A když ho necháš 2 minuty nezapnutý a pak teprve měříš, je výsledek rozdílný? Zkus to. Já mám u teploměrů problém s tím, že doměří příliš brzo, přestože by teplota měla ještě stoupat - proto ho zapínám až se zpožděním.
@verunka84 píše:
@eetel @eetel Ahojky,tak jak si dopadla s tou reklamaci? Já dneska byla v lékarně a teploměr mi vrátily firma hartmann neuznala reklamaci prý je dobrý a přesný no nevím…dnes jsem dceři naměřila v podpaží 36,9st a tím čelním 38,1st-tak si vyberpíšou že prý je přesný jen s rozdílem minimálně 0,2st-tak to teda nevím když to měří takové rozdíly
šmejdi!!!
Tak mi sme dopadli rovnako! uvidime, ked tak to pojdeme reklamovat znova!!
Ahoj holky… tak koukam ze teplomer asik kupovat nebudu. Dneska jsem ho chtela koupit, ale co tady ctu jsou vyhozene penize
tak jaky mohu koupit aby vazne dobre meril a byl bezdotykovy? Merit ty nase zlaticka je nekdy mazec co?
![]()
Dopadla jsem tak, že reklamaci neuznali, že je v pořádku…Ale já nedala a vyhádala si to
takže peníze mě vrátili
Ale nechtěli. jsou to potvory. Ten teploměr je fakt na h****o
![]()
Zdravím, já jsem tedy s teploměrem nad míru spokojená, jen musím zdůraznit, že se musí pečlivě přečíst návod s použitím, spousta maminek si ho nepřečte a myslí si, že bude fungovat jako obyčejný teploměr:). má mnoho faktorů, podle kterých se musíte řídit, např. měřit teplotu na místě pokožky bez potu, případně krémů a make-uo, dále dodržovat určitou prodlevu mezi jedním a dalším měřením za sebou atd…
Zdravím, já jsem s tímto teploměrem spokojená, jen mi bylo důrazně řečeno, že se mám řídit návodek k použití, že sousta maminek, si myslí, že si ho číst nemusí a pak měří tak jak nemá, při správném měření, měří jak má, mám ho už 6 měsíců:))