Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahujte holky. Potřebovala bych radu. Ať hledám na netu jak hledám nemůžu najít kolik stupňů mají mrazáky. Chci mrazit odstříkané mléko a nevím kolik jde náš mražák do mínusu. Nevíte prosím některá o tom něco??
DĚKUJU MOC ZA VŠECKY ODPOVĚDI
![]()
Tak tohle mě vůbec nenapadlo řešit
prostě mrazí, dala jsem tam mléko a hotovo ![]()
Joo??tak bezva, takyto teda řešit nebudu..já si říkala, že se poptám pro jistotu..abych to pak nevytáhla a nebylo to bléé
a nenašuchne to mličko mražákem??nevite?
@Zanet26 já ho zamrazovala jen jednou, bylo tam asi měsíc (2× 100ml) a pak jsem s manželem jela pryč a nechávala syna u mamči, která mu ho dala, takže ti neřeknu, jestli vonělo jinak nebo ne, ale syn ho bez problémů vypil ![]()
@Zanet26 Já ti nevím, mě bléé přišlo a obou mým dětem taky. A nemyslím, že by bylo zkažené, to ne, ale prostě po rozmražení tak divně smrdí a nechtěl to pít ani jeden, takže jsem ho zas všechno vylila.
Tak asi je to individualní..ale lepčí zkusit než to vylít, hmm??
@Zanet26 co mi ještě psali kamarádky, tak hodně MM používaly i do příkrmů, když je uvařily, aby byly řidší, tak tam by se ten případný „zápach“ pak mohl ztratit…vyzkoušej a uvidíš ![]()
Strč tam teploměr
. Naši koupili nový mrazák, pustili na max a naměřili -30
Příspěvek upraven 28.01.14 v 12:37
@Zanet26 co vím, tak hodně lidí to pak vlejvalo, že to bylo hnusný a smrdělo ![]()
já jsem mrazila si jen párkrát a letělo do výlevevky. No zkus to.
Jo a z dávky zamrazené za cca měsíc jsem vylila jednu skleničku, protože mi nevoněla, zbytek byl v pořádku.
@Zanet26 já zamražuji každý den asi 200ml MM co mi zůstane a nestalo by se mi, že nějaké bylo blééé
tedka jsem to dala kamarádce co má málo mléka astejně staré mimi a řekla, že malé chutnalo a to jsem ji dala 40 balíčků po 150ml, mlíka mám moc tak co s tím, když to někomu pomůže, bvylít se dá vždycky ![]()
dávám to zvlášt do šuplíku aby to od ničeho nenačichlo a dávám to do malých zalepovacích sáčku, nevím jak ostatní co zamražují ![]()