Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Oba synové se narodili do pařáků. Se starším to bylo horší, problém s termoregulaci, ale mladšího jsem mela porad v body nebo plence a kojila ostošest..
Mně taková teplota v bytě vyloženě vyhovuje
jsem teplomil. Nevím v jakém smyslu by 30 stupňů mělo vadit dítěti, pokud má čerstvý vzduch, vždyť to není žádná vysoká teplota, v děloze byla teplota přece ještě vyšší
@Kfětoslava píše: Více
Určitě blbě, pokud nemaj klimu. Tyhle teploty nejsou na spaní vůbec v pořádku.
@Lenka381 píše: Více
Já bych hlavně myslela na sebe, ale i proto miminko bude lepší mít klimatizaci. Obzvlášť pokud je to tvůj byt, tak ho tím zhodnotíš a hlavně ty pařáky jsou strašný a je to čím dál tím horší. Studené léto roky nepamatuji. Teď už spíš přestává smysl vlastnit topení. ![]()
@Dollorres píše: Více
Pane bože, normální lidi normálně spí
Fakt nechápu, na miminko pouštět klimu ![]()
Však ta klimatizace se dá natočit, aby na nikoho nefoukala. Jen teď nesežene asi ani přenosnou. Budou vyprodané. A na instalované se čeká dýl. Toto léto budou muset přežít a na další léto se připravit dřív.
@ibis píše: Více
Já v tom fakt spím teda blbě. Pořád se budím a jsem zpocená, takže fakt se v tom normálně spát nedá. Pro mě je normálně do 22st, čím více, tím horší
@Kelsey píše: Více
A víš že u klimatizace nejde o to že to na tebe fuci, ale o ten rozdílný přechod doma 20 X venku 35 stupňů?
@Tajemnadama píše: Více
Vím, máme doma 4. Každá je ve spacím pokoji. My je pustíme přes den. Na spaní je vychlazeno. Už jsou vypnuté. A nedáváme teda žádné extrémní vychlazení.
@Dahlia0409 píše: Více
Já spím úplně normálně. Kdyby takhle bylo celý rok, vůbec bych se nezlobila. Miluju léto, škoda, že to trvá jen pár dní ![]()
Já u toho umiram, být to celý rok, tak si to jdu hodit. Mě to vyčerpává, nemůžu fungovat, když ze mě lije. A v noci vůbec usnout je síla. Už je to moc dlouho a chybí nějaký ten chladnější den, aby se to dorovnalo
Tak to můžeš být spokojená. Vloni byly tropy do konce října a letos začlo horko už začátkem dubna.