Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoooj těhulky
,jak se cítíte? Už máte napečeno a nachystáno? Nebo máte problemy a musíte ležet?
…ja tak nějak na půl…ale doma se strašně nudím a začínám nesnášet dny
jak jsou všechny stejný ![]()
Hlasim se do teamu.
Termin brezen. Napeceno linecke a vanilkove rohlicky. Jeste mam tycinky ktere musim dozdobit kremem a chystam jeste kosicky a nepecene. Darky mam tak z pulky a navic jeste jednoho triletaka.
Nekdy vecer padam na hubu a na to spravny uzivani tehotenstvi nebo nudu neni cas ![]()
Ty bláááhooo
tak to jsi moc sikovna
ja mam linecke, kosicky a rohlicky, dneska se chystam na nepečene, ja mam bohuzel klid na luzku takze musim kdyz je mi zrovna dobre
..jinak obdivuju jak to s malym zvladas, ja si vubec neumim predstavit mít doma prcka malyho
mám 10ti leteho a staci
ale ten uz se postara sam, navic mi pomaha..nekdy ![]()
Termín na úplném konci března. Nemám vůbec nic, dárky, napečeno ani naklizeno
Nestíhám. Mám doma čerstvě dvouletého, dělali jsme mu pokojíček z naší ložnice. Ložnici jsme si udělali z pracovny. Doma samé krabice, vypadá to jako jako po výbuchu bomby. Nevím, kdy to všechno zvládnu dodělat…
Ahoj, tak já mám termín 7.3.
od srpna jsem na nemocenský a celkem mi z toho hrabe
stromeček jsem chtěla ozdobit dokonce už 14.11.
nakonec jsem si to rozmyslela, uklizeno nemám, cukroví budu dělat asi příští týden (přítel je celiak, tak aby se to jeho nezkazilo)
a dárky už mám skoro všechny nakoupený a od půlky listopadu zabalený ![]()
Ty brdo
hooodne akční
jataky chtela zdobit uz, ale chlapi mi to doma zakazali
ja dneska nakup a zadelala jsem si na vosaky a koule, ale udelalo se mi divne nejak
tak jsem se sla na chvíli natahnout, snad to prejde at to muzu dodelat ![]()
Mě na to přítel řekl, že se evidentně nudim
jinak dneska nejsem ničeho schopna, pořád ležím a chce se mi spát
(asi jsem to přenesla na svého kocoura, pořád mi leží na nohou a chrápe
)
U mě se to střídá, jednou je mi fajn a začnu uklízet hned ráno aniž bych se nasnídala a jindy mám co dělat, abych vstala
jinak pohyby si užívám, jako třeba dneska
ale třeba to ještě přijde a bude mě to bolet, až si kopne ![]()
Já to mam podobne, nekdy cely den ok, nekdy cely den hnus a nekdy treba rano super, jako dneska, jela jsem nakouopit, uvarila, zadelala testa, mela spoustu planu jak zabiju den a ejhle, najednou se mi udela divne, zacne bolet bricho a od te doby uz jen lezim
…to mam dost casto teda…jinak se celkove strasne nudm, pritel porad pracuje, malej ma svuj svet, kamarady a pc a me tu nikdo nepotrebuje
jen kdyz maji hlad.Ale pohyby me docela bolí, kolikrat se az nadzvednu a mekdy nemuzu ani dychat a jen cekam kdy prestane
no…tesim se at uz je to zamnou
Já mám akorát problémy v noci, kdy se chci přetočit z jednoho boku na druhý
A mě evidentně taky nikdo nepotřebuje, docela mě třeba naštvalo, když mi napsala kamarádka, že se půjdeme projít a už jsou to dva měsíce a nikde jsme nebyly
a to jsem se fakt těšila
Tak to od ní nebylo hezké
…taky bych se sla projit, ale kolikrat mi to tvrde brisko nebo bolesti nedovolí takže na prochazky jdeme malo kdy..a taky neni s kym ![]()
Já hrozně nerada chodím někam sama, takze jediný procházky, který absolvuji, jsou ty do obchodu
a bříško mi taky tvrdne, naštěstí jenom párkrát za den ![]()