Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

397
10.12.15 09:48

Termín BŘEZEN/2016...pojdte zabít nudu :)

Ahoooj těhulky :mavam:,jak se cítíte? Už máte napečeno a nachystáno? Nebo máte problemy a musíte ležet? :,(…ja tak nějak na půl…ale doma se strašně nudím a začínám nesnášet dny :lol: jak jsou všechny stejný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
10.12.15 10:19

Hlasim se do teamu. :) Termin brezen. Napeceno linecke a vanilkove rohlicky. Jeste mam tycinky ktere musim dozdobit kremem a chystam jeste kosicky a nepecene. Darky mam tak z pulky a navic jeste jednoho triletaka. :) Nekdy vecer padam na hubu a na to spravny uzivani tehotenstvi nebo nudu neni cas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.12.15 14:03

Ty bláááhooo :potlesk: tak to jsi moc sikovna :) ja mam linecke, kosicky a rohlicky, dneska se chystam na nepečene, ja mam bohuzel klid na luzku takze musim kdyz je mi zrovna dobre :roll:..jinak obdivuju jak to s malym zvladas, ja si vubec neumim predstavit mít doma prcka malyho :lol: mám 10ti leteho a staci :lol: ale ten uz se postara sam, navic mi pomaha..nekdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
10.12.15 14:23

Termín na úplném konci března. Nemám vůbec nic, dárky, napečeno ani naklizeno :( Nestíhám. Mám doma čerstvě dvouletého, dělali jsme mu pokojíček z naší ložnice. Ložnici jsme si udělali z pracovny. Doma samé krabice, vypadá to jako jako po výbuchu bomby. Nevím, kdy to všechno zvládnu dodělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 14:51

Ahoj, tak já mám termín 7.3. :) od srpna jsem na nemocenský a celkem mi z toho hrabe :D stromeček jsem chtěla ozdobit dokonce už 14.11. :D nakonec jsem si to rozmyslela, uklizeno nemám, cukroví budu dělat asi příští týden (přítel je celiak, tak aby se to jeho nezkazilo) :) a dárky už mám skoro všechny nakoupený a od půlky listopadu zabalený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.12.15 15:02

Ty brdo :lol: hooodne akční :potlesk: jataky chtela zdobit uz, ale chlapi mi to doma zakazali :nevim: :lol: ja dneska nakup a zadelala jsem si na vosaky a koule, ale udelalo se mi divne nejak :nevim: tak jsem se sla na chvíli natahnout, snad to prejde at to muzu dodelat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.12.15 15:04

@Hippie-Lucy a co ze je tvuj pritel? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 15:06

Mě na to přítel řekl, že se evidentně nudim :D jinak dneska nejsem ničeho schopna, pořád ležím a chce se mi spát :D (asi jsem to přenesla na svého kocoura, pořád mi leží na nohou a chrápe :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 15:07

@Afroditka85 celiak, je na bezlepkové dietě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.12.15 18:04

Jo aha 8)…no a jak vam je? Co pohyby? Bolí vas to? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 18:18

U mě se to střídá, jednou je mi fajn a začnu uklízet hned ráno aniž bych se nasnídala a jindy mám co dělat, abych vstala :) jinak pohyby si užívám, jako třeba dneska :) ale třeba to ještě přijde a bude mě to bolet, až si kopne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.12.15 18:23

Já to mam podobne, nekdy cely den ok, nekdy cely den hnus a nekdy treba rano super, jako dneska, jela jsem nakouopit, uvarila, zadelala testa, mela spoustu planu jak zabiju den a ejhle, najednou se mi udela divne, zacne bolet bricho a od te doby uz jen lezim :nevim:…to mam dost casto teda…jinak se celkove strasne nudm, pritel porad pracuje, malej ma svuj svet, kamarady a pc a me tu nikdo nepotrebuje :lol: jen kdyz maji hlad.Ale pohyby me docela bolí, kolikrat se az nadzvednu a mekdy nemuzu ani dychat a jen cekam kdy prestane :pankac: no…tesim se at uz je to zamnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 18:43

Já mám akorát problémy v noci, kdy se chci přetočit z jednoho boku na druhý :? A mě evidentně taky nikdo nepotřebuje, docela mě třeba naštvalo, když mi napsala kamarádka, že se půjdeme projít a už jsou to dva měsíce a nikde jsme nebyly :( a to jsem se fakt těšila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.12.15 18:50

Tak to od ní nebylo hezké :think:…taky bych se sla projit, ale kolikrat mi to tvrde brisko nebo bolesti nedovolí takže na prochazky jdeme malo kdy..a taky neni s kym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 18:56

Já hrozně nerada chodím někam sama, takze jediný procházky, který absolvuji, jsou ty do obchodu :D a bříško mi taky tvrdne, naštěstí jenom párkrát za den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí