Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
3.1.16 20:49

Tak ja uz temer take vsechno :) az na kocarek ktery uz je objednaný a par drobností z lekarny. Termín mam 17.3 tak koukam ze uz bych mela zacít vse prát a zehlit a pomalu ale jiste si pripravovat tasku, jsem z toho nervozní, je to muj druhý porod ale prijde mi ze jsem víc ve stresu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.1.16 21:27

@kuchle jee děkuji moc, to jsi hodná :hug: No já právě kojící polštář nemám a říkala sem si, že ho asi kupovat nebudu :nevim: Těch zbytečností už mám fakt moc no :mrgreen: Používala si takové ty kelímky na mateřské mléko? Taky se bojím, abych to všechno nenakoupila a pak mi nešlo kojit, ale ráda bych kojila aspoň pár měsíců.. Kojící podprsenku ještě nemám, ale určitě aspoň jednu koupím a pak uvidím jestli to k něčemu bude, jak říkáš třeba to bude lepší bez ní :) Ale musím koupit nějaké ty kojící košile, ty nemám.. Koupím aspoň dvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.1.16 21:28

@kuchle Já třeba když sem koukala na seznamy do porodnice, tak tam nebylo množství co čeho koupit, neznáš nějaký dobrý seznam kde by to bylo? Určitě dám teda i na tvé rady, děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.1.16 21:29

@Afroditka85 Tašku budu připravovat asi až v únoru, ale už sem se dala do praní a žehlení, byla jsem v nemocnici ve 22+0 pro krvácení, tak se fakt bojím a raději to chystám dříve.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
3.1.16 22:20

@Kytičkaaa používala jsem sáčky na zmrazení odsátého mateřského mléka. Většinou jsem to ale po 3 měsících vyhazovala, mléka jsem měla spíš moc než málo, ale co kdyby náhodou… Nejlepší seznam mi připadal tento http://www.mamyseznam.cz/…inko-seznam/ oblečků jsem měla ale mnohem více, malý mi z neustálého přepíjení pořád ublinkával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
3.1.16 22:53

@Afroditka85 taky jsem víc ve stresu teď. Hlavně kvůli malému, jsou mu 2 roky, teprve před 2 dny jsem ho přestala kojit, je zvyklý spát s námi v posteli a je na mně úplně závislý :oops: Termín nám až na konci března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.1.16 07:46

@kuchle jee děkuji moc :hug: Odpoledne si k tomu sednu a podívám se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.1.16 20:48

A jak se jinak cítíte holky? Jsem sama koho strasne bolí pohyby miminka? :think: ale vazne bolí, kolikrát si vyjeknu bolestí, nééé hystericky samozrejmne :lol: ale takove to jááu 8o…jinak uz jsem teda dnes dala nejake vecicky do pracky taky, abych pak nemela zehleního tři zadky :zed: kdyz do toho pripoctu jeste zehleni nás třech tak je mi zle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.1.16 21:00

@Afroditka85 Už to začíná být zlý ten třetí trimestr no :) Já jsem taková neohrabaná, už se těším až to budu mít za sebou :)) Já už mám většinu oblečků vypráno, ještě mi chybí poslední várku vyžehlit a pak tu mám teda ještě pytel věcí půjčených od kamarádky, tak na to furt zapomínám.. Ještě mi chybí deky, hrací deky atd.. Kdy budeš chystat tašku do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.1.16 21:10

@Kytičkaaa Anooo :D neohrabaná, to je to správné slovo, valim se jak balvan a to mam nahore pouhych 7 kg a vahu mam 56 kg momentalne :lol: a stejne, sotva vstanu. Spát nemuzu, sedet nemuzu, chodit nemuzu :lol: :lol: je to otrava uz, jak rikas, at uz je to za nami :oops:…tasku budu pripravovat pomalicku uz ted, potrebuji dokoupit jeste pár veci takze zatím asi jen oblecky a veci pro mimi pripravím, ale na sebe toho spoustu budu jeste nosit a pouzivat, takze to fakt pomalu…ale mam vetsi dítě prý, takze je mozne ze pujdu dříve :nevim: mi bylo receno,.takze at je to pripravene :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.1.16 22:42

@Afroditka85 já mám prý také větší dítě, ale to mi právě odpovídá na ten konec března no.. Ty jo tak to máš krásný.. Já strašně přibírám a mám hrozné otoky :( Mám kilo týdně + a to už pár měsíců :( Jsem s toho hotová, ale nejde s tím nic dělat.. 56kg je krásná váha :palec: Mě chybí ještě věci pro mě + kosmetika pro mimi, takže já budu chystat tašku asi už a v únoru a teď to postupně nakoupím:) A kdyby náhodou tak je to o jedné návštěvě drogerie a lékarny :) Dneska jsme byli na matrice, tak už máme oficiální jméno :) Tak jsem ráda.. Taky sotva jdu:) A kam budeš dávat ty věcičky pro mimi, rovnou do skříně? Já už to do skříně dávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.1.16 23:25

Me zjistil vetsi mimi az ted pri poslednim ultrazvuku, moc nadsena z toho nejsemdocela se toho bojím, první mel 3500 g a 51 cm a jsem natrzena az ke konecniku :roll:,ale tak nejak jsem to cekala, nas tatinek ma 191 cm a 110 kilo, takze asi bude po nem :lol:…jinak me moc mrzí ze mas ty otoky, to musí byt strasne neprijemný uz ted, ale ja jsem si jista ze me to taky ceka, u prvniho jsem to mela taky az takhle ke konci a to same extremni pribirani :think: vse az ke konci.Mas pravdu ze jedna navsteva lekarny a je vse koupeno, ale nebudu riskovat tam posilat tatku :lol: :lol: to by dopadlo, misto flasky by mi donesl pulitr :mrgreen:…jinak urcite do skrine at nemam dvojí práci a matriku zaridime pristi tyden az bude volno. Máš uz kocarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.1.16 07:34

Koukám, že už přípravy máme pomalu ale jistě za sebou. Já mám vše vyprané a vyžehlené. Už jen jak píšete dokoupit lékárnu a čekám poslední balíček z eshopu. Dnes se pokusím si napsat seznam věcí co zabalit do porodnice. Nevím si rady kolik oblečení pro miminko na pobyt v porodnici. Chtěla bych si malou obléct do vlastního. Neporadíte někdo? Berete si i odsávačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.1.16 07:43

@Lucca 85 Take jsem nad tím přemýšlela, ve Varech píšou 5× body a 5× overalek, já zabalim 3× s kr. rukávem a 3× s dlouhym a ty overalky no na spinkanía asi 2× dupačky, takze to mozna stačí a kdyby nááhodou ne, tak pujcí no, i kdyz ja ty eráry moc nemusim, nejsem nadsena ani z toho ze budu muset mít já jejich. A myslíš odsávačku mléka nebo na nudličky? Jestli mléka tak tu si beru, poprvé jsem ji nemela a uvítala bych ji, když me sestra mučila pod horkou sprchou aby mi dostala mléko ven z prsu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.1.16 07:54

To bude asi rozumný 3× body kr. rukáv,3× dlouhý rukáv, vezmu 2× dupačky a 2 x polodupačky,5× overálek na spinkání,2× čepičku a ponožky. Přemýšlela jsem zabalit komplet oblečení pro odchod z nemocnice a autosedačku a nechat to doma a přítel by to přivezl až v den odjezdu :nevim: Já pokud vše půjde jak má chci rodit v Ostrově a tam prý můžu mít vlastní pyžamo, tak jsem ráda. Myslela jsem odsávačku mléka, tak jí tam přihodím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí