Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kuchle mám různé druhy Happy, babylove a samozdřejmě i Pampers, tak uvidím které budou vyhovovat
Já mám dost uložného prostoru, tak to neřeším.
@Lucca 85 musím říct, že žádné plenky nebyly úplně špatné (teda až na ty s igelitem). Happy plenky byly taky super, co se týká velikosti jsou ale trošku menší, než je uvedeno, doporučuji tedy spotřebovat jako první, ať ti nezbydou. Ale nechci tu chytrovat…na to si každá mamina pak přijde
Jinak s tím úložným prostorem ti trochu závidím. Malému jsou sice jenom 2 roky, ale věcí má víc než my. Všechno oblečení musím mít ve více kusech, zvlášť v tomhle počasí je hned zmáčený a špinavý. Hraček má taky mraky. Sice bydlíme ve 3+1 ale úložné prostrory nám pomalu dochází ![]()
@Afroditka85 Jee a to už máš strie? Chudáku, ale asi máš pravdu, že to tvoje hubeňoučké tělíčko to těžce nese, váha teda krásná na 7 měsíc
ale musí to být pro tebe fakt záhul
Tak přeci jen to bude sourozenec, ono to taky bude jiné až bude miminko na světě uvidíš ![]()
@Lucca 85 děkuji, já se schválně podívám nebo zeptám jak to jde u nás.
holky a kdy budete chodit na předporodní kurzy? Já asi až v únoru..
@Afroditka85 jee to já vůbec nevím
Koupím asi newborn pampers 1 a asi jen jeden balík
pak mám z albera ten menší balík mini od 2kg a nevím teď do kolika
(bylo to v akci) pak mám jeden velký balík snad od 4kg a to ty šmouly..
Já pameprs používat nechci, taky sem slyšela, že nejsou tak super a cena je dost vysoká když není akce. Ráda bych skončila u těch co sem četla dobré recenze a to jsou plenky z alberta a nebo z DM
@kuchle @kuchle kdepak já jsem ráda za každou radu. V rodině bude první miminko po hodně dlouhé době, tak nemám moc rady z kruhu rodinného.
Zdravím holky
,
dnes jsem byla na kontrole a vše v pořádku
. Od začátku těhotenství jsem nabrala 4 kg. Dostala jsem žádanku na poslední 3D ultrazvuk, tak jsem se tam zašla rovnou objednat. Jelikož jim kvůli sněhu nedorazila paní vzaly mě hned
. Mařenka má 1500 g odpovídá 29+6 a hlavičkou je dolů vše v pořádku. Podle odhadu by měla mít v termínu 3 kg a 50cm. Jsme moc rádi, že je vše v pořádku. ![]()
@Lucca 85 Tak to moc gratuluji. Já už ma 3D nepůjdu, moje doktorky si poslední ultrazvuk dělá sama v ordinaci
, jsem k ní objednaná na 19.1. Dnes jsem 27+6 a nahoře mám 7-8kg
@Lucca 85 to je supeeer
…ty jo a takhle vsechno ti krasne rekli jo?
me muj doktor nerekl ani co to je za pohlaví. prej az pozdeji ze je to brzo pritom ja uz davno po 3D vim ze chlapeček
a vcera jsem tam musela necekane jit, malinko jsem spinila, tak tedy vse ok, udelal mi na rychlo ultravzuk aja se zeptala jestli uz je miminko otocene a on ze je brzo
ze az tak ve 36 tt…prijde mi ze prd ví
…objednana jsem na pristi utery, asi uz posledni UTZ u nej, to budu 30tt tak jsem zvedava co mi zas rekne, kdyz mi delal naposled, rekl, ze mam velke mimi ze to budem hlidat a od te doby nic nehlida a ja jsem akorat nervozni jak moc velke myslel
…mozna si to 3D zaplatim jeste jednou
Ahoj holky
Nějak nemůžu spát, tak jsem k vám zabruslila a hned čtu samé Vary, Ostrov, Sokolov
Ja chci rodit v Ostrove…kdyby to přišlo dřív, tak Vary no. V Ostrově se rodí až od ukonceneho 36tt, takže kdyby náhodou stejně budou posílat do Varu nebo Mostu…
@Afroditka85 akoho jsi měla za doktora na 3D ultrazvuk? Mě tam každý připadal příjemný a na všechny moje dotazy ochotně odpovídaly. Doufám, že to špinění není nic hroznýho a už je to lepší. Držím palce.
Příspěvek upraven 07.01.16 v 07:02
@Cherrylee taky bych ráda rodila v Ostrově. Vary mi připadnou takové neosobní a nesympatické
Musíme doufat, že to dotáhneme do 36 tt. Kdy máš termín?
Příspěvek upraven 07.01.16 v 07:19
@Lucca 85 Termín mám 7.3.
Ostrov si docela chválí si myslím… Vary mají výhodu s tou jipkou no…jinak nevim.
@Cherrylee tak to už máš za pár dní
čekáme první miminko, tak netuším jak to chodí v jiných porodnicích, ale pokud je vše v průběhu těhotenství v pořádku, tak doufám, že nám bude Ostrov stačit, ale pokud tě ta jipka stresuje bude lepší jet do Varů pro tvůj klid, tím nic nezkazíš a pár dní to tam vydržíš.
@Lucca 85 No za 2 mesice
Taky cekame prvni mimi - chlapečka
Ja teda trošku komplikace měla, uz jsem na neschopence skoro 2 mesice, ale teď všechno v pohodě… občas mi tvrdne bricho, tak beru magnezko, ale na kontrole bylo vše v pořádku. Ty Vary bych taky zvládla, to je jasný… ale radši bych vydržela aspoň do toho 36tt a rodila tady v Ostrove ![]()