Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
12.1.16 10:26

Ja si to take rikama říká mi to kazdy, ze to pro me bude lepší, ze bych mela co delat :nevim: a mají pravdu asi, malej mel 3500g a mela jsem vazne co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
12.1.16 12:20

@Afroditka85 Ty jo…tak to je teda pořádnej macíček :) Snad to pak na tom ultrazvuku nebude tak hrozný, at můžeš rodit normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.1.16 15:55

@Afroditka85 tééééda tak to je porádnej macík :srdce:, ale hlavně, že jste oba v pořádku :hug:. Císaře to udělají v Ostrově? Moje švagrová porodila normálně 4kg chlapečka. Nikdo jí neřekl, že bude tak velikej :?.Trápila se chudinka, tak je fajn, že to u Vás zjistily :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.1.16 16:01

Holky dnes jsem si objednala teploměr a o víkendu se chystám do lékárny pro poslední drobnosti. V týdnu pak zabalím tašky. Vím, že je to brzy :think:, ale kamarádka porodila ve34 tt a neměla tašku :roll:, tak si říkám, že lepší je to mít zabalené. Koupím si čaj z listu maliníku a od 34 tt ho začnu pít. Pomáhá k uvolnění dělohy. Máte někdo zkušenost? Nebo se chystáte k pití :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.1.16 16:37

No ja bych to asi taky zvládla kdybych nemela 159 cm a 56 kg :lol: kamaradka taky rodila 4280g a v poho, ale je vetsi a silnejsi nez ja :palec: jako kazdej :lol:…docela se bojím, ale kazdy me uklidnuje ze to bude dobre, ze cisar je jen delsi na zotavení :nevim:…jinak ja take pomalu zabalim tasku, postupne tam budu pridavat :potlesk: az dokoupím zbytek drobností :P…jinak ten malinovník jsem pila u prvního, ale nemohu posoudit :nevim: zda mel nejaky ucinek, nemela jsem s cím srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.1.16 18:26

@Afroditka85 ty jo teď čtu zprávy od dr, to je teda něco to už má skoro 2kg 8o Tak třeba to jen znamená, že půjde malý dřív? :nevim: Ty jo to by si fakt měla co dělat, to ten císařský řez je fakt rozumný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.1.16 18:31

@Lucca 85 v kolikátém jsi tt? Já teda také budu chystat dříve.. Já jsem teda teď konec 28tt a dle UTZ 29tt ale už také většinu věcí mám, ještě kupuji nějaké drobnosti a pak lékárnu a ještě nějaké kravinky koupím v únoru a tím končím a budu balit, takže taky tak měsíc předem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
12.1.16 18:37

@Lucca 85 moje kamarádka porodila ve 30tt, taky neměla tašku připravenou. Já si to připravím do konce týdne. Chybí mi jen pár věcí, postupně jsem si dávala stranou co budu potřebovat, jen dokoupit porodní vložky a kalhotky. Ale mám čas, termín mám až 31.3. S maliníkem zkušenost nemám, chtěla jsem pít u prvního ale nakonec byl císař pro PPKP. Švagrová pila, neříkala jestli to mělo nějaký vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.1.16 20:22

@Lucca 85 chci rodit ve Varech tak snad to bude vse v pořádku tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
13.1.16 06:17

@Kytičkaaa já jsem dnes 30+1 tt. Já si myslím, že župan a bačkory se ti v tašce nezkazí a je lepší jí mít připravenou pro všechny případy. Stejně se doma nudím, tak alespoň trošku zaženu nudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
13.1.16 06:24

@kuchle a co miminko té kamarádky co porodila v 30 tt 8o Je v pořádku? Já mám pořád obavu, že se něco stane :nevim: Asi už jsem blázen :roll: Koukám, že jsme všichni vzorný maminky :potlesk: Máme vše připravené a těšíme se na mimísky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
13.1.16 06:27

Holky já se těším na jaro :kytka: až všichni porodíme a pošleme si fotečky našich drobků :srdce:. Ta zima je pro mě hnusná :,( pořád tma a ten déšť to je na depky jak dělaný :cert: Doma mám vše vygruntované a nudím se celý dny doma sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
13.1.16 08:28

@Lucca 85 Je tak to už jsi dost :) Taky začnu chystat tašku dřív a postupně to do ní budu dávat :)

Dneska jdu na 3D tak se moc těším :dance: Snad se malej ukáže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
13.1.16 08:29

@Lucca 85 Joooo o tom mi povídej :( to je šílena nuda ato počasí tomu nepřidá, už vymýšlím blbosti co doma delat a predelat abych alespon trosku zahnala nudu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
13.1.16 08:31

@Kytičkaaa Držíím palceeee :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie