Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
19.1.16 18:28

Dnes jsem vytáhla tašku a začala si odškrtávat seznam věcí do porodnice. Ještě pár věcí chybí :think:. Pro mimíska jsem ještě nazačala. Co budete balit těm Vašim bobánkům? Věcičky, plenky, vlhčené ubrousky, dudlíky. Napadá Vás ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.1.16 19:16

@Lucca 85 Já to mám zatím připravené ve skříni na jedné hromádce. Měla jsem teď konečně trošku víc času, protože nelítám venku s malým, marodíme. Mám vše. Pro mimi pár věciček a plenky. Budu rodit ve Varech tak neberu vlhčené ubrousky, dudlíky ani hračky, nemají to tam rádi. Mám tam připraveno i pár látkových plen a dečku. Věci na cestu domů nechám manželovi připravené ve vajíčku doma ve skříni. Pro mě jen pár věcí, košile jsou erární, hygienické potřeby, pantofle, síťované kalhotky, podprsenka na kojení, ručníky, vložky do podrsenky, Bepanthen na prsa - ze začátku bolí fakt hodně. Vodu na pití, homeopatie na podporu kojení, hroznový cukr na energii a časopisy. Nesmím zapomenout kopii oddacího listu. Celkem důležité jsou pro mně i brýle a kontaktní čočky :lol: Určitě tam ale jak se znám budu průběžně něco přihazovat ;)
Jinak jsem dnes byla v poradně, maličká má hlavičku už dole, váha odpovídá, žádný obřík, hurá, hurá, budu moct rodit normálně. Zaťukám to, podmínkou je, že nebude bolet jizva po císaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.1.16 21:41

@Lucca 85 uuuz je pryc :) uf :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.1.16 21:43

Holky, začínam uvazovat o porodnici v Sokolove :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.1.16 21:51

@Afroditka85 zkušenost se Sokolovem nemam, ani nikdo v okolí tam nerodil :nevim: Asi ti neporadim. Slyšela jsem jen, že to tam rekonstruovali nebo budou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.1.16 21:58

@kuchle uz davno, je to tam pry moc hezke, jedine plus co vím-pokoj max po dvou, el. postele a wc a sprcha na pokoji to si pamatuji u prvniho, ale 10 let je dlouho a mínus, nemají detskou Jip a nadstandartní pokoje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.1.16 22:12

Pokoje po dvou, tak to je bomba.Co si pamatuji ve Varech byl jen jeden, ostatní po třech a jeden po ctyrech a koupelna a wc společne. Já měla štěstí na dvouluzak a pak nadstandart.Ten bych chtěla i teď. Postele byly elektrické vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.1.16 08:23

@Lucca 85 co nějakou deku pro miminko? Tu si asi budu brát, pak už mě moc toho nenapadá :think: to sem asi poradila co :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.1.16 08:26

Holky, co já byla u poslední kontroly tak chlapeček měl hlavičku klasicky nahoře, Tak s toho dr nebyla nadšená tak se docela bojím toho co zjistím 1/2 na 3screeningu u doktora… Mohl by mi kvůli tomu hrozit císař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.1.16 10:16

@Kytičkaaa taky jsem si zabalila deku :potlesk:…jinak kdyby zustalo miminko hlavičkou nahore je císař docela aktiualni myslím si :think: zadečkem bys ho asi tlacit nechtela, to mi věř :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.1.16 10:30

@kuchle a co kosmetika pro miminko? Mastička na zadeček, kartáček na vlásky, a mycí pomůcky jako žínka a osušky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.1.16 10:31

@Kytičkaaa myslíš deku na cestu domů? Jinak si myslím, že v postýlce v nemocnici mají peřinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.1.16 10:37

Holky jen se chci zeptat, nevíte kde se dá koupit plastový box na vlhčené ubrousky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.1.16 12:04

@Lucca 85 ve Varech kosmetiku pro mimi maji. Když jsem tam byla před 2lety s Ondrou, používali mycí gel od Hippu, na zadek malý krém dělány v lékárně, líh na pupik i tamponky jsem taky dostala, taktéž tampony do nosu. Hřebínek taky maji. Osusku a zinku pro mimi taky nosí před koupáním. Půjdu tam objednávat nadstandart tak se radši zeptam, jestli se to nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.1.16 12:10

@Kytičkaaa já byla na posledním screeningu včera, malá měla sice hlavičku dole ale doktorka říkala, že je ještě čas, může se zase otočit obracene. Jinak kdyby tak mini zůstalo hlavou nahoru císař jistý, ale není to žádná hrůza. Lepší plánovaný císař než ho rodit zadečkem napřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí