Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
22.1.16 17:02

@angel005 no neni zač :) Taky si myslím, že to nebude vadit a kdyby náhodou tak postýlku přestěhuješ :)))

@HappyTummy teď zase psala jedna známá, že to vibrační lehátko není úplně nej na záda, tak to nechce tam miminko nechávat nějak moc dlouho, ale také mám v úmyslu ho tam dávat když budu vařit a aspoň bude mít rozhled :) Jee tak to máš hodného přítele, ten můj není moc cíťa, takže mu vlastně musím říct, aby mě litoval :mrgreen: A do jaké velikosti máš oblečení? Já toho mám hodně až do 74, pak už mám nějaké věci i na starší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.1.16 17:16

@Kytičkaaa no prosimtě já tu mám od všeho něco cca do dvou let :mrgreen: ale to je sem tam něco jinak cca do té 80. A mám hodně pidi věciček do 62. Toho mám nejvíc :-) A pak šatiček no. Tolik jsem jich neměla já za celý život jako naše malá teď :lol: Tak ten můj semnou aspoň prožívá tohle. Ale asi jako víc chlapů ho moc nezajímají nějaké oblečky a tak. I když jsme teď dostali od známe různé hračky, co hrají a něco fungovalo a něco ne, tak se v tom ve všem šťoural a všechno zprovoznil :mrgreen: Taky jsem slyšela, že to není moc ok, ale právě, že v tom ty mimča budeme mít vždy po tu nutnou dobu a ne celý den.
A máte už kočárek, nebo nějaký vybraný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.1.16 20:27

Já mám postylku take u zdi na druhe strane od okna 8o kvuli pruvanu a taky prachu z venku…prislo mi to lepší, ja sama nerada spím přímo u okna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
22.1.16 20:44

@HappyTummy My máme kočárek asi od pátého měsíce :mrgreen: máme ho na chatě a co vy? Jee tak to máš taky hodně věciček :) a plánujete druhé? My ano, ale až tak za 4-5 let, tak sem si říkala, že některé věci si schovám, ale říkám si jestli pak ty klučičí neprodám a nechám si jen neutrály, protože abych se pak toho zbavovala za pár let :nevim: no uvidím.. Ale já se pořád chodím na ty věci koukat, bude mě mrzet až s toho malej vyroste, proto si říkám že i v nemocnici bych ho ráda oblékala do svého, aby to unosil :) Pořád se chodím na ty věci koukat, ještě víc mě pak bude mrzet až něco neoblíkne vůbec, tak snad všechno nějak oblékne no :) Jee tak to je hodný, že to zprovoznil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.1.16 21:09

@Kytičkaaa máme ho objednaný a do 14ti dnů by měl být. Pak se do porodu šoupne k našim :) Já si třeba do porodky beru pro malou své věci. Právě z toho důvodu aby to taky unosila a když ty oblečky mám tak proč to hned nevyužít. Jojo plánujeme i druhé mimi :dance: jen uvidíme jestli za jak dlouho. Podle toho na jak dlouho si vezmu rodičák jestli na dva nebo tři roky. Chceme na to hned nějak navázat ;) A jaký máte ten kočárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
22.1.16 21:30

@HappyTummy Máme peg perego skate v hnědé barvě a vy? Jojo, tak přesně s toho důvodu si chci vzít do nemocnice pro malého taky své věci :)) Některé věci mám fakt malinké - newborn a dokonce sem i trubka koupila něco v 50 :-( Tak doufám, že mu to bude aspoň pár dní :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
23.1.16 07:18

Tak jsem včera večer měla nejspíš poslíčky :nevim:.Začalo mě bolet břicho jako při MS. Trvalo to 20 minut. Na internetu jsem našla, že je to normální, ale trošku mě to vyděsilo :think:.Ve středu jdu na kontrolu, tak se zmíním doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.1.16 07:49

@Kytičkaaa jůů ten je moc hezký :palec: Ségra tuhle značku miluje. Měla na malého spoustu věcí od Peg Perego. Teď vybírá zase kočárek od nich :) My budeme mít Adamex Katrinu. Chtěla jsem nějakou takovou tu klasiku.Bude v hodně moc tmavě modré barvě s bílou. Nejdřív jsem si říkala že to bude možná spíš klučičí, ale když jsem ho viděla, tak jsem se do něj zamilovala a super barvička pro obě pohlaví :)
Já mám taky spoustu 50.Proto si beru sebou i do te porodky. A kamarádka měla klučinu 3,40kg a 53cm a oblekl chvilku i 50.Ono taky záleží jak je to ušité. Já si fakt oblečky třídila podle oka a ne podle toho, co je tam za velikost, protože kolikrát bodynka 62 byli stejne velke jako 68 a naopak.Mam tam dokonce overalek 56 a pritom odpovida vel.50 :lol: ale je pravda, že to bylo jen pár kousků. Já asi začnu v pondělí pomalu balit tašku do porodky. Ještě si musím něco málo dokoupit. Budeš mít porodní plán? Já o tom dost četla a furt nad tím přemýšlím :think: I když jsou asi jen dvě věci, co bych chtěla podle sebe a zbytek nechala na doktorech… Přece jen oni vědí líp jak já :mrgreen: já vím pořádně prd do čeho jdu… Teorii načtenou mám ale praxe bývá jiná aspoň u toho porodu myslím. To se prostě plánovat nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.1.16 07:54

@Lucca 85 taky sem tam mívám bolesti jako při MS. Mám to takhle od začátku těhu a vše je v pořádku. Ani netuším jestli se to bere teď uż jako poslíčky nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
23.1.16 08:41

@HappyTummy já taky nevím co to bylo :nevim:, ale určitě nic hrozného :).Uvidíme co na to pan doktor. Já taky skládala oblečky jak píšeš ty podle velikosti a ne podle toho co bylo napsáno na štítku :nevim: protože hodně věciček neodpovídalo :roll: Sice to dalo dost práce, ale mám vše podle velikosti a pak budu jen budu postupně dávat na stranu z čeho vyrosteme. Velikost 50 mám taky dost a doufámm, že jí využijeme alespoň na chvilku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
23.1.16 08:45

Kočárek mám GB Hardy světle šedý ikdyž čekáme holčičku. Příjde mi neutrál a hlavně se mimoc líbil :srdce:.Máme ho u tchýně a už se těším až vyrazíme na prochajdu. Kdy budete holky povlékat a strojit postýlku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.1.16 09:04

@Lucca 85 Šedá je neutral.Taky jsme chvíli chtěli šedou ale pak zvítězila jiná :) Ono na ty štítky se opravdu občas nedá moc spolehnout. Lepší to fakt vzít podle oka.
My ještě nemáme matraci :lol: Ale začnu s ní asi až někdy ke konci těhu. Jaké matrace máte vy holky? Pořád se nemůžem rozhodnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
23.1.16 09:04

Já mám Britax B-motion 4. Vajíčko černé, korbičku červenou a sporťák černý. U Ondry jsem měla kočár jiný, Baby Merc Q8 Deluxe, ale nevyhovoval mám sporťák z té kombinace tak jsme koupili sporťák od Britaxu, úplně jsem se do něj zamilovala, dokoupili jsme autosedačku a vajíčko. Postýlku si připravím až přijdeme z porodnice, Ondra mi tam občas, ikdyž už má svojí velkou postel, vleze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
23.1.16 09:05

Matraci mám úplně tu nejobyčejnější molitanovou, úplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
23.1.16 09:35

Já se na postýlku chystám v polovině unora, mám ty závesové nebesa tak je obtočím kolem postylky at tam nejde prach asi :dance: a kočárek mame Tako ballila Slim modrý s bílou :pankac: takovy ten retro styl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí