Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@angel005 no neni zač
Taky si myslím, že to nebude vadit a kdyby náhodou tak postýlku přestěhuješ ![]()
@HappyTummy teď zase psala jedna známá, že to vibrační lehátko není úplně nej na záda, tak to nechce tam miminko nechávat nějak moc dlouho, ale také mám v úmyslu ho tam dávat když budu vařit a aspoň bude mít rozhled
Jee tak to máš hodného přítele, ten můj není moc cíťa, takže mu vlastně musím říct, aby mě litoval
A do jaké velikosti máš oblečení? Já toho mám hodně až do 74, pak už mám nějaké věci i na starší ![]()
@Kytičkaaa no prosimtě já tu mám od všeho něco cca do dvou let
ale to je sem tam něco jinak cca do té 80. A mám hodně pidi věciček do 62. Toho mám nejvíc
A pak šatiček no. Tolik jsem jich neměla já za celý život jako naše malá teď
Tak ten můj semnou aspoň prožívá tohle. Ale asi jako víc chlapů ho moc nezajímají nějaké oblečky a tak. I když jsme teď dostali od známe různé hračky, co hrají a něco fungovalo a něco ne, tak se v tom ve všem šťoural a všechno zprovoznil
Taky jsem slyšela, že to není moc ok, ale právě, že v tom ty mimča budeme mít vždy po tu nutnou dobu a ne celý den.
A máte už kočárek, nebo nějaký vybraný?
Já mám postylku take u zdi na druhe strane od okna
kvuli pruvanu a taky prachu z venku…prislo mi to lepší, ja sama nerada spím přímo u okna
…
@HappyTummy My máme kočárek asi od pátého měsíce
máme ho na chatě a co vy? Jee tak to máš taky hodně věciček
a plánujete druhé? My ano, ale až tak za 4-5 let, tak sem si říkala, že některé věci si schovám, ale říkám si jestli pak ty klučičí neprodám a nechám si jen neutrály, protože abych se pak toho zbavovala za pár let
no uvidím.. Ale já se pořád chodím na ty věci koukat, bude mě mrzet až s toho malej vyroste, proto si říkám že i v nemocnici bych ho ráda oblékala do svého, aby to unosil
Pořád se chodím na ty věci koukat, ještě víc mě pak bude mrzet až něco neoblíkne vůbec, tak snad všechno nějak oblékne no
Jee tak to je hodný, že to zprovoznil ![]()
@Kytičkaaa máme ho objednaný a do 14ti dnů by měl být. Pak se do porodu šoupne k našim
Já si třeba do porodky beru pro malou své věci. Právě z toho důvodu aby to taky unosila a když ty oblečky mám tak proč to hned nevyužít. Jojo plánujeme i druhé mimi
jen uvidíme jestli za jak dlouho. Podle toho na jak dlouho si vezmu rodičák jestli na dva nebo tři roky. Chceme na to hned nějak navázat
A jaký máte ten kočárek ![]()
@HappyTummy Máme peg perego skate v hnědé barvě a vy? Jojo, tak přesně s toho důvodu si chci vzít do nemocnice pro malého taky své věci
Některé věci mám fakt malinké - newborn a dokonce sem i trubka koupila něco v 50
Tak doufám, že mu to bude aspoň pár dní ![]()
Tak jsem včera večer měla nejspíš poslíčky
.Začalo mě bolet břicho jako při MS. Trvalo to 20 minut. Na internetu jsem našla, že je to normální, ale trošku mě to vyděsilo
.Ve středu jdu na kontrolu, tak se zmíním doktorovi.
@Kytičkaaa jůů ten je moc hezký
Ségra tuhle značku miluje. Měla na malého spoustu věcí od Peg Perego. Teď vybírá zase kočárek od nich
My budeme mít Adamex Katrinu. Chtěla jsem nějakou takovou tu klasiku.Bude v hodně moc tmavě modré barvě s bílou. Nejdřív jsem si říkala že to bude možná spíš klučičí, ale když jsem ho viděla, tak jsem se do něj zamilovala a super barvička pro obě pohlaví ![]()
Já mám taky spoustu 50.Proto si beru sebou i do te porodky. A kamarádka měla klučinu 3,40kg a 53cm a oblekl chvilku i 50.Ono taky záleží jak je to ušité. Já si fakt oblečky třídila podle oka a ne podle toho, co je tam za velikost, protože kolikrát bodynka 62 byli stejne velke jako 68 a naopak.Mam tam dokonce overalek 56 a pritom odpovida vel.50
ale je pravda, že to bylo jen pár kousků. Já asi začnu v pondělí pomalu balit tašku do porodky. Ještě si musím něco málo dokoupit. Budeš mít porodní plán? Já o tom dost četla a furt nad tím přemýšlím
I když jsou asi jen dvě věci, co bych chtěla podle sebe a zbytek nechala na doktorech… Přece jen oni vědí líp jak já
já vím pořádně prd do čeho jdu… Teorii načtenou mám ale praxe bývá jiná aspoň u toho porodu myslím. To se prostě plánovat nedá ![]()
@Lucca 85 taky sem tam mívám bolesti jako při MS. Mám to takhle od začátku těhu a vše je v pořádku. Ani netuším jestli se to bere teď uż jako poslíčky nebo ne ![]()
@HappyTummy já taky nevím co to bylo
, ale určitě nic hrozného
.Uvidíme co na to pan doktor. Já taky skládala oblečky jak píšeš ty podle velikosti a ne podle toho co bylo napsáno na štítku
protože hodně věciček neodpovídalo
Sice to dalo dost práce, ale mám vše podle velikosti a pak budu jen budu postupně dávat na stranu z čeho vyrosteme. Velikost 50 mám taky dost a doufámm, že jí využijeme alespoň na chvilku ![]()
Kočárek mám GB Hardy světle šedý ikdyž čekáme holčičku. Příjde mi neutrál a hlavně se mimoc líbil
.Máme ho u tchýně a už se těším až vyrazíme na prochajdu. Kdy budete holky povlékat a strojit postýlku? ![]()
@Lucca 85 Šedá je neutral.Taky jsme chvíli chtěli šedou ale pak zvítězila jiná
Ono na ty štítky se opravdu občas nedá moc spolehnout. Lepší to fakt vzít podle oka.
My ještě nemáme matraci
Ale začnu s ní asi až někdy ke konci těhu. Jaké matrace máte vy holky? Pořád se nemůžem rozhodnout ![]()
Já mám Britax B-motion 4. Vajíčko černé, korbičku červenou a sporťák černý. U Ondry jsem měla kočár jiný, Baby Merc Q8 Deluxe, ale nevyhovoval mám sporťák z té kombinace tak jsme koupili sporťák od Britaxu, úplně jsem se do něj zamilovala, dokoupili jsme autosedačku a vajíčko. Postýlku si připravím až přijdeme z porodnice, Ondra mi tam občas, ikdyž už má svojí velkou postel, vleze ![]()
Matraci mám úplně tu nejobyčejnější molitanovou, úplně stačí.
Já se na postýlku chystám v polovině unora, mám ty závesové nebesa tak je obtočím kolem postylky at tam nejde prach asi
a kočárek mame Tako ballila Slim modrý s bílou
takovy ten retro styl