Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
24.1.16 17:49

@angel005 u nás to přítel hlavně nevydržel z toho důvodu že já byla tedy na druhé straně ložnice než je chodba a WC a po mých častějších nočních návštěvách onoho záchodu a neustále zakopávání o roh postele se prostě rozhodl už mě přestěhovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.1.16 17:55

Holky mám dotaz… Měla jste některá teď v těhu na bříšku takovou krupičkatou a šíleně svědivou vyrážku? Mám to už asi cca 5 dnů. Doktor mi v pátek předepsal Dithiaden a kalciovou mast s tím, že pokud nepřijde zlepšení tak se mu mám zítra ozvat, což asi budu muset… V noci to vždy hrozně rozdrbu, takže mi krupičky vylezou ještě víc :,( Nevíte co by to mohlo být? Doktor se vyptával i jestli jsem se neléčila s játry a že by se pak možná museli dělat jaterní testy a toho se bojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
24.1.16 19:15

@HappyTummy to spís cím si brisko mazes? :think:,zmena avivaze?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
24.1.16 19:23

Jinak holky u me dneska hruza :zed: :,( mizerna nedele.Rano vstanu po desny noci, kdy me rozbolel zub a chytala krec do kyčle, asi kycel to byla :nevim:,tak rano vstanu, bylo mi normalne, kolem pul 11 jdu umyt nadobí, v tom nával horka, ale sílenej a strasne spatne se mi dýchalo 8o, tak jsem si sla lehnout a do toho se tam malej zacal tak kroutit ze sem myslela ze mi roztrhne bricho, bolelo to jak čert. Ja zacala panikarit, jeste hur dychat, volat pritele at jde domu z prace ze musim do nemocnice :oops: no naprosta panika a uzkost, brekot co nesel uklidnit no des 8o nakonec sem cela ubulena usnula a vzbudila a bylo mi lepe, ale cely den lezím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
24.1.16 19:46

@Afroditka85 :hug: :hug: U mě taky dnes hrůza. Chytla jsem od malého syndrom Ruka noha Pusa :( On má dva puchýřky a já to odnesla s plnou paradou včetně aftu. Bolí to jak cert. A ještě s by s tím člověk měl být 10dni doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
24.1.16 19:51

@kuchle co to je? 8o ruka, noha, pusa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
24.1.16 19:58

@HappyTummy taky me napadlo čím mazes nebo avivaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.1.16 20:04

@kuchle @Afroditka85 holky mazala jsem krémém pro těhulky od Just, ale střídala jsem to s olejíčkem :( Teď tedy od pátku tím už nemažu a aviváž používám stále stejnou 8o Dnes je to snad nejhorší. Už jsem to několikrát rozdrbala :,( Ta neděla je dnes asi prokletá koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
24.1.16 21:05

@Afroditka85 někdy se tomu říká sedmá nemoc. Mívají to většinou děti do 10-ti let. Je to puchýřkovitá vyrážka v puse (afty), kolem pusy, na ploskách nohou a na dlaních. Může se to objevit v na zadku a stehnech. Já to mám trochu i ve vlasech. Když už to dostane dospělý, průběh bývá horší, bolestivější, to mohu potvrdit. Jinak to začíná jako chřipka, teplota, bolest v krku - příšená bolest, dělá mi potíž polknout obyčejný čaj. A je to dost infekční. My si to přinesli z návštěvy od dětí švagrové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.1.16 21:35

Holky hezké kočárky :kytka:
Holky kdy si přivezete kočárek domů? Já ho už mám připravený na chatě u přítelových rodičů a ráda bych ho ještě vyčistila a prostě připravila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.1.16 21:38

@Afroditka85 jeee tak kdyby ti zase nebylo dobře tak si raději zajeď na pohotovost, přeci jen je lepší zjistit, že to nic není, držím palce :hug:

@kuchle držím palce ať jsi brzy ok :kytka:

@HappyTummy já bych asi raději zašla k dr jak ti říkal, může to být něco vážnějšího, ale taky nemusí. Nechci tě děsit samozřejmě, držím palce :hug: ale raději si tam zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.1.16 21:39

@kuchle jeee a neublíží to nějak miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
24.1.16 22:36

@Kytičkaaa ja jsem premyslela tak ke konci unora ze bychom ho privezli, zatím by tu stejne prekazel, uz tak se tu mackame :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.1.16 08:27

@Kytičkaaa už jsem psala doktorovi a zítra ráno musím na odběry (nejspíš kvůli jaterním testům) z toho mám fakt strach :? A pak mě pošle asi rovnou i na kožní. Kéž by to fakt byla jen alergická reakce. Bojím se aby to neublížilo malé.
Jinak kočárek budeme mít u našich až do porodu. Domů si dovezeme jen vajíčko a kočík pak přivezou naši až za námi pojedou do porodky :dance: Nejraději bych ho měla doma, ale mamka je v tomhle dost pověrčivá, tak aby měla klid :kytka:
Já už se tak těším na to naše miminko :srdce:… Utíká mi to teď nějak pomalu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.1.16 08:32

@HappyTummy držím ti palce :hug: at to nic není!!!…já už se na mimi taky strasne tesim :dance: a je pravda že ty poslední týdny budou nejdelší :roll:…to je se vším, ale už abych slyšela větu :,,maminko, dneska Vás pustíme domů,, :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí