Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucca 85 tak to ti s tím spánkem závidím. Jinak mě to utíká hrozně rychle. Čím víc se to blíží, tím víc se začínám bát jak malý zareaguje na mimi. Připravujeme ho na to už dlouho. Pár dní zpátky jsem mu zase povídala, že bude velký bráška, že budeme mít mimi a on se rozbrečel. Včera ale zase láskyplně hladil bříško a dával na něj hlavičku ![]()
@kuchle A jaký bude věkový rozdíl u sourozenců? Určitě to bude v pohodě
.Malej si bude muset zvyknout na roli staršího sourozence
, ale určitě ji zvládne
.Možná bude trošku žárlit, ale když se mu to v klidu vysvětlí, tak to bude dobrý. Nás čeká zase reakce kocoura
taky nevím jak bude reagovat
.Je mu rok a půl, tak snad to taky zvládnem ![]()
@Lucca 85 rozdíl mezi nimi bude 2 a 1/4 roku. Děti miluje, tak to snad zvládne… Kamarádka má doma pejska, taky se trošku obávala, nakonec to bylo o. k.,je z něj super hlídač a kamarád. Váš kocourek to taky určitě zvládne ![]()
@kuchle To spaní je na draka vazne
taky nespím pul noci a kazde rano musim vstavat v 7 s klukem do školy takže zadna slava, pak uz neusnu kdyz prijdu domu apak sem cely den K. O.
a vecer zase mimi řádí takze furt dokola, ale alespon nemusim s nim ven, to ti nezavidim teda
, kolikrat mam den, jako treba vcera ze fakt cely den mam chut lezet, potichu v loznici
asi uz na me jdou depky a vsechno ![]()
@Lucca 85 Téééda takhle muzes spááát jooo???
jak je to mozny? ![]()
@Afroditka85 @kuchle přítel už si ze mě dělá srandu, že celé těhotenstvi prospím. Fakt nevim, ale mám pocit, že mám spavou nemoc. Jen najist a spat
. Kousek mého spánku bych Vam holky poslala ![]()
@kuchle uvidime jak se zkamarádí ať už bráška, nebo náš chlupáč
.Já si myslím, že jak píšeš tak znich budou kamarádi
.
V kolikátém týdnu Vás jiz gynekolog poslal na kontroly do porodnice?
@Lucca 85 Ahoj, a jakyho mate kocourka?:-) Taky máme doma britaka dvouletyho a jsem na to zvedava…je strasne rozmazlenej, tak nevim jak budu zvladat dva maly rozmazlence
kocourek chodi i ven a lovi mysi, tak budu muset davat bacha, aby malyho nejak neohrozoval…Ale jinak mu spinka na prebalovaku a leze i do postylky…tak snad bude hlidat a bude neskodnej
ty jsi v kolikatym tt?:-)
@angel005 máme,,nalezence,, je to rok a půl starej kocour. Je nádhernej bílo-šedej chundeláč. Ted nám začal sem tam,,ojíždět,, polštář
, tak ho necháme vykastrovat.Do ložnice kde máme postýlku kocour nesmí a přebalovák ho nezajímá. Májí se prý po tatínkovi poslat z porodnice nějakej kus použitého oblečení miminka aby si to kocou očuchal ještě než přijdete domů. Po příchodu domů nechat kocoura si miminko očuchat a neodhánět ho. Já jen mám strach z chlupů. Vždycky na jaře líná a já jsem strašněj pedenat na uklid. Máme doma jen plovoučku a denně jsem luxovala, tak nevím jestli to budu stíhat i s miminkem. Náš kocourek je jenom doma max. balkon. Já byt tebou ho odčervím a zkontroluju očkování. Víc asi udělat nemůžeš.
@angel005 určitě to bude vzornej hlídač a kamarád. Jestli mu jsou dva roky, tak si zvykne. Podle mě by bylo horší kdyby to byl,,starej,, kocour. Já jsem dnes 33+1. Strašně se mi to vleče ![]()
Holky nic proti Vám, ale já osobně bych nesnesla kočku u miminka
od te doby co sem videla u zname, ze nechavala kočku aby si delala co chce u mimi a to melo vsude chlupy i na dudlíku, tudíž i v pusince a na plínce v postylce kde melo hlavičku..malem jsem zešílela
..navíc nebyla očkovana nic apokud tvuj kočičák @angel005 chodí ven a loví myši ktery mají spoustu nemocí a bacilů a vseho, tak to bych asi nedopustila.
ale vy musíte vedet…to je jen muj nazor
ja bych se strasne bala
ma kamaradka ma kote asi pul roční, ktere ji dala babicka protoze jich meli moc pri narození a není očkovane ani nijak odčervene, kdyz tam jdu na kavu ani na tu kočku nesahnu, protste se bojím
…jinak kočky mam rada, vzdy jsem chtela mazlíka domu, ale od doby co mam prcka starsiho tak ani nahodou
@Afroditka85 pokud měla tvoje kamarádka chupy jak píšeš na plenách a dudlíkách a v postýlce, tak to je jen důkaz nedostatečného úklidu. Já mám kocoura v bytě a jsem opravdu pedant na úklid a nikdy semi nestalo, že bych měla chlupy. Pokud je někdo nezodpovědný a svoje zvířátko pravidelně nenechává očkovat a odčervovat, tak to vypovídá jen o jeho IQ
.Pokud si pořídím zvířátko musím se o něj postarat. Já mám kocourka zdravého a já jsem čistotná takže se nemusím ničeho bát a dávat ho pryč. Tohle mě vždycky zvedne ze židle. Nedivím se, že se u kamarádky bojíš, ale chudák kočička nemůže za nezodpovědnost své,,paničky,,.Je nezodpovědná a ohrožuje tak své dítě, sebe a kočičku taky,