Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
11.2.16 08:16

Holky my jsme tady samé vyžličky koukám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.2.16 08:22

@Afroditka85 Asi krom mě :roll: Já už mám +21kg :roll: Vůbec nevím kde to beru jako.. Cítím se už dost špatně, jak pohybově tak i občas jsem s toho špatná. Hlavně ať je malý v pořádku, ale já bych ráda pak vypadala jako člověk, nejsem zvyklá bejt tlustá :roll: Nevím jestli jsou to otoky, nebo voda, každopádně mi nepřijde, že bych tohle měla vyžraný.. Mám obavu s toho co nechám v porodnici a mám obavu s toho co ještě naberu do konce :roll: Jsem 33tt a už několik měsíců mám co týden to +1kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.2.16 08:24

Ale ať nekazím náladu, jak se máte holky?

@Afroditka85 ty jo to bude macíček, nechápu jak můžeš mít takové mimčo, když jsi takovej střízlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.2.16 08:26

@Kytičkaaa Vůůůbec se neboj :hug:…hodne holek takhle pribere, vetsina je voda. A po porodubudes v jednom kole, budes chodit na prochazky a fungovat jakko predtim, pujde to samo, trosku tomu budem muset pomoct nejakym malinkym cvicenim, ale jinak vetsina pujde sama :kytka:…ted proste je ten pohyb omezeny tak to je jasny ze ty kilča jdou nahoru, ale jakmile zacnes zase normalne fungovat budes na svym :P věř mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.2.16 08:28

@Kytičkaaa Protoze nas taťka ma 110 kg a 197 cm 8o :lol: :lol:..nejspis bude frajer po nem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.2.16 09:27

@Afroditka85 Děkuji moc :hug: Já hodně sportovala před těhu a teď nemůžu, ale po těhu zase začnu tak snad to půjde no :-))
No tak to už vím po kom ten maličký je :-) To teda bude kus chlapa po tátovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.2.16 09:51

@Afroditka85 jůů to máte velkýho taťku… Tak to bude bourák to je jasný :*
@Kytičkaaa já bych se toho taky vůbec nebála. Ty kilča pak půjdou dolu jedna dvě. A jak bylo řečeno… Pomůžem tomu trochu cvičením a zase bude jako proutek :hug: Já už mám naplánované procházky do Lidlu na nákupy s kočárkem, jelikož zpět domů musím do kopce, takže mi to dá trošku zabrat a nějaké to kilčo bych tím mohla vypotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
11.2.16 10:30

Ahoj,

můžu se k vám přidat? Termín mám 8. 3., takže vlastně za chvilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
11.2.16 11:01

@P.e.t.r.a Jasne, ze muzes :-) Tyo, to jsi den prede mnou :-) Asi nejsi z Chrudime a okoli co?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.2.16 11:03

@HappyTummy děkuji moc :hug: Já jsem zvyklá (krom teď) hodně sportovat, tak snad to vyběhám :-)) Taky to máš hezký naplánovaný :-) Já jsem připravená, že budu muset makat, ale snad mi to tělo půjde trochu naproti :-)

@P.e.t.r.a ahoj :mavam: no tak to už máš fakt za chvilku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
11.2.16 11:06

@angel005 Nejsem, jsem ze Středních Čech - Rakovník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.2.16 12:28

@P.e.t.r.a Ahooj :mavam: no a jak je tobe? Nam hrozne už :lol:
@Kytičkaaa tak pokud nejsi lenoch jako ja a sportujes tak to vazne pujde samo, jak rikala @HappyTummy :potlesk:…jinak mimochodem, mas nadhernou novou fotku tady, uzasny napad, take to tak vyfotím a necham si to vyvolat protoze to je fakt krasný 8o :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.2.16 12:47

Jinak ja holky dneska od rana snad stojim u plotny a v kuchyni :zed: zacalo to ze jsem si vyklidila linku tak nejka ty mouky ato vsechno umyla a povyhazovala, no amuzskej si vymyslil čínu s rýží, malej kaši a uzený do toho čokoladovej strudl :zed: :lol:…k tomu vesim prádlo, zbírám prádlo, uklizim a mam dost :lol: cítím vyčerpání normalne sotva stojím na nohou :lol:…co vaříte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
11.2.16 13:37

@Afroditka85 já měla dopolko kurz plavání s malým. Chvíli si tam pak pohrál v herničce s dětma a cestou domů mi usnul v autě, dala jsem ho do kočárku a teď mi spinká na chodbě. Alespoň mám klid na vaření. Budou gratinované brambory a losos. Jako dezertík bude jahodový pohár. To můžeme. Taťku máme v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
11.2.16 14:00

@Afroditka85 a ještě bude krémová brolicová polévka, tu si ale dáme až k večeři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí