Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Afroditka85 Asi krom mě
Já už mám +21kg
Vůbec nevím kde to beru jako.. Cítím se už dost špatně, jak pohybově tak i občas jsem s toho špatná. Hlavně ať je malý v pořádku, ale já bych ráda pak vypadala jako člověk, nejsem zvyklá bejt tlustá
Nevím jestli jsou to otoky, nebo voda, každopádně mi nepřijde, že bych tohle měla vyžraný.. Mám obavu s toho co nechám v porodnici a mám obavu s toho co ještě naberu do konce
Jsem 33tt a už několik měsíců mám co týden to +1kg…
Ale ať nekazím náladu, jak se máte holky?
@Afroditka85 ty jo to bude macíček, nechápu jak můžeš mít takové mimčo, když jsi takovej střízlík ![]()
@Kytičkaaa Vůůůbec se neboj
…hodne holek takhle pribere, vetsina je voda. A po porodubudes v jednom kole, budes chodit na prochazky a fungovat jakko predtim, pujde to samo, trosku tomu budem muset pomoct nejakym malinkym cvicenim, ale jinak vetsina pujde sama
…ted proste je ten pohyb omezeny tak to je jasny ze ty kilča jdou nahoru, ale jakmile zacnes zase normalne fungovat budes na svym
věř mi
@Kytičkaaa Protoze nas taťka ma 110 kg a 197 cm
..nejspis bude frajer po nem ![]()
@Afroditka85 Děkuji moc
Já hodně sportovala před těhu a teď nemůžu, ale po těhu zase začnu tak snad to půjde no ![]()
No tak to už vím po kom ten maličký je
To teda bude kus chlapa po tátovi ![]()
@Afroditka85 jůů to máte velkýho taťku… Tak to bude bourák to je jasný ![]()
@Kytičkaaa já bych se toho taky vůbec nebála. Ty kilča pak půjdou dolu jedna dvě. A jak bylo řečeno… Pomůžem tomu trochu cvičením a zase bude jako proutek
Já už mám naplánované procházky do Lidlu na nákupy s kočárkem, jelikož zpět domů musím do kopce, takže mi to dá trošku zabrat a nějaké to kilčo bych tím mohla vypotit ![]()
Ahoj,
můžu se k vám přidat? Termín mám 8. 3., takže vlastně za chvilku ![]()
@P.e.t.r.a Jasne, ze muzes
Tyo, to jsi den prede mnou
Asi nejsi z Chrudime a okoli co?:-)
@HappyTummy děkuji moc
Já jsem zvyklá (krom teď) hodně sportovat, tak snad to vyběhám
Taky to máš hezký naplánovaný
Já jsem připravená, že budu muset makat, ale snad mi to tělo půjde trochu naproti ![]()
@P.e.t.r.a ahoj
no tak to už máš fakt za chvilku:-)
@P.e.t.r.a Ahooj
no a jak je tobe? Nam hrozne už ![]()
@Kytičkaaa tak pokud nejsi lenoch jako ja a sportujes tak to vazne pujde samo, jak rikala @HappyTummy
…jinak mimochodem, mas nadhernou novou fotku tady, uzasny napad, take to tak vyfotím a necham si to vyvolat protoze to je fakt krasný
![]()
Jinak ja holky dneska od rana snad stojim u plotny a v kuchyni
zacalo to ze jsem si vyklidila linku tak nejka ty mouky ato vsechno umyla a povyhazovala, no amuzskej si vymyslil čínu s rýží, malej kaši a uzený do toho čokoladovej strudl
…k tomu vesim prádlo, zbírám prádlo, uklizim a mam dost
cítím vyčerpání normalne sotva stojím na nohou
…co vaříte vy?
@Afroditka85 já měla dopolko kurz plavání s malým. Chvíli si tam pak pohrál v herničce s dětma a cestou domů mi usnul v autě, dala jsem ho do kočárku a teď mi spinká na chodbě. Alespoň mám klid na vaření. Budou gratinované brambory a losos. Jako dezertík bude jahodový pohár. To můžeme. Taťku máme v práci
@Afroditka85 a ještě bude krémová brolicová polévka, tu si ale dáme až k večeři ![]()