Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
15.2.16 15:16

@Kytičkaaa moc držím palce ať je to lepší
@P.e.t.r.a mám doma chlapečka 2roky a 2měsíce. Poslední dny mám takový pocit, že se na mimi docela těší. Pořád mi hladí bříško a poslouchá co se tam děje.
Zítra jdu do poradny, tak uvidím jak je to s námi. Myslím si, že maličká už má hlavičku dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
15.2.16 18:18

Holky, chci se vas zeptat - vy, ktery planujete mit mimco pres den v cestovni postylce - ja ji mam doma i se zavesnym luzkem…a nevim jakou matraci do toho…Klasicka matrace se tam nevejde…Jakjste to resili? Nebo kde jste shaneli?:-) Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.2.16 19:19

@Kytičkaaa tak máme první lekci za sebou. Video naštěstí nebylo :D Jinak teda prostory super. Představovala jsem si fakt studené nemocniční prostředí, ale tohle bylo příjemný a moc hezký :) No a zítra a ve čtvrtek už jdu sama.To prý tatínkové nechodí. Jinak tam bylo slyšet asi hodinu narozené miminko a já se tak dojala, že jsem se musela držet abych se nerozbrečela… Jsem teď fakt jak profi plačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
15.2.16 19:37

@angel005 já budu mít malou přes den v košíku, ale cestovní postýlku mám také. Budu ji používat až z něj vyroste. Udělali jsme to tak i u prvního. Matraci jsme koupili skládací, vozíme jí sebou na cesty. Ale myslím že máme rozměr 120×60cm je to tahle http://www.ajashop.cz/…ci-fiki-miki koukám, že teď je nějaká drahá, my ji kupovali určitě levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
15.2.16 19:49

@kuchle děkuji moc jsi hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
15.2.16 19:53

@HappyTummy Jee to se ti vůbec nedivím :-) Já když byla na vyšetření v té porodnici tak se tam akorát narodil chlapeček : Kristián, tak mě to taky dojalo, protože tak se bude jmenovat ten náš :-) A vy to máte takhle třikrát a každý den? Já to mám od začátku února jednou týdně víš.. No tak to je super, že vám to nepouštěli, buď vám to ještě pustí a nebo ne, což by nebylo tak špatný co :-))) Taky se mi líbily prostory u nás v porodnici, ono je hned fajn když se tam člověk cítí líp co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
15.2.16 21:08

@angel005 ješte dodám že také máme tu cestovní postýlku se závěsným lůžkem. Nikdy jsme ho nepoužili, vždycky jsme malého dávali dolu na matraci a vyhrnuli tu boční látku, je pod ní síťka, malý na nás viděl a byl moc spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.2.16 07:27

@Kytičkaaa jojo máme to vlastně po, út a čtvrtek vždy na dvě hodinky. Takže Tě to taky dojalo… To jsem ráda, protože ty maminy co tam byli s námi mi přišli takové zachmuřené jen já se tam nad vším rozplývala :lol: Myslím jestli nám to video nepustí až ty poslední dvě lekce, kdy tam nebudou taťkové. Jinak máš pravdu, že je to super, když to fakt člověk vidí a má z toho dobrý pocit :) Mamka celkem koukala, když jsem ji vyprávěla, jak to tam vypadá… Ona byla ještě zvyklá na studeně barevný sál a jedno lehátko, takže zaplať pán bůh, že rodím až teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.2.16 07:35

Jinak holky mám dotaz. Asi začnu řešit problém s kočárkem. Máme ho tady u nás přes prodejnu objednaný už od 4.1. a stále nic. Já čekala, že prostě nejpozději do konce ledna kočárek bude a ono nic.Dali jsme polovinu zálohu a samozřejmě na to máme paragón a já bych chtěla vědět (jestli některá nevíte) jak reagovat pokud na tom dokladu je napsáno, že záloha je nevratná? Ale přece pokud čekám takovou dobu? Bylo mi řečeno, že do měsíce bude. Začínám z toho být nervózní. Kočárek jsme objednali včas a vlastně teď může porod přijít kdykoliv a já ho pořád nemám :( Takže jsem si říkala, že budu požadovat peníze zpět s tím, že vyberu jiný kočárek na prodejně nebo tamten objednám z internetu, kde je dodání max. týden. Jen se právě bojím, aby nedělali problém kvůli vrácení zálohy. Jinak s paní jsem v kontaktu. Volala jsem ji minulý týden a to mi řekla, že doufá že už brzy dorazí, ale to už mi řekla třikrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
16.2.16 08:02

@HappyTummy Ahojky, pokud je zaloha nevratna, tak si myslim, ze ji nevrati…My na ten nas cekaleme uz od 12.12. - mel byt 12.2. a taky porad nic…Ale tenhle tyden by mel pry dorazit…Tak zkus treba jeste chvilku pockat, pac si myslim, ze penizky fakt nevratej…:-( a nebo to zkusit tak, ze ho proste fakt uz potrebujes a zkusit se s nima domluvit, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.2.16 08:15

@angel005 no jako dala jsem jim zálohu 6tis. 8o já tam dnes asi znovu zavolám a prostě řeknu, že ho potřebuju dřív.
Nějak nemůžu pochopit, co jim trvá tak dlouho na výrobě nebo dodání kočárku??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
16.2.16 10:47

@HappyTummy Ahojky, my už máme kočárek objednaný asi měsíc a taky stále nedorazil. Ale je pravda, že zálohu jsme nedávali, v tomhle případě bych se docela bála. Ale věřím, že už Ti co nejdříve dorazí, přeci jen 6 tis. není málo :zed: a už ho máte objednaný sakra dlouho… Držím palce!

Včera jsem byla na kontrole - v poradně a streptokok pozitivní. Docela mě to vzalo, asi jsem čekala, že jako u prvního nebude, ale omyl. Prý to má každá 3. žena, ale… připadám si nečistě. Každopádně ATB u porodu jsem zažila už se Štěpkou - neodtekla mi všechna plodová voda, tak aby se nekazila, tak to přežiju ;) Jen jsem chtěla tentokrát jet až nějak na poslední chvíli (pokud bych to odhadla samozřejmě :mrgreen: ), posledně jsem tam byla 3 dny… :pocitac: Takhle ale musím hned, jak budou kontrakce nebo voda odteče. Do toho nastupuju příští týden na praxi a nevím, kdy se budu vracet, tak budu doufat, že mi poradnu a natočení udělá nějaký ochotný lékař třeba v 17h… No, samé komplikace. Ale to už dáme :)

Jinak jsme s malým včera udělali masku na karneval :) Tak se vám pochlubím, pokud nevadí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
16.2.16 11:17

Zdravím holky, po delší době se zase ozyvame. Dnes jsme 35+ 1. Zítra mě čeká kontrola v poradně zřejmě stěry a odběry. Posílám fotku postýlky kterou jsem dnes dala dohromady :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
16.2.16 11:38

@Lucca 85 Nádherná postýlka, jako pro princeznu! :srdce: Na stěry držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
16.2.16 12:24

@HappyTummy tak co? jak si dopadla s kocarkem?:-) My davali zalohu jen 3 tis…prijit o 6 uz by nastvalo…tak snad vyjdou vstric…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí