Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
16.2.16 12:28

JInak taky se vám pochlubím - dnes jsem byla na kontrole - jsme 36+6 a vážíme 2930 g…uuuuuf…tak snad uz nepribereme moc:-D to cislo me docela vydesilo kdyz vim, ze pred sebou mame jeste tri tydny…:-) Kolik vazite vy a vaši prckove v briskach?:) Jinak mam za sebou taky stery, tak jsem zvedava na vysledek…Tak uzivejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
16.2.16 12:48

@angel005 Ty jo, já váhu miminka nevím… naposledy ve 30. týdnu vážila 1 337 g, od té doby mi nikdo váhu neřekl… :nevim: Chodím jen na pásy, tlak, váha (moje), moč atd., a k doktorovi „na pokec“. Prohlížel jen tehdy, když dělal kultivaci. Tak snad nečekáme obříka… Já nabrala zatím 14 kg, tak snad už to moc nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.2.16 12:49

Teeda holky vy jste se tu rozkecali :lol: :lol::dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.2.16 13:15

@angel005 ahojky náš malý v 37+1 vážil 2.70kg, stěry mě dělala gynekoložka na streptokoka a ten byl pozitivní, takže při porodu mě dají antibiotika, ale asi budu rodit císařem, protože malý je v příčné poloze :,( zítra jedu na kontrolu do porodnice tak uvidím co mě řeknou, termín mám 1.3 :) a já jsem přibrala 9kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
16.2.16 13:24

@P.e.t.r.a Ja jsem na tom podobne - pribrala jsem asi 15 kg, ale asi hodne zadrzuju vodu, pac kalhoty obliknu stejny jako pred tehu :-D aspon ze tak :-) Me malyho prave taky merili naposled v 31.tydnu a od ty doby nic, tak sem byla zvedava uz :-) na monitor jdu poprvy pristi tyden :-)
@martina234 tyyo, tak to nas je asi fakt obrik proti tomu tvymu :-) jinak zavidm vahu, kterou si pribrala :-) taky sem se chtela vejit do 10, ale nejak to nevyslo :-D to z porodnice pujdes jeste lehci nez pred tehu :-) pffff :-) to se nekdo ma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.2.16 19:28

@P.e.t.r.a moc krásný kostým máte :palec: Zrovna v pátek mi dr dělal stěry na streptokoka a až další pátek budu vědět výsledky, tak jsem na to zvědavá.
@Lucca 85 krááásná postýlka :srdce:
@angel005 no volala jsem tam a pani na prodejně strašně milá a ochotná (bohužel tam je chyba přímo na straně dodavatele) urgovala to a během asi 20min.mi volala zpět s tím, že pán, co pro ni zařizuje dodávky kočárků, zrovna zítra jede do Polska do té fabriky a měl by kočárek už snad převzít, tak se fakt modlím, aby vážně byl. Jinak na 100% si můžem v pátek vyzvednout aspoň autosedačku. Tu prý tam pro nás má schovanou. Takže už jsem zase klidnější ale úplně klidná budu až si pro kočárek půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.2.16 19:32

Jinak tedy naša malá v 35+1 vážila 2340g a já zatím nabrala 7-8kg.
Jinak doufám že snad víc jak 3500g porodní váha nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
17.2.16 08:47

Ahoj holky! Tak ja mam termin konec brezna, dnes nastupuji na materskou:) vcera kontrola 33+6tt a maly ma 2250g, pohlavi bude prekvapeni…;)mam doma uz 1holcicku 14m, tak je to trochu narocnejsi a vecer mivam uz docela poslicky:/ tak snad mimi nebude chtit ven driv… Jinak jsem pribrala asi 5kg, jak jste na tom vy?:) a uz mate jmena?;) a zarizene pokojicky?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.2.16 08:54

@mimi2424 Ahoj :mavam: ja budu ve čtvrtek 36tt, poslíčky nemam zatím, ale zase mam jine bolístky :mrgreen: malej straaasne řádí což me desne bolí, nekdy až skoro brečím, hlavně vecer a asi mi rve dělohu na kusy :mrgreen:…pribrala jsem 10 kg a vubec ti nezavidim ze musis litat kolem prcka, my mame 10 let kluka a ten uz je fajn, je samostatnej, muzu odpocivat :lol:…jinak vse zařízene, zbalene, načančané, nachystane a budeme mít Marečka :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.2.16 09:06

@mimi2424 Ahoooj :mavam: já budu stejně jako @Afroditka85 ve čtvrtek 36tt.Je to naše první miminko, takže se můžu zatím válet a odpočívat, co hrdlo ráčí. Poslíky asi taky ještě nemám… Nepoznám to :oops: Jinak malá už celkem dost naléhá hlavičkou, takže bolest a řádí celé dny. V pátek vážila 2340g a bude to Kristýnka. Jinak u nás taky vše nachystané. Už se jen čeká na kočárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
17.2.16 12:38

Taaak, taky se vam jdu pochlubit s foteckama :-) Jeste chybi tapetka nad prebalovakem, ale tu sama nezvladnu :-D nedosahnu tam :-D Jak se dnes mate?:-) Ja jsem nejaka K. O…jen pres noc vypiju minimalne litr vody, takze si dovedete asi predstavit, jak to vypada…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.2.16 12:50

@angel005 Teeda, moc krásné :srdce: Hrozně se mi líbí ty vzory a mantinel z polštářků :) Jinak já jsem dneska taky nějak víc unavená nebo co…, ráno chumelenice, odvedla jsem malého do školky a pak bych jen spala. Pití v noci obdivuju, já nepiju v noci vůbec a i tak lítám snad co každou hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
17.2.16 14:08

@P.e.t.r.a Dekuju :-) Me se polstarkovej mantinel taky moc libil, i kdyz asi neni uplne praktickej…Ale tak pak bude mit polstarky v pokojicku :-D na jednu stranu se mi libi jednoduchost, ale i tak je to nacancany..na to ze to bude kluk :-D Juju, asi je to pocasim mno…Uplne takovy spaci to je :-) Mnooo, obdivovat nemusis - ja pres den vypiju tak pres 2 litry a pak v noci mam stejne zizen, i kdyz pit nechci…ale neda mi to :-D takze obcas jdu i 2× do hodiny…:-/ opruz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.2.16 15:29

Ahoj holky :mavam: Tak dnes jsem taky taková unavená. Od rána se válím. Jrn jsem upekla kuře a vyprala. Toť vše :) Zítra mě, ale čeká úklid :roll:
A chtěla jsem se zeptat… Uvažujete některá nebo máte nosítko pro mimi? Nejdříve jsem nechtěla, ale dost jsem četla např. o Manduce, že je výborná a nám se celkem nosítko bude hodit. Ať už z duvodu, že rádi chodíme po výletech, kde občas kočárek nebude možný nebo pro mě pokud budu muset na skok do města nebudu se chtít mačkat a vůbec čekat jestli se vejdu s kočárkem do trolíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.2.16 15:32

@HappyTummy tak jestli ho využijes tak proc ne :P ja ho u prvniho taky mela a bylo to fajn, i treba obcas bulel tak jsem ho tam soupla v klidu uvařila :lol: s malym a byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí