Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, chtela jsem se vas zeptat - mate nektera doma kocarek nebo az po porodu? My pro nej dneska jedem, tak nevim, jestli ho dovizt domu (do terminu mam asi 14 dni) a nebo jeste k rodicum…Na povery neverim, ale…:-)
@angel005 my ho budeme mít u rodičů a ti ho přivezou k nám až budu v porodce.Taky na pověry nevěřím, ale mamka to tak chtěla. Na jednu stranu proč ne. Stejně hned na procházku nepůjdem, tak budu mít čas kočárek v klidu nachystat ![]()
@angel005 taky kočárek přivezeme až po porodu. Já jsem pověrčivá a stejně by nám tu jen zabiral misto ![]()
@angel005 Mám ho doma a měli jsme i u prvního, nejsem pověrčivá. Byl uschovaný v prodejně, domů jsme ho dovezli až tak měsíc před porodem. Teď ho mám doma, protože jsem se sporťákem jsem ještě nedávno jezdila
Jinak teda tchýně se mohla zbláznit, že máme kočár doma, taktéž moje babička
My si ho nakonec privezli domu
Chteli jsme ho vyzkousett a tak
Tak snad bude vse ok
Moje mamka taky chtela, abysme ho nechali u nich, ale…njsem poverciva
navic tchyne uz ho videla a moc se libi ![]()
Holky dnes mě čeká poslední kontrola u mého gynekologa. Chci se optat, jak potom probíhají kontroly v nemocnici? Jak často, musim brát také ranní moč a dělají i ultrazvuk atd? ![]()
@Lucca 85 Ahojky, to netusim…:-) ale zajimalo by me to taky
Ja jdu na kontrolu pristi stredu…a myslim ze do porodnice chodis pak treba ob den nebo tak…ale zkusenejsi ti urcite reknou vic ![]()
@Lucca 85, @angel005 já chodila na kontroly u prvního jen ke své gynekoložce. Ona má pásy na srdeční ozvy u sebe v ordinaci. Odeslala mě do porodnice jen domluvit termín plánovaného císařského řezu. Takže já ![]()
@Afroditka85 píše:
@B. Lucie tak to jsi asi opravdu chytla špatnou směnuprotoze jinak je ten Sokolov fajn, ja jdu rodit tam, chtela jsem Vary, ale nejak mi nepadli do oka
byla jsem tam na pohotovosti a to prostredí je takovy divný, mozna jen muj pocit
a ze 7 lidí(personalu) tam byla 1 prijemna doktorka…takze jsem nemela ani dobry pocit tam
…Ostrov je asi fajn, lidi chválí ale pro me dost daleko no, jen jsem slysela ze tam nejak nezvladaji cisare, pokud jde o prirodni porod super, ale běda pry jak jsou komplikace
..jen co jsem zaslechla.Ale myslim ze kazda porodnice ma svoje
@Afroditka85 ja jsem právě o Sokolově taky slyšela, že je to tam fajn.. Ale po poslední návštěvě nevím, nevím. Nechtěla bych při porodu narazit na takový personál jako posledně.
A to by byl pro nás Sokolov lepší, je totiž blíž. Ostrov máme asi 50 km, tak snad stihneme a snad nebude nutný císař.
Jak se to blíží, tak začínám být nervózní a pořád si říkám, že mi malou přinese určitě čáp ![]()
Ahoj „maminy“. Tak se přidávám, termín mám za tři týdny. Dlouho jsem chodila do práce a už to mé tělo nezvládalo a dalo mi to najevo bolestmi, tak jsem doma. Popravdě už nevím, co dělat. Známé pořádně na Barrandově nemám ( mamči ), jelikož tu jsem chvíli a navíc už nikam daleko jezdit nechci. Jdu nakoupit, na procházku, pak někam dál a jsem hotová
Byla jsem pořád tak akční a teďka jsem jak vorvaň. Spruzelá…
Asi je to ta chvíle, kdy už se více méně jen čeká. Kazdopadne me stve, ze tu nemam rodinu v tehlech chvilich by to bylo fajn
@Lucca 85 já teda do porodnice taky nemusím, Dr. má pásy v ordinaci. Tohle pondělí jsem ale měla poslední kontrolu po 3 týdnech a bylo mi řečeno, že teď už se uvidíme každý týden vždy po těch 7 dnech, že se musí dělat CTG a že do nemocnice nemusím, což je pro mě fajn. Tak si myslím, že to je 1× týdně i v té nemocnici, můj Dr. totiž hrozně dodržuje všechny ty ‚normy‘, tak to asi bude stejné
Ale zeptej se Dr., ti vždy poradí líp
A moč musím mít s sebou pokaždé, i teď po tom týdnu.
@Luciezabkova taky zdravím ![]()
Já jsem taky už ko. Rodinu mám taky daleko, tak je to na nic. Pokecat doma můžu jen s naším ukecaným kocourem ![]()
Asi už nám nezbývá nic jinýho, než čekat
Já jsem otevřená a noc co noc mi sílí bolesti a poslíčci. Teď už i přes den. Je to šílený, musím jen ležet, což se taky furt nedá
V noci zase nespím, malá dělá „bordel“ ![]()
Naštěstí to máme už jen chvíli a budeme tu ty naše prcky mít ![]()
@B. Lucie Tak jsem se dnes vratila z nemocncice, lezela jsem tam, v Sokolove a vazne super
personal od dr po PA naprosto uzasny
takze ja jjsem rozhodnutá
Ahojte holky, tak my uz to mame taky za sebou
, sa nás bobek nevedel dockat
sice 36+4 tt ale my ho vypapkame. Volam sa Daniel a mal som 43cm a 2490g, maminku som trapil iba 7 hodin a som jej pokladík
![]()
Ahojte holky, tak my uz to mame taky za sebou
, sa nás bobek nevedel dockat
sice 36+4 tt ale my ho vypapkame. Volam sa Daniel a mal som 43cm a 2490g, maminku som trapil iba 7 hodin a som jej pokladík
![]()