Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
23.2.16 13:21

Holky, chtela jsem se vas zeptat - mate nektera doma kocarek nebo az po porodu? My pro nej dneska jedem, tak nevim, jestli ho dovizt domu (do terminu mam asi 14 dni) a nebo jeste k rodicum…Na povery neverim, ale…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.2.16 13:40

@angel005 my ho budeme mít u rodičů a ti ho přivezou k nám až budu v porodce.Taky na pověry nevěřím, ale mamka to tak chtěla. Na jednu stranu proč ne. Stejně hned na procházku nepůjdem, tak budu mít čas kočárek v klidu nachystat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
23.2.16 14:46

@angel005 taky kočárek přivezeme až po porodu. Já jsem pověrčivá a stejně by nám tu jen zabiral misto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
23.2.16 17:24

@angel005 Mám ho doma a měli jsme i u prvního, nejsem pověrčivá. Byl uschovaný v prodejně, domů jsme ho dovezli až tak měsíc před porodem. Teď ho mám doma, protože jsem se sporťákem jsem ještě nedávno jezdila ;) Jinak teda tchýně se mohla zbláznit, že máme kočár doma, taktéž moje babička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.2.16 18:41

My si ho nakonec privezli domu :-) Chteli jsme ho vyzkousett a tak :-) Tak snad bude vse ok :-) Moje mamka taky chtela, abysme ho nechali u nich, ale…njsem poverciva :-) navic tchyne uz ho videla a moc se libi :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.2.16 06:18

Holky dnes mě čeká poslední kontrola u mého gynekologa. Chci se optat, jak potom probíhají kontroly v nemocnici? Jak často, musim brát také ranní moč a dělají i ultrazvuk atd? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.2.16 09:35

@Lucca 85 Ahojky, to netusim…:-) ale zajimalo by me to taky :-) Ja jdu na kontrolu pristi stredu…a myslim ze do porodnice chodis pak treba ob den nebo tak…ale zkusenejsi ti urcite reknou vic :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
24.2.16 12:48

@Lucca 85, @angel005 já chodila na kontroly u prvního jen ke své gynekoložce. Ona má pásy na srdeční ozvy u sebe v ordinaci. Odeslala mě do porodnice jen domluvit termín plánovaného císařského řezu. Takže já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.2.16 12:57
@Afroditka85 píše:
@B. Lucie tak to jsi asi opravdu chytla špatnou směnu :zed: protoze jinak je ten Sokolov fajn, ja jdu rodit tam, chtela jsem Vary, ale nejak mi nepadli do oka :lol: byla jsem tam na pohotovosti a to prostredí je takovy divný, mozna jen muj pocit :nevim: a ze 7 lidí(personalu) tam byla 1 prijemna doktorka…takze jsem nemela ani dobry pocit tam :oops:…Ostrov je asi fajn, lidi chválí ale pro me dost daleko no, jen jsem slysela ze tam nejak nezvladaji cisare, pokud jde o prirodni porod super, ale běda pry jak jsou komplikace :nevim:..jen co jsem zaslechla.Ale myslim ze kazda porodnice ma svoje :mrgreen:

@Afroditka85 ja jsem právě o Sokolově taky slyšela, že je to tam fajn.. Ale po poslední návštěvě nevím, nevím. Nechtěla bych při porodu narazit na takový personál jako posledně.
A to by byl pro nás Sokolov lepší, je totiž blíž. Ostrov máme asi 50 km, tak snad stihneme a snad nebude nutný císař.
Jak se to blíží, tak začínám být nervózní a pořád si říkám, že mi malou přinese určitě čáp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.16 12:58

Ahoj „maminy“. Tak se přidávám, termín mám za tři týdny. Dlouho jsem chodila do práce a už to mé tělo nezvládalo a dalo mi to najevo bolestmi, tak jsem doma. Popravdě už nevím, co dělat. Známé pořádně na Barrandově nemám ( mamči ), jelikož tu jsem chvíli a navíc už nikam daleko jezdit nechci. Jdu nakoupit, na procházku, pak někam dál a jsem hotová :-D Byla jsem pořád tak akční a teďka jsem jak vorvaň. Spruzelá… :) Asi je to ta chvíle, kdy už se více méně jen čeká. Kazdopadne me stve, ze tu nemam rodinu v tehlech chvilich by to bylo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.2.16 13:07

@Lucca 85 já teda do porodnice taky nemusím, Dr. má pásy v ordinaci. Tohle pondělí jsem ale měla poslední kontrolu po 3 týdnech a bylo mi řečeno, že teď už se uvidíme každý týden vždy po těch 7 dnech, že se musí dělat CTG a že do nemocnice nemusím, což je pro mě fajn. Tak si myslím, že to je 1× týdně i v té nemocnici, můj Dr. totiž hrozně dodržuje všechny ty ‚normy‘, tak to asi bude stejné :) Ale zeptej se Dr., ti vždy poradí líp :) A moč musím mít s sebou pokaždé, i teď po tom týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.2.16 13:15

@Luciezabkova taky zdravím :)
Já jsem taky už ko. Rodinu mám taky daleko, tak je to na nic. Pokecat doma můžu jen s naším ukecaným kocourem :mrgreen:
Asi už nám nezbývá nic jinýho, než čekat :) Já jsem otevřená a noc co noc mi sílí bolesti a poslíčci. Teď už i přes den. Je to šílený, musím jen ležet, což se taky furt nedá :( V noci zase nespím, malá dělá „bordel“ :lol:
Naštěstí to máme už jen chvíli a budeme tu ty naše prcky mít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
24.2.16 16:44

@B. Lucie Tak jsem se dnes vratila z nemocncice, lezela jsem tam, v Sokolove a vazne super :srdce: personal od dr po PA naprosto uzasny :potlesk: takze ja jjsem rozhodnutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.2.16 19:06

Ahojte holky, tak my uz to mame taky za sebou :mavam:, sa nás bobek nevedel dockat :D sice 36+4 tt ale my ho vypapkame. Volam sa Daniel a mal som 43cm a 2490g, maminku som trapil iba 7 hodin a som jej pokladík :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.2.16 19:07

Ahojte holky, tak my uz to mame taky za sebou :mavam:, sa nás bobek nevedel dockat :D sice 36+4 tt ale my ho vypapkame. Volam sa Daniel a mal som 43cm a 2490g, maminku som trapil iba 7 hodin a som jej pokladík :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí