Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
27.2.16 09:42

@Afroditka85 děkuji za příspěvek, zkusim to, ja bych brala taky aniball ale financne nemuzu si to dovolit. V kolikatem jsi tydnu? Uz to mas asi za par podle toho co popisujes ;) JA mam poslicky zatim jen výjimečně. V chodově vím akorat o obchůdku v Tyršové ulici v jednom paneláku na rohu je to tak @kuchle? :),vedle městských policajtů, má to jedna paní bylinářka ale pry se v tom moc nevyzná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
27.2.16 09:56

@Afroditka85 ty jo, tak to se fakt těším :mrgreen: Ne, musí to bejt taky děsný :roll: To už fakt je ležíš co? Já mám spíš problémy s těma otokama víš, to mě bolí a brání v pohybu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
27.2.16 09:58

@angel005 Ty jo ty jsi krásně připravená :-) To já teprve budu začínat :-) Maliník už sem si koupila, ale zatím piju magnézko, takže v týdnu ho vysadím a začnu pít ten maliník a ještě si objednám ten aniball.. Mě spíš vyděsilo když sem četla, že některá krvácí při tom cvičení s aniballem.. Docela se bojím, abych si tím ještě něco nezpůsobila :roll: na kolika cm si začínala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
27.2.16 10:04

@Afroditka85 ty jo to byla teda hrozná noc.. Nemohla to být zátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.2.16 11:01

@Afroditka85 Tyo, tak to uz by me asi trosku vydesilo a jela bych :-) Pomohla sprcha?:-)
@HappyTummy To ja nemam bolesti zadny…jen stydka kost me boli :-D ale podbrisek i zada jsou ok…Tipovala bych ze prvorodicka ty poslicky bude vnimat vic, kdyz nevi co ocekavat…a pritom mam 11 dni do terminu a o poslickach ani nevim…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.2.16 12:14

@angel005 jo tak ta mě bolela dva dny.Byla jsem ráda, že chodím a pak najednou dobrý. Viď? Taky bych řekla, že jako prvorodička to budu víc vnímat. Teď se mě na gyndě ptali jestli mám už kontrakce, tak říkám, že nevim :lol: prý bych to poznala. I když moje mamča měla fakt jen křížové bolesti.Nic jiného a ty mě zatím taky trápí nejvíc.
Tak to už máš fakt kousíček. Mě zbývá 20 dnů :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
27.2.16 12:21

Ahoj :mavam:, tak jak to čtu, jsme na tom hodně podobně… Poslední týdny teda nic moc. S prvním si je už moc nepamatuju. Dnes jsem si přispala, mám za sebou týdenní praxi v Jedličkově ústavu a denní vstávání ve 4:20h, tak jsem dnes vylezla až v 10h :oops: Doteď jsem uklízela, to je taky hrůza, jak mi dlouho všechno trvá…, ale Štěpka je u tatínka, tak na vše dost času a klidu. Teď už chci jen odpočívat a těšit se na malou :) :srdce:

Monitor dechu máme, dostali jsme ho od známých, ale je pravda, že jsem na něj úplně zapomněla, je uložený ve skříni ;) Jinak jak píšete o masáži hráze a maliníku apod., nic z toho nedělám, nepoužívám, tak doufám, že bude vše ok… přeci jen už by bylo i pozdě :)

Co dnes vaříte? Já ani nemám nějak hlad…

Hezkou sobotu všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.2.16 12:28

@Afroditka85 Je tam, jak mají otevřeno ale nevím, vůbec tam nechodím :nevim: Zkusím se tam podívat až bude čas. Dnes budu doma, malý dostal šílený průjem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.2.16 12:34

@darrrsie69 je to tak ;) Jak jsem psala Afroditce85, nikdy jsem tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.2.16 12:44

@Kytičkaaa Taky mam problem s nohama. Silene bolesti, tlaky v nohach, nemohla jsem v klidu lezet. Doktor mi predepsal cyklo-3-fort 2 tbl. denne. Zabralo to, ale ted mi dochazi a kontrolu mam az ve stredu, tak jsem hledala alternativu. Vcera jsem si koupila v lekarne za 35,– caj na zily, vypila jsem dva salky a nohy se ani „neozvaly“. Coz je zazrak, bolesti mam jinak silene. Takze doporucuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.2.16 15:39

@HappyTummy Tak to si mela fajn, ze jen dva dny :-) Me poboliva uz tak tejden…nejhorsi je to v noci, kdyz se prevaluju :-) Ja kdyz byla na monitoru prvnim, tak mi Dr. rika „noo, tady je kontrakce“..rikam nee, to se jenom cpe pod zebra…prej nee, to je kontrakce…rikam aha…:-D myslim, ze jsem takova, ze neco zkousnu :-) takze i dyz me boli podbrisek nebo pichne tim jak tlaci na cipek, tak jako v pohode…:-) ale je fakt, ze ty pravy asi pozname :-D Moje mamca mela rychlej porod - kontrakce ve 21,23,24,a od 1 v noci po ctvrt hodine…a ja se narodila v 1:55..:-D takzee takovej porod si nejak predstavuju…akorat ja byla malicka - mela jsem necely 3 kg, coz nas spuntik bude vetsi :-/ :-) Vsak neboj…ono je to 20 dni, ale uvidis jak to utece..:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.2.16 16:24

@angel005 Taky si právě myslím, že zkousnu dost (až kolikrát nevím, kde se to ve mě bere, ale to mimčo mi dává sílu) i když dnes mi dává fakt zabrat.Na čípek mě tlačí nějakou dobu, někdy dost bolestivě, ale dneska je to síla. Fakt si u toho kolikrát musím zakřičet 8o S tou kontrakcí jsi mě pobavila :D Nedivila bych se, že mám to samé a nevím to :mrgreen: Koukám, že tvoje mamča byla stejně rychlá, jako ta moje… Takže trošku spoléhám na to, že bych to mohla mít podobné. Naše malá má přes cca 2400g takže fakt drobek. Kolik má mít odhadem Váš prďolka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.2.16 18:09

@HappyTummy 2400g??Zaaavidim…To bude drobecek :potlesk: nam posledni UZ (16.2.) odhadoval 2930g…takze pocitam ze tak 3400-3600g mit bude.. 8) Takze u me to tak rychly asi nebude, ale porad vsem rikam, ze za tri hodiny od prvni kontrakce bude venku :-D pozitivni pristup je dulezitej :-D i kdyz nekde vevnitr vim, ze to tak nebude, ale proc si to nevsugerovat ze:-D tak snad mi to tak klapne :-) Hele, ale nejsme sami - kamosce taky v porodnici na monitoru rikali ze ma silny kontrakce a ona uplne v pohode :-) zakricet? Tyo, tak to nevim, jestli je to to samy co mam ja…dycky cejtim jen takovy ostry pichnuti v podbrisku, ale ze bych kricela, tak to ubec tyo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.2.16 18:34

@angel005 pozitivní přístup je důležitej… Já si taky říkám, že to bude rychlí a bez problémů a prostě to tak bude a né jinak takže v tomhle Ti fandím :palec: Tak bude to zase ale pořádný kus chlapa :hug: Já myslela taky bůh ví kolik nebude naše malá už vážit, takže mě to překvapilo. Zatím má stejně jako já, když jsem se narodila :mrgreen: Uvidíme na konci dalšího týdne kolik bude mít. Vidíš já to nemám v podbřišku, ale přímo prostě dole. Doktor říkal, že hodně naléhá hlavičkou, tak nevím :nevim: Takže jsem si fakt zajíkla :lol: Tak buď vydržíme fakt hodně nebo nevim… Ale jak jsi říkala, ty pravé kontrakce snad poznáme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.2.16 18:42

@HappyTummy Mnooo, asi po tatinkoi :-) ale moch vyrust az pak dyl :-D Tak tys byla taky drobek teda:-D ja jak kdy - bud v podbrisku nebo jakoby za stydkou kosti…tezko rict no :-D tak aspon nebudem oxidovat v porodnici o dva dny driv…:-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí