Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
25.2.16 10:31

Jinak monitor dechu mám zapůjčený od kamarádky. Myslím, že je to dobrá věc. Ještě jsem nečetla návod, tak nevím kam se přesně ukládá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.2.16 10:37

@Lucca 85 Já to mám daleko tak stejně… ale do nemocnice se ráda projedu mhd s důchodcema, mám to moc do kopce :D A už mi ta delší chůze nedělá moc dobře.. Já do tý nemocnice na poradnu asi stejně mockrát nepůjdu… Ale těším se na změnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.2.16 10:40

@Cherrylee to mě zase ty procházky dělají fakt dobře. Sice jdu pomalu, ale jistě 8). Já mám takové neblahé tušení, že malé se u mě moc líbí a jen tak se jí nebude chtít ven, ale je to jen můj pocit a vše může být nakonec jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.16 12:07
@Kytičkaaa píše:
@angel005 Já monitor dechu nemám, ten sem nekupovala a pořád nevím jestli ho mám koupit nebo ne :nevim:

Já ho take nemam a kupovat nebudu. Je to dopra treba vec, ale driv to taky nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.2.16 12:34

@Kytičkaaa Mam kamaradku, ktery umrelo mimi na nahly umrti kojence, takze i z tehlech duvodu sem ho chtela. Dost ho chvali i Dr a pry vubec nevadi koupit jiz pouzitej…Ale je to na kazdym :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.16 13:11

Teď jsem byla na kontrole v nemocnici. Vše probíhá strašně rychle, dají mi papír a jdu. Příště už se zeptám, sama mi nic neřekne. Jsem prvorodička, tak mám někdy „přihlouplé dotazy“ :)
Vyšetření : jsem ve 37+2tt a polohu mám podélnou ( snad se to změní)
Jinak mám psané : mediosakrálně polotuhý čípek 2cm pro špici, velka cast volne nad chodem ( co si pod tim mam predstavit) nejspis to nic extra nevypovídá nebo ano? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.2.16 13:16

@Afroditka85 Jé, tak to je super :potlesk: Tak začínám přemýšlet, že když půjde do tuhého, tak zajedeme nakonec asi tam. To jsem ráda, asi jsme zrovna natrefili na špatný personál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.2.16 13:19

@danushtek Veliká gratulace! Prcek je krásnej! Ať jste oba dva zdraví a do života přeji jen to nejlepší! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.2.16 13:45

@Lucca 85 Já si taky myslím, že budu ještě přenášet :) A to jsem odpočítávala dny, protože jsem se bála, aby to nepřišlo dřív… měla jsem problémy s placentou, klid na lůžku… ala nakonec dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.2.16 14:01

Ahoj holky :mavam: Tak dnes jsme přesně 37+0 a dnešek je tedy hektický :D Ráno jsem byla u dr. Prý jsem otevřená na jeden prst, tak stejně moc nevím, jestli si pod tím něco představovat. Malinká už moc nepřibírá, takže vážíme 2430g prý na mou postavu akorát :dance: Tak jsem ráda. Jinak jsme museli 2× na ctg. Ráno byla podle sestřičky prostě pěkně naštvaný miminko :mrgreen: Teď odpolko už super a mě za dvě hoďky čeká poslední lekce kurzu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.2.16 14:03

Jinak monitor dechu máme a už rovnou i v postýlce pod matrací. Koupili jsme z druhé ruky, ale v perfektním stavu. Chceme mít takový ten rodičovský klid, protože já jsem takový plašan a furt bych jí kontrolovala. Takhle přece jen budeme klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
25.2.16 14:08

Holky, nevim jestli jste to tu uz neprobiraly, ale nemate nektere taky takove bolesti na stydke kosti? :roll: Zacalo to celkem nevinne zhruba dva tydny zpatky, kdy jsem bolest vnimala jen pri vetsi namaze, nebo pri vstavani. Ale ted je to skoro cely den 8o. Citim se lip jen kdyz lezim na boku s polstarem mezi koleny a vstavani a chuze je obcas fakt ocistec a to mam do terminu jeste tri tydny :(
Mate to taky nektera? A ma to potencialne i nejaky vliv na porod?
Jinak s tím monitorem dechu..taky bud mít od kamarádky a není mi moc jasné kam se dává. Hned pod prostěradlo? :think:
U nás je to tak, že v pondělí jdu naposled ke svému gynekologovi, už dva týdny chodím jednou týdně na monitor a pak mě vyšle do porodnice, kde budu sledována až do porodu. Chodí se tam dříve aby o mě věděli, předem se vypíše nějaký vstupní dotazník ohledně zdravotní anamnézy a podobně a tím se tomu papírování vyhnu až se tam pojede na ostro ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.16 15:14
@baracudas píše:
Holky, nevim jestli jste to tu uz neprobiraly, ale nemate nektere taky takove bolesti na stydke kosti? :roll: Zacalo to celkem nevinne zhruba dva tydny zpatky, kdy jsem bolest vnimala jen pri vetsi namaze, nebo pri vstavani. Ale ted je to skoro cely den 8o. Citim se lip jen kdyz lezim na boku s polstarem mezi koleny a vstavani a chuze je obcas fakt ocistec a to mam do terminu jeste tri tydny :(
Mate to taky nektera? A ma to potencialne i nejaky vliv na porod?
Jinak s tím monitorem dechu..taky bud mít od kamarádky a není mi moc jasné kam se dává. Hned pod prostěradlo? :think:
U nás je to tak, že v pondělí jdu naposled ke svému gynekologovi, už dva týdny chodím jednou týdně na monitor a pak mě vyšle do porodnice, kde budu sledována až do porodu. Chodí se tam dříve aby o mě věděli, předem se vypíše nějaký vstupní dotazník ohledně zdravotní anamnézy a podobně a tím se tomu papírování vyhnu až se tam pojede na ostro ;)

Já to mám take…je to normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.2.16 15:55

@baracudas taky jsem to měla, ale mě to bralo jen dva dny.Byla jsem ráda, že se pohybuju aspoň po bytě :lol: Teď musím zaťukat, že zatím dobrý 8)
Jinak ten monitor pod matraci. Aspoň to u našeho bylo v návodu a krásně se dá vyzkoušet jestli opravdu snímá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.2.16 16:38

@baracudas Ahoj, někomu na zmírnění bolestí stydké kosti pomáhá nošení těhotenského pásu.
Co se týká monitoru, mám ho, kupovala jsem z druhé ruky. Dává se pod matraci, ale ne na přímo na rošt, měla by pod ním být ještě nějaká pevná podložka. Kdyby ležela přímo na tom roštu, mohla by falešně poplachovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí