Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
19.2.16 08:18

Tak co holky? Už si připouštíte že to muže byt kazdym dnem? 8o…jste na to pripravený? Já asi ne :lol:..nedavno me podivne bolelo bricho a ja si rikam :,, booožeee neee jen ne dneska,, :lol: proste jsem se na to vubec necítila 8o…začínám se trosku bát a obávat, jelikož vím do čeho tak nejak jdu, tak uz mi to v hlave docela casto koluje :roll:…mela bych se uklidnit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.2.16 08:33

@Afroditka85 čoveče já už bych se tomu fakt nebránila :D Někdy už zy pohyby a tlak na čípek tak bolí, že si to už přeju. Navíc přítel je ze mě ma mrtvici, protože furt chodím upravovat postýlku a nemůžu se té prdelky dočkat :srdce: A jinak mimochodem začínám mít docela silné chutě na sex, takže to u nás teď bude asi divočina :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.2.16 09:05

@HappyTummy Chut na seeex?? :lol: :lol: téééda, tak to klobouk dolů :lol: ja si ani nedokážu představit jak bysme to vykonali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.2.16 09:13

@HappyTummy mimochodem,jak cítíš ten tlak na čípek? Máš to taky jako takovou ostrou řezavou bolest? Někdy až k nevydržení? 8o…předevčírem jsem malem brečela jak moc to bolelo, vždy jen při pohybu, jako by mi tam řezal nekdo nožem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.2.16 09:46

@Afroditka85 jojo přesně tak. Ostrá, řezavá bolest… Někdy mi to přijde, že se i v tu chvíli počůrám :lol: Mě to bolí tedy i když jsem v klidu. Kolikrát až zařvu bolestí, jak to nečekám.
Jinak s tím sexem… Před týdnem bych se zbláznila, ale teď se asi nějak hlásí hormony :lol: Akorát u nás to večer není možný, protože to právě mívám ty tlaky na čípek největší a přijde mi jako by malá cpala tu hlavičku víc a víc dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.2.16 09:53

@HappyTummy tak to mame uplne stejny, taky to tam nejcasteji vecer a i kdyz jsem v klidu, ted to mam zrovna taky, tak lezim :zed: ač jsem mela jine plany. A jak rikas, fakt az zařvu bolestí nekdy :lol: muzskej je na palici z toho, se vzdycky uplne lekne a pak mi vynada ze mu privodid infarkt :lol: rikam mu ze to fakt jako nedelam schvalne :P…a bolí te to jen pri pohybu mimíska nebo i jen tak? Me jen kdyz se pohne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.2.16 10:29

@Afroditka85 to se nám stalo zrovna včera večer. V klidu si usínáme a najednou šup… Já sebou škubla, zařvala a ten se chudák lekl až vylítl z postele :mrgreen: Taky říkal, že z toho bude mít infarkt :lol: Vždycky jak zatlačí tou hlavičkou tak to zabolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.2.16 10:43

@HappyTummy Jee děkuji moc :hug: Já teď akorát jedu pryč, ale odpo to přečtu, děkuji za zaslání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
19.2.16 22:25

@Afroditka85 Juju, taky se zacinam uz bat :-) Jsem sice 37+2, takze nejakej cas jeste mam, ale i tak…Klido bych si ho v sobe jeste par mesicu nechala :-D Tlak na cipek citim obcas taky…ale spis jen takovy pichnuti…tak neim jesli je to to samy…Dneska me i divne pobolivalo brisko, tak nevim, jestli uz to byly poslicci…zatim sem je nejak nevnimala…Jen to tuhnuti obcas…
A jinak s tim sexem…taky obdivuju :-) Uz sem takova nemotorna :-D Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.2.16 08:55

@HappyTummy Děkuji :hug: Vybrala si nakonec už nějakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.2.16 10:32

@angel005 ty jo nechala jo??? :lol: ja uz si preju to mít za sebou, tohle tehotenství je tak trosku peklíčko :cert: fakt jsem omezena, bolava no takova cela rozmrzela :lol:…ja ten sex musim zkusit normalne :lol: fakt me to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.2.16 12:01

@Afroditka85 Mnooo, klidne :-D Celou dobu mam bezproblemovy tehu - zadny nevolnosti, bolesti, nalady, nic :-) Kdybych necejtila kopani do zeber, tak o tom skoro ani nevim :-) Ale uz bejvam unavena ale jinak jako v pohode:-) :-D to bys mela:-D manzel bude rad urcite :-D Ja jako ne ze bych mela naky velky chute nebo tak, ale spis kuli nemu :-D ale v pohode jako…:-) jen mi dela trosku problem roztahnout nohy :-D :-D jak se roztahuje panev, tak me boli stydka kost, tak toe chvilema mazec :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.2.16 10:12

@Kytičkaaa ještě jsme nevybrali. Budem jí kupovat nejspíš někdy až na konci dubna. Barvičku chci ale asi nějakou hnědou ať je to neutrál i pak na druhé :)
@Afroditka85 @angel005 holky ono to u mě taky není jednoduché s tím sexem… Večer nemůžem vůbec, protože to mám tlak na čípek největší, takže musím přes den. Velice mě ale pobavil přítelův výraz. Trochu to nečekal :lol: Jinak jako chutě mám pořád, ale tělo to nedovoluje :nevim: Noo ještě se pak „snad“ nasexujem" dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.2.16 16:46

Ahoj holky, tak se k vám přidávám. Termín máme 26. března. Koukám, že jsme tu všechny z KV kraje :) Jinak také plánuji rodit v Ostrově. I když jsem poslední dny přemýšlela o Varech, když mají i tu jipku, kdyby něco. Ale nějak se mi ty Vary nelíbí, ani nevím proč :D A manžel si rázně prosazuje Ostrov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.2.16 17:16

@B. Lucie Ahoj :) Ostrov si všichni chválí… a zatím co jsem tam stačila poznat i doktory a porodní asistentky, co nás měly na kurzu, tak super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí