Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak co holky? Už si připouštíte že to muže byt kazdym dnem?
…jste na to pripravený? Já asi ne
..nedavno me podivne bolelo bricho a ja si rikam :,, booožeee neee jen ne dneska,,
proste jsem se na to vubec necítila
…začínám se trosku bát a obávat, jelikož vím do čeho tak nejak jdu, tak uz mi to v hlave docela casto koluje
…mela bych se uklidnit ![]()
@Afroditka85 čoveče já už bych se tomu fakt nebránila
Někdy už zy pohyby a tlak na čípek tak bolí, že si to už přeju. Navíc přítel je ze mě ma mrtvici, protože furt chodím upravovat postýlku a nemůžu se té prdelky dočkat
A jinak mimochodem začínám mít docela silné chutě na sex, takže to u nás teď bude asi divočina
![]()
@HappyTummy Chut na seeex??
téééda, tak to klobouk dolů
ja si ani nedokážu představit jak bysme to vykonali ![]()
@HappyTummy mimochodem,jak cítíš ten tlak na čípek? Máš to taky jako takovou ostrou řezavou bolest? Někdy až k nevydržení?
…předevčírem jsem malem brečela jak moc to bolelo, vždy jen při pohybu, jako by mi tam řezal nekdo nožem ![]()
@Afroditka85 jojo přesně tak. Ostrá, řezavá bolest… Někdy mi to přijde, že se i v tu chvíli počůrám
Mě to bolí tedy i když jsem v klidu. Kolikrát až zařvu bolestí, jak to nečekám.
Jinak s tím sexem… Před týdnem bych se zbláznila, ale teď se asi nějak hlásí hormony
Akorát u nás to večer není možný, protože to právě mívám ty tlaky na čípek největší a přijde mi jako by malá cpala tu hlavičku víc a víc dolů.
@HappyTummy tak to mame uplne stejny, taky to tam nejcasteji vecer a i kdyz jsem v klidu, ted to mam zrovna taky, tak lezim
ač jsem mela jine plany. A jak rikas, fakt az zařvu bolestí nekdy
muzskej je na palici z toho, se vzdycky uplne lekne a pak mi vynada ze mu privodid infarkt
rikam mu ze to fakt jako nedelam schvalne
…a bolí te to jen pri pohybu mimíska nebo i jen tak? Me jen kdyz se pohne ![]()
@Afroditka85 to se nám stalo zrovna včera večer. V klidu si usínáme a najednou šup… Já sebou škubla, zařvala a ten se chudák lekl až vylítl z postele
Taky říkal, že z toho bude mít infarkt
Vždycky jak zatlačí tou hlavičkou tak to zabolí.
@HappyTummy Jee děkuji moc
Já teď akorát jedu pryč, ale odpo to přečtu, děkuji za zaslání ![]()
@Afroditka85 Juju, taky se zacinam uz bat
Jsem sice 37+2, takze nejakej cas jeste mam, ale i tak…Klido bych si ho v sobe jeste par mesicu nechala
Tlak na cipek citim obcas taky…ale spis jen takovy pichnuti…tak neim jesli je to to samy…Dneska me i divne pobolivalo brisko, tak nevim, jestli uz to byly poslicci…zatim sem je nejak nevnimala…Jen to tuhnuti obcas…
A jinak s tim sexem…taky obdivuju
Uz sem takova nemotorna
Dobrou ![]()
@angel005 ty jo nechala jo???
ja uz si preju to mít za sebou, tohle tehotenství je tak trosku peklíčko
fakt jsem omezena, bolava no takova cela rozmrzela
…ja ten sex musim zkusit normalne
fakt me to zajímá
@Afroditka85 Mnooo, klidne
Celou dobu mam bezproblemovy tehu - zadny nevolnosti, bolesti, nalady, nic
Kdybych necejtila kopani do zeber, tak o tom skoro ani nevim
Ale uz bejvam unavena ale jinak jako v pohode:-)
to bys mela:-D manzel bude rad urcite
Ja jako ne ze bych mela naky velky chute nebo tak, ale spis kuli nemu
ale v pohode jako…:-) jen mi dela trosku problem roztahnout nohy
jak se roztahuje panev, tak me boli stydka kost, tak toe chvilema mazec
![]()
@Kytičkaaa ještě jsme nevybrali. Budem jí kupovat nejspíš někdy až na konci dubna. Barvičku chci ale asi nějakou hnědou ať je to neutrál i pak na druhé ![]()
@Afroditka85 @angel005 holky ono to u mě taky není jednoduché s tím sexem… Večer nemůžem vůbec, protože to mám tlak na čípek největší, takže musím přes den. Velice mě ale pobavil přítelův výraz. Trochu to nečekal
Jinak jako chutě mám pořád, ale tělo to nedovoluje
Noo ještě se pak „snad“ nasexujem" dost ![]()
Ahoj holky, tak se k vám přidávám. Termín máme 26. března. Koukám, že jsme tu všechny z KV kraje
Jinak také plánuji rodit v Ostrově. I když jsem poslední dny přemýšlela o Varech, když mají i tu jipku, kdyby něco. Ale nějak se mi ty Vary nelíbí, ani nevím proč
A manžel si rázně prosazuje Ostrov ![]()
@B. Lucie Ahoj
Ostrov si všichni chválí… a zatím co jsem tam stačila poznat i doktory a porodní asistentky, co nás měly na kurzu, tak super ![]()