Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
12.2.16 13:24

@HappyTummy :lol: :lol: no ty mu dáváš hele…zakuckala :lol: se tady smeju :lol: si neco papala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.2.16 13:28

Holky me napadlo :think: jen kdyby jste chteli, máte všechny whatssap v telefonu? :P Že jsme si mohli zalozit skupinu tam a psat si a posilat obrazky tam :nevim: je to takove vetsi soukromí :oops: co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.2.16 13:35

@Afroditka85 prosimtě já se zakuckala ze snu :lol: my totiž koukali večer na Autosalon a tam byla reportáž o výrobě Rolls Royce no a mě se zdálo, že mi řekli, že mi tu palubku udělají už bohužel nevím jak… A já se v tom snu tak nadchla a nadechla se až jsem se ve skutečnosti zakuckala :lol: musím se smát sama sobě :D
Jinak s tím whatsappem dobrý nápad. Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.2.16 13:49

@HappyTummy no to je síla :lol: :lol: tak fajn…dam jsem sve tel. cislo a zítra ho smazu :P radeji :lol: a vy mi postupne piste na ten whatsap ja to založím :dance: juu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.2.16 13:49

606 078 766 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.2.16 14:26

Juuu, tak to uz teda zacnu chystat pristi tyden :-) kdyz uz to mate vsichni nachystany :-D ja uz to taky mela, ale jeste jsem to hodila do pracky, tak to ceka na vyzehleni, do toho se nemuzu nejak dokopat :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.2.16 14:31

@Afroditka85 Fakt super nápad :potlesk:
@angel005 hmm to mi někoho připomíná :think: Mám tu prádlo už týden na žehlení :lol: Smůla že to je povlečení to chlap zásadně nežehlí, jinak už by bylo vyžehleno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.2.16 14:34

@HappyTummy Tak aspon ze ti zehli ostatni veci…:-D mas to dobre zarizeny :-D u nas by radci chodil ve zmackanym :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.2.16 15:07

@angel005 tak ono kdyz jsem nebyla těhotná, tak se do toho taky moc nehrnul, ale teď žehlí víc jak já a bohužel musím uznat, že to umí mnohem líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
12.2.16 15:14

Holky, díky moc, ale přeci jen by měla mít holčička asi jiné barvy :mrgreen: No, ale já mám modrou ráda a vzhledem k tomu, že tchyně prostě po 13.tt neodolala a začala nakupovat, máme základ do modra :) Druhá sada je fialová, tak aspoň tak :) Naštěstí jsme první oblečky dostali zdarma - kamarád rušil obchod, tak jsem si mohla vybrat. No, a vzhledem k informaci, že to bude kluk (respektive, že je tam výrůstek, který už jen tak nezmizí, tak Vás, maminko, zklamu a holčička to nebude), jsem si vybrala na kluka… Snažila jsem se hodně i neutrál a pak samozřejmě dokoupila i na holčičku. Ale jsem vážně zvědavá, co se nám tedy narodí :) Oblečků máme na dvojčata :lol:
Od 25. 1. jsem na MD, takže je čas chystat. Ale vše taky ještě nemám. Hlavně se modlím, ať neporodím dříve (nic tomu nenasvědčuje), ještě mě čeká týdenní praxe v Praze, takže každodenní dojíždění. A bez ní by mě nepustli ke státnicím, tak mi, prosím, držte palce.

Jak se jinak dnes máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.2.16 20:20

Holky taky Vás ty prďolky, už tak tlačí hlavičkou? Já mám občas pocit, že mi snad vypadne ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.2.16 20:24

@P.e.t.r.a ale tak miminku je to jedno v jakých barvách hajá. Hlavně, že se dobře vyspinká :) Já mám povlečení zatím úplně bílé asi 2 sady a pak si časem nakoupím holčičkovské :srdce: Jinak a oblečky jsme na tom stejně. Naše malá to ani neunosí kolik toho má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
13.2.16 21:19

Ahoj holky :mavam: jak se máte? Já nic moc, včera jsem byla v nemocnici v porodnici na vyšetření kvůli těm mým otokům a nic moc. Mám dole zánět a dostala jsem atb čípky, chtěla si mě tam nechat, ale měla stop stav tak, že mi vezmou krev a pošlou mě domu a kdyby náhodou tak volají. No, volali.. Mám zvýšené jaterní testy, ve st jdu na kontrolní odběry a ve čt k doktorce a prý se uvidí jestli bude hospitalizace a co dál.. Docela se bojím jestli se mi ty hodnoty nezlepší, tak aby nechtěli těhotenství ukončit, ale ona mi toho moc do telefonu nechtěla říct. Jsem teprve 32+3 a příští týden budu ve 34tt, ráda bych kdyby to vydrželo aspoň do toho 36tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
13.2.16 21:20

@Afroditka85 jee máš to krásný (ty fotky) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
13.2.16 21:21

@P.e.t.r.a taky hezké :kytka: