Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HappyTummy
no ty mu dáváš hele…zakuckala
se tady smeju
si neco papala? ![]()
Holky me napadlo
jen kdyby jste chteli, máte všechny whatssap v telefonu?
Že jsme si mohli zalozit skupinu tam a psat si a posilat obrazky tam
je to takove vetsi soukromí
co myslíte?
@Afroditka85 prosimtě já se zakuckala ze snu
my totiž koukali večer na Autosalon a tam byla reportáž o výrobě Rolls Royce no a mě se zdálo, že mi řekli, že mi tu palubku udělají už bohužel nevím jak… A já se v tom snu tak nadchla a nadechla se až jsem se ve skutečnosti zakuckala
musím se smát sama sobě ![]()
Jinak s tím whatsappem dobrý nápad. Souhlasím ![]()
@HappyTummy no to je síla
tak fajn…dam jsem sve tel. cislo a zítra ho smazu
radeji
a vy mi postupne piste na ten whatsap ja to založím
juu
Juuu, tak to uz teda zacnu chystat pristi tyden
kdyz uz to mate vsichni nachystany
ja uz to taky mela, ale jeste jsem to hodila do pracky, tak to ceka na vyzehleni, do toho se nemuzu nejak dokopat :-/
@Afroditka85 Fakt super nápad ![]()
@angel005 hmm to mi někoho připomíná
Mám tu prádlo už týden na žehlení
Smůla že to je povlečení to chlap zásadně nežehlí, jinak už by bylo vyžehleno ![]()
@HappyTummy Tak aspon ze ti zehli ostatni veci…:-D mas to dobre zarizeny
u nas by radci chodil ve zmackanym ![]()
@angel005 tak ono kdyz jsem nebyla těhotná, tak se do toho taky moc nehrnul, ale teď žehlí víc jak já a bohužel musím uznat, že to umí mnohem líp ![]()
Holky, díky moc, ale přeci jen by měla mít holčička asi jiné barvy
No, ale já mám modrou ráda a vzhledem k tomu, že tchyně prostě po 13.tt neodolala a začala nakupovat, máme základ do modra
Druhá sada je fialová, tak aspoň tak
Naštěstí jsme první oblečky dostali zdarma - kamarád rušil obchod, tak jsem si mohla vybrat. No, a vzhledem k informaci, že to bude kluk (respektive, že je tam výrůstek, který už jen tak nezmizí, tak Vás, maminko, zklamu a holčička to nebude), jsem si vybrala na kluka… Snažila jsem se hodně i neutrál a pak samozřejmě dokoupila i na holčičku. Ale jsem vážně zvědavá, co se nám tedy narodí
Oblečků máme na dvojčata ![]()
Od 25. 1. jsem na MD, takže je čas chystat. Ale vše taky ještě nemám. Hlavně se modlím, ať neporodím dříve (nic tomu nenasvědčuje), ještě mě čeká týdenní praxe v Praze, takže každodenní dojíždění. A bez ní by mě nepustli ke státnicím, tak mi, prosím, držte palce.
Jak se jinak dnes máte?
Holky taky Vás ty prďolky, už tak tlačí hlavičkou? Já mám občas pocit, že mi snad vypadne ven ![]()
@P.e.t.r.a ale tak miminku je to jedno v jakých barvách hajá. Hlavně, že se dobře vyspinká
Já mám povlečení zatím úplně bílé asi 2 sady a pak si časem nakoupím holčičkovské
Jinak a oblečky jsme na tom stejně. Naše malá to ani neunosí kolik toho má ![]()
Ahoj holky
jak se máte? Já nic moc, včera jsem byla v nemocnici v porodnici na vyšetření kvůli těm mým otokům a nic moc. Mám dole zánět a dostala jsem atb čípky, chtěla si mě tam nechat, ale měla stop stav tak, že mi vezmou krev a pošlou mě domu a kdyby náhodou tak volají. No, volali.. Mám zvýšené jaterní testy, ve st jdu na kontrolní odběry a ve čt k doktorce a prý se uvidí jestli bude hospitalizace a co dál.. Docela se bojím jestli se mi ty hodnoty nezlepší, tak aby nechtěli těhotenství ukončit, ale ona mi toho moc do telefonu nechtěla říct. Jsem teprve 32+3 a příští týden budu ve 34tt, ráda bych kdyby to vydrželo aspoň do toho 36tt…