Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
3.2.16 22:36

Ahoj holky :mavam: Jak se máte?
Jinak můj malej je v pořádku a má už 1900g 8o ale u měření měl napapané bříško, tak možná měl míň :) Jinak dneska 31+0 (asi jsem od vás nejmíň), malej odpovídá na víc a furt mi píšou porod konec března, ale stejně nejvíce koukají na TP dle PM a to mám 6.4.2016..
Kvůli těm poslíčkům a i co mi radila tchýně sem si připravila tašku pro malýho do porodnice.. Chtěla sem i pro sebe, ale zatím sem se k tomu ještě nedostala :roll:
Přijde mi, že tam mám moc věcí pro něj :roll: Nevím jestli to znovu nepřebalím jak se znám.. Ale připravila jsem mu kombinézku, ale když je takové teplo tak nevím :nevim: Ale zase si říkám, že pro ty novorozence je to lepší a pod to mu nedám nic tak teplého :nevim: Každopádně sem si tam ještě přibalila kabátek, tak uvidíme.. Já se nemohla rozhodnout co mu tam vzít tak toho mám moc :roll:
Jinak poslední dobou nic moc, už se těším až to budu mít za sebou a budu mít malého u sebe..

A jak se máte vy? Jinak kdy budete chystat postýlky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.2.16 03:50

@Afroditka85 tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama :lol: A reklamy? To je pro mě šílenost. Jinak reklama typu na hellmans nebo teď je nová tuším od McDonalds jak tam připravují ty sendviče (smaží volské oko, slaninu) to mi obrací žaludek :mrgreen: Přitom před těhu jsem takhle vajíčko jedla furt, ale teď… Fuj, fuj to se prostě nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.2.16 03:57

@Kytičkaaa Ahoooj :mavam: naše malá měla ve 32+1 nějakých 1640g, tak jsem hrozně zvědavá, jak poroste. Jestli porodní váhu přesáhne třeba 3kg to by byla třetí největší miminko u nás v rodinně :lol:
Jinak já mám do porodky stále sbalenou takovou tu (pouze zvenku) chlupatou kombinézku i lehoučké a pro všechny případy i teplé rukavičky a lehčí a teplejší čepičku+fusak do autosedačky a popř. přítel doveze ještě deku. Uvidíme jak se bude dál vyvýjet počasí, kdyžtak vyměním pouze kombinézku za lehčí.
Jinak mám nutkání se trochu pustit do postýlky dnes :lol: Včera jsme totiž už konečně koupili matraci a mě to jaksi aai nedá. Ale třeba se tomu ještě ubráním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.2.16 08:14

@HappyTummy Reklamy mě zabíjí, když ma mužskej puštenou televizi aja to jen slyším natož když to vidim :lol: zacnu nadavat, treba me vytaci ta na tu banku jak je tam ta kudrnata co mele tou držkou :lol: bych ji nakopla apak na vložky ty tri kozy jak tam ta jedna bubnuje :lol:,no jejich víc asi jsem už nasrana na cely svet :lol: vše me vytáčí i komentatoři zpráv :lol: treba vcera jsem koukala a ta kravka se tam pousmívá kdyz ten vedle čte docela dramatickou zprávu no to me vytočilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.2.16 08:31

@Kytičkaaa Ahoooj :kytka: tak ja mela taky ve 31tt malyho 1980 g :zed: je moc velky takze my jdem císařem…já už mam tedy zbaleno i pro sebe tasku i pro malyho, par veci jeste co nosím jako jsou pyžama jinak radeji vsechno uz tam mam. Já mam na cestu domu pro mimi body, dupky, svetrik a ted tam mam kobinezku chlupatku, ale asi ji vymenim za kalhoty a bundičku :nevim:,bude mit jeste deku v autosedacce a je to otazka 2 minut z auta domu, tak to nechci nejak prehanet.
A upřímne rikam, ze se necítím už taky moc dobre, na to že jeste 5 tydnu tak je to docela mazec :lol:,snad to nebude horší a postylku bych taky nejradeji pripravila uz kompletne @HappyTummy zatím mi jen vysí nebesa abych vedela jak to bude vypadat, takze je budu jeste prát, asi vsechno ke konci toho unora nebo tak nejak..pokud pujdu na 100% tim cisarem tak mi to vychazi na cca 10.brezna nastup, takze ke konci to udelam a pokud rekne ze to zkusime tlacit tak radeji driv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.2.16 08:43

@HappyTummy jinak koukam na čas tveho prispevku :lol: :lol: 3:57 :zed: si nemohla spat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.2.16 10:03

@Afroditka85 Myslím, že by jsme vymysleli spoustu reklam, co nás vytáčejí… Ještě že už nedávají ty stupidní na Old Spice… to jsem normálně odcházela od televize nebo na šampón kde ta krasotinka říká „žádné vlasy nejsou namáhané, tak jako vlasy modelek“ no to bych jí zaškrtila :mrgreen:
Jinak já nakonec ani nebesa nemám a zaplať pán bůh, že jsem je nepořídila, protože když jsme dali postýlku do ložnice, tak by se tam ty nebesa ani pořádně nevešli. Bylo by to tam hrozně nahňácané, takže budeme mít klasicky povlečeno a na jednu stranu postýlky přijde mantinel.
Nooo nemohla :lol: Chlap byl na noční a já se vzbudila a do půl 5 šmejdila na mobilu na internetu. Pak jsem to ještě zalomila do půl 8 :D Zase jsem ale objevila super dárek pro tchýni. Dneska má svátek a miluje všechny takové ty voňavé věcičky a našla jsem recept na mýdla s levandulí, tak to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.2.16 14:28

@HappyTummy no ty OldSpice to bylo neco :-D mužskej se tomu vzdycky smal a ja mela nervy i na nej :-D auplne nejvíííc me vytaci reklama na Cofidis kdy ty dva dementi zpívaj v te kuchyni :-D tak to bych hodila ovladac do televize!!!…ty mejdlíčka zní zajímave, muzes mi poslat odkaz? Povedlo se ti to? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
4.2.16 15:45

Zdravím holky :mavam: taky se mnou hormony cloumají :zed:.Jsem teď hodně doma sama a nic mě nebaví a jsem taková otrávená. Jen bych jedla a spala :poblion:.Dnes jsem jela k zubaři, tak jsem alespoň na chvíly vypadla :pocitac:.Už se strašně těším. Pohyby mám jenom ráno a navečer a to jen takové protahování. Je to moje holka hodná a šetří maminku. Navíc mám placentu na přední stěně, tak to prý funguje jako air bag :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.2.16 17:43

@Lucca 85 Jooo tak koukam ze jsme na tom vazne vsichni podobne :P taky mam chut jen jíst a lezet, celej den tu pusu nezavřu :oops:…kdybych nemusela rano s klukem do školy a odpo pro nej nedostal by me nikdo za cely den ani ven :lol:..max bych si zašla neco nakoupit abych nemela hlad :lol:…ja jsem taky sama doma :,( skoro porad a je to na palici takze te chapu. Jinak ti zavidim že te mala šetří, ja mam pocit ze me z toho bricha snad vyjde jak tam vyvádí a jk moc to bolí :( kolikrát uz jsem zoufala, jako ze opravdu a nevim co mam delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
4.2.16 18:11

@Afroditka85 myslím, že by to bylo lepší kdyby jsme měly ty poslední týdny těhotenstvý v létě. Mohla bych jezdit na chatu, být v bazénu a užívat s slunné dny, ale zase to musím vydržet, protože mít jarní miminko je přeci paráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.2.16 18:24

@Lucca 85 Nooo to teda nevim, vzhledem k tomu jake je mi ted porad horko a spatne se mi dycha si to neumim predstavit v lete 8o :lol:…ale je fakt ze ty dny by asi utikaly rychleji a ten bazen by vůůůbec nevbyl k zahození :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.2.16 19:12

@Afroditka85 odkaz už nemůžu najít, ale popíšu ti to. Původně jsem teda chtěla udělat z té mýdlové hmoty, ale nechtělo se mi do města :mrgreen: Takže jsem si na struhadle (úplně na tom nejjemnějším) nastrouhala zbytky mýdel a přilévala horkou vodu než jsem měla takovou hmotu akorát asi jako bramborová kaše. Do toho jsem zamíchala sušenou levanduli. Vše jsem dávala do silikonových formiček na muffiny s tím že na dno jsem dala mušličky a kousky levandule.Pak šoupla na hoďku do mrazáku a hotovo :) Už je dárek u tchýně, ale stejně se musí ještě nechat proschnout pár dní na vzduchu..Můžeš ale juknout na stream.cz na Vychytávky ;) Občas se tam něco zajímavého najde a mýdla tam dělala taky. Jinak já teď furt něco vymýšlím. U malé jsem teď pomalovala jednu stěnu v pokojíčku :D a občas upletu něco z papíru. Snažím se to čekání zkrátit jak to jen jde :D @Lucca 85 takže koukám, že opravdu teď máme fakt všechny období na prd, kdy už člověka nic nebaví a už jen aby přišlo to miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.2.16 06:47

@HappyTummy tak to jsi teda holka šikovná. Takové dárečky od srdce mám nejraději :hug:.Dnes pojedu na nákup pak ke kamarádce na kávu a večer jdeme s přítelem do kina, tak snad mi ten den snad uteče a v kině neusnu :nevim:.Víkendy mi vždycky utečou nejrychleji. Jo jo období je to takové nedočkavé a unavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.2.16 07:54

@Lucca 85 děkuju ;) byl to první fakt takhle vyrobený dárek a asi u toho zůstanu. V podstatě mě to nic nestálo, výsledek byl hezký a potěšilo to. Těším se pak až budem vyrábět s malou dárečky pro babičky a dědečky. Dokonce jsem vymyslela i dárek pro přítele k narozeninám. To už bude malá na světě tak mu obtiskám její ručičky a nožičky na plátýnko a něco hezkého připíšu a dodám fotečku :srdce:
Jinak já dnes taky frčím ke kamarádce podívat se na jejího prďolku. Večer mě čeká pečení dortu a na víkend jedeme k rodičům. Příští týden jsem se objednala na nějakou 70min. luxusní pedikůru, kterou jsem si koupila na slevomatu, tak jsem zvědavá. Nikdy jsem na pedikůře nebyla, ale mají tam napsanou i masáž plosek nohou, takže to se těším :lol: A obávám se zda budu moct za chvíli ještě chodit ven… Mám tu těh. vyrážkou, která se mi pomalu rozlezá všude a už mě svědí i obličej :,( Naštěstí se to obešlo už bez pupínku a na břiše mi to zmizelo ale leze to zase jinde no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí