Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Afroditka85 Já jsem teď 33+2tt a k dr jdu 12.2. tak to už by snad možná mohlo být taky
![]()
Jinak holky mám prosbu, dotaz… Netýká se to úplně miminka ale souvisí s tím. Bydlíme v panelákovém bytě a začínají se nám na balkón slítávat holubi! Když je vidíme, tak je odeženem, ale nevíte, co dát na ten bálkon, co by je odhánělo? Vzhledem k tomu, že tam budu mít starší kočárek pro malou a budem se tam větrat pokud zrovna nebudem moct vyjet úplně na prochajdu nebo něco, tak tu prostě holubi vážně nechci ![]()
@HappyTummy co ja taukam na balkony tak maji tam lidi bud povesený v rohu CDčka nebo jen obyčejny sačky ![]()
@HappyTummy taky bydlím v paneláku. Holubi se nám na balkon naštěstí neslétají. Taky vídám pověšená CDčka. Jestli to pomáhá ale nevím. Nekrmí je někdo ze sousedů?
@Afroditka85 ty CD vyzkouším. Třeba to k něčemu bude.
@kuchle to jsme si nikdy nevšimli, že by je někdo krmil
Minulý rok s nimi byl taky problém (jsou to podle mě zase ti stejný… Černý a šedý) to mi hnízdili v truhlíkách s kytkami. Dvakrát jsem tam našla snesené vejce.Hned letělo z balkonu. Nakonec mě to donutilo truhlíky zlikvidovat, protože jsme se jich nemohli zbavit. Všude nasráno, bordel… Letos fakt vyzkouším všechno možné ![]()
@kuchle taky jsem nevěřila svým očím
No už jsem si vyrobila rádoby makety dravce a zítra se vrhnu na zvonkohru z cd a uvidíme.
@martina234 ahoj
Já mám teda termín pomalu o měsíc později než ty, ale taky mám mimi ještě hlavičkou nahoru, teda na levé straně, tak taky doufám, že se ještě otočí no…
@HappyTummy jee tak to je bohužel nevím jak na ně
nemám s tím zkušenost no..
Ahoj holky, tiež mám termín březen
konmretne 19.3. a bude to kluk. Budete niektorá rodit v Ostrave? ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala
termín mám 8.3. a bude to Adámek. Zatím se nám pořád neotočil hlavičkou dolu, tak doufám, že to ještě nějak zvládneme
nebudete některá rodit v Praze na Bulovce?
@danushtek Ahojky
ja urcite ne
ja v Sokolove nebo Karlovych Varech, jeste nejsem rozhodnutá…jak se cítíš?
@Dana V ahoj
tak to drzim palce at se otoci ![]()
Jak Vam je holky všem? ja posledni dobou začínám nejak lenivet
..už jsem spise takova ze si radeji lehnu a neco si ctu nebo jsem na pc nez abych sla nekam ven, nebaví me ani nakupy
což je co říct říka mužskej
…už jen par tydnuuuu
a budou tu snami prdolkové ![]()
@danushtek Ahoj, budu rodit v Karlových Varech
@Afroditka85 Já začínám být unavená. Lenošit nemůžu, malý chce chodit ven, doma bych s ním nevydržela. Posledních pár dní nemůžu spát, usnu až tak v půl čtvrté ráno a ještě se tak 3-4× vzbudím než vstáváme, to je teď tak max. kolem osmé, jako by mi to malý dělal naschvál. Jinak vstával až tak kolem deváté. I mimi mě v bříšku pěkně zlobí. Pořád dělá kotrnelce a mele sebou, břicho se mi neustále vlní. Mám pocit, že snad vůbec nespí. Asi se mám na co těšit ![]()
Večer spím uplně normálně i 12 hodin v kuse
.Nejvíc věcí udělám dopoledne. Uklidím, uvařím atd. Po obědě si jdu lehnout a usnu i na dvě hodiny
. Večer jsem hodně unavená a vždycky se teším do sprchy a poslete
.Přitom nic náročného nedělám a jsem věčer takhle k. o.Počásí je na draka a tak trávím většinu dnu doma
.Zbývá nám 7 týdnů a já mám pocit, že se nedočkáme jak se to vleče
![]()