Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HappyTummy já mám matraci kokosovo pohankovou. Nemám s čím srovnat, ale snad bude dobrá ![]()
@kuchle o té uvažujeme asi nejvíc. Taky si myslím, že by měla stačit. Jen né ta úplně tenoučká, ale o něco silnější.
@Lucca 85 tu jsme měli půjčenou od ségry, ale museli jsme jí vrátit, protože má termín tři měsíce po mě ![]()
@Afroditka85 děkujeme… Ten Váš je podobný
Mám ráda kočíky s tou klasickou konstrukcí
@Lucca 85 nejlepší!!!Takový nemají ani v autosalonu ![]()
@HappyTummy me taky prave, ty s tema otacecíma koleckama se mi líbí ale jaaa s tím neumím zacházet
![]()
@Afroditka85 juu tak to jsme dvě
Já si zkoušela povozit kamarádky kočík a vůbec… Byla jsem ráda, když jsem jí zase předala kormidlo.Je pravda, že se dají už převážně ty kolečka zaaretovat (nebo jak se tomu říká) ale tohle je pro mě jistota ![]()
Dobré ráno holky, v noci jsem nemohla jsem nemohla spát a jak jsem tak ležela v posteli, vzpoměla jsem si, že jsem si do porodní tašky nedala nafukovací kruh. Prý je to skvělá vychytávka, lépe se sedí po nástřihu a sešití. Musím ho tady doma někde najít…
Jinak tedy musím říct, že máte všechny opravdu moc pěkné kočárky
Já zase neumím zacházet s pevnými kolečky
@HappyTummy Tak to mame stejne:-) Taky sme si prehazovali strany uz ted, abysme si zvykli…i kdyz me je jedno kde usnu ![]()