Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak co se týká usínání, praktikovali jsme usínání u kojení a pak přesun do postýlky. Když neusnul u kojení, uhoupala jsem v ruce, náš malý nebyl na to aby si usnul sám v postýlce, vydržel tam řvát celé hodiny. Usíná se mnou ještě teď, ikdyž občas už mě vystrčí ze své postýlky, že bude spinkat sám. Jednu dobu spal i s námi v postleli, bylo to pro nás všechny nejlepší. Když bude maličká stejná, budu to dělat zase tak.
@Kytičkaaa tele fakt nejsi
já to nepoznám vůbec, takže jestli jsem je měla nebo neměla fakt netuším
Bolesti v kříži občas mám a bolest jako při ms taky ale myslela jsem, že u toho tvrdne i bříško? Nebo ne? Já fakt netuším
![]()
@HappyTummy Taky jsem škemrala o dovolenou
a prošla nam, tak ho budu taky mit doma, snad to spolu zvladneme
on hrozne zmatkuje se vším, tak mam strach aby jsme se ze zacatku nehadali, protoze prece jen ja vim jak se nejlíp postarat
…tak oba tyto filmy jsem videla ![]()
@Afroditka85 včera jo a na chvíli se to zklidnilo a v noci se to zase rozjelo
Dneska sem ještě nezkoušela.. Jsem také dost unavená a občas do mě přijde jakoby zimnice… No snad to nic není.. Uvidím jak mi bude, ale jsme pryč a nemocnice daleko. ![]()
@HappyTummy Tak to je ono
ale není ti tak dobře, že to poznáš.. Ale někdo to má silnější a někdo to má lepší.. Já to bohužel poznám
Ale bojím se, že je u mě brzy no… Sice malej odpovídá víc, ale i tak ![]()
@Afroditka85 taky jsem zvědavá, jak to zvládnem i když už teď říká, že bude dělat, co mu řeknu, že přeci jen asi budu vědět líp, tak jsem zvědavá
Ahaa.No jiné filmy mě ani nenapadají
Já spíš koukám na pohádky, protože u všeho teď strašně řvu ![]()
@Kytičkaaa Ahaaa. Tak mě bříško tvrdlo už někdy kolem 25tt takže jsem dostala magnesium a teď mi bříško tvrdlo zatím jen jednou a to fakt na chviličku. Spíš mám probdělé noci kvůli těm křížovým bolestem.Tak až půjdeš k dr tak mu řekni, že z toho máš obavy, ale já si myslím, že je to v pohodě
![]()
@Afroditka85 už mě tolik nebolí v krku, puchýřku mám víc, pekelně bolí. Teď už by to ale mělo být jen lepší a lepší
@HappyTummy Já se nejvíc obávam toho, jestli pujdu tím císařem, že na nem budu muset byt závislá
aby se vším pomáhal, ale jako že uplne se vším, to me moc netěší. Taky koukam na pohadky
s malym furt na neco čučíme a uz dosla inspirace i tam.
@kuchle ty bláho, tak snad ti brzy zmizí!!Musí to byt strasne neprijemný
a kolik že je malymu?
@Afroditka85 Malýmu je 25 měsíců. Plánovali jsme druhé trošku později, začali jsme se snažit radši dřív, říkali jsme si, stejně se nezadaří hned, taky jsem ještě malého kojila a povedlo se napoprvé
@HappyTummy Mám velke mimi
a pan doktor se bojí že bych to nezvladla při sve vaze a výšce, bude mít pres 4 kg zrejmne
jeste jdu za 14 dní na UTZ a tam se ukaze jak nam vyrostl
naposled mel 1980g a mel by mit max 1500g ![]()
@Afroditka85 tak to budu moc držet palečky, aby to dopadlo dobře
Pořád ale lepší, když ti udělají císaře než aby tě nechali trápit
My máme zatím 1640g tak jsem taky zvědavá jak bude malá přibírat.
Já se holky strašně těším na všechno to nové kolem miminka, ale taky se těším až si lehnu na břicho a usnu v této poloze
to bude labůůůžo ![]()
Uspávat bych taky chtěla taky co nejméně. Nejlépe nakrmit a šup do postýlky, ale uvidíme jak nám to půjde ![]()