Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
25.1.16 11:39

Jinak co se týká usínání, praktikovali jsme usínání u kojení a pak přesun do postýlky. Když neusnul u kojení, uhoupala jsem v ruce, náš malý nebyl na to aby si usnul sám v postýlce, vydržel tam řvát celé hodiny. Usíná se mnou ještě teď, ikdyž občas už mě vystrčí ze své postýlky, že bude spinkat sám. Jednu dobu spal i s námi v postleli, bylo to pro nás všechny nejlepší. Když bude maličká stejná, budu to dělat zase tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.1.16 11:40

@kuchle a už to máš lepší? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.1.16 11:44

@Kytičkaaa tele fakt nejsi :mrgreen: já to nepoznám vůbec, takže jestli jsem je měla nebo neměla fakt netuším :think: Bolesti v kříži občas mám a bolest jako při ms taky ale myslela jsem, že u toho tvrdne i bříško? Nebo ne? Já fakt netuším :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.1.16 11:45

@HappyTummy Taky jsem škemrala o dovolenou :dance: a prošla nam, tak ho budu taky mit doma, snad to spolu zvladneme :mrgreen: :P on hrozne zmatkuje se vším, tak mam strach aby jsme se ze zacatku nehadali, protoze prece jen ja vim jak se nejlíp postarat :lol: :lol: :roll:…tak oba tyto filmy jsem videla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.1.16 12:01

@Afroditka85 včera jo a na chvíli se to zklidnilo a v noci se to zase rozjelo :zed: Dneska sem ještě nezkoušela.. Jsem také dost unavená a občas do mě přijde jakoby zimnice… No snad to nic není.. Uvidím jak mi bude, ale jsme pryč a nemocnice daleko. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.1.16 12:04

@HappyTummy Tak to je ono :) ale není ti tak dobře, že to poznáš.. Ale někdo to má silnější a někdo to má lepší.. Já to bohužel poznám :roll: Ale bojím se, že je u mě brzy no… Sice malej odpovídá víc, ale i tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.1.16 13:05

@Afroditka85 taky jsem zvědavá, jak to zvládnem i když už teď říká, že bude dělat, co mu řeknu, že přeci jen asi budu vědět líp, tak jsem zvědavá :mrgreen: Ahaa.No jiné filmy mě ani nenapadají :nevim: Já spíš koukám na pohádky, protože u všeho teď strašně řvu :lol:
@Kytičkaaa Ahaaa. Tak mě bříško tvrdlo už někdy kolem 25tt takže jsem dostala magnesium a teď mi bříško tvrdlo zatím jen jednou a to fakt na chviličku. Spíš mám probdělé noci kvůli těm křížovým bolestem.Tak až půjdeš k dr tak mu řekni, že z toho máš obavy, ale já si myslím, že je to v pohodě :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.1.16 13:13

@Afroditka85 už mě tolik nebolí v krku, puchýřku mám víc, pekelně bolí. Teď už by to ale mělo být jen lepší a lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.1.16 14:07

@HappyTummy Já se nejvíc obávam toho, jestli pujdu tím císařem, že na nem budu muset byt závislá :zed: aby se vším pomáhal, ale jako že uplne se vším, to me moc netěší. Taky koukam na pohadky :lol: s malym furt na neco čučíme a uz dosla inspirace i tam.
@kuchle ty bláho, tak snad ti brzy zmizí!!Musí to byt strasne neprijemný 8o a kolik že je malymu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.1.16 15:17

@Afroditka85 Malýmu je 25 měsíců. Plánovali jsme druhé trošku později, začali jsme se snažit radši dřív, říkali jsme si, stejně se nezadaří hned, taky jsem ještě malého kojila a povedlo se napoprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.1.16 18:25

@Afroditka85 a jaktože budeš muset jít asi císařem? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.1.16 18:30

@HappyTummy Mám velke mimi :zed: a pan doktor se bojí že bych to nezvladla při sve vaze a výšce, bude mít pres 4 kg zrejmne :nevim: jeste jdu za 14 dní na UTZ a tam se ukaze jak nam vyrostl :lol: naposled mel 1980g a mel by mit max 1500g :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.1.16 18:57

@Afroditka85 tak to budu moc držet palečky, aby to dopadlo dobře :) Pořád ale lepší, když ti udělají císaře než aby tě nechali trápit :hug: My máme zatím 1640g tak jsem taky zvědavá jak bude malá přibírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.1.16 07:38

Já se holky strašně těším na všechno to nové kolem miminka, ale taky se těším až si lehnu na břicho a usnu v této poloze :dance: to bude labůůůžo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.1.16 07:39

Uspávat bych taky chtěla taky co nejméně. Nejlépe nakrmit a šup do postýlky, ale uvidíme jak nám to půjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí