Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucca 85 Jéééé to mi povídej
ležet na břiše a usnout, muj sen ![]()
Hooolky, ja jsem v soku
cekala sem, ze vetsina si necha miminko usnout „na ruce“ a ono ne…Tak ja nevim
chtela jsem si ho uzivat co nejvic, zvlast kdyz bude takle malickaty a ne ho soupnout do postylky
i kdyz vim, ze je to rozumejsi do budoucna…
aaa taky se tesim na usinani na brisku ![]()
@angel005 Tak ono je to na tobě
ja ho budu mazlit pres den a kdykoliv jindy to pujde, ale to spinkaní bych chtela aby melo řád a taky budu a ne jen já, ráda, až večer položím do postylky a mimi usne a ja se mohla venovat jinym vecem na ktery nebude pres den cas
nez abych ho jeste pul hodiny uspavala atd..
…
Holky co si takhle vaříte pořád?
ja uz nevim co si furt varit, chlap mi ji v praci, malej ve skole a me to taaak neba pro sebe, navíc nemuzu nic mastneho ani smazeneho takze musim furt neco vymyslet
a uz mi dochazi napady uplne
Ahoj holky
Tak jsem dnes absolvovala lékařský maraton od 7 do 14hod.jsem hotová
Ráno mě čekali odběry na jaterní testy a žlučové kyseliny… Poté si vysedět vyšetření na kožním. Má vyrážka dopadla super
Nic s játry nemám. Dr to diagnostikoval jako PEP. Předepsal mi mast Advantan+ponechal Dithiaden.Sice prý mizí většinou až po porodu ale zaplať pán bůh že to nejsou ty játra
Noo a pak mě čekalo 3 a půl hodinové čekání mezi těhulkami na sepsání k porodu.Uff byla to dnes celkem šichta a jídlo z bufíku nic moc. Příště si mažu jako správný občan naší republiky chleba s máslem
![]()
Ahoj holky, přidávám se k Vám do diskuze ![]()
termín porodu mám 1.3. teď jsem 35+1týden, v 32týdnu na ultrazvuku bylo naše mimi v poloze příčné
to mě docela vyděsilo. Hlavu má na levém boku a nožičky na pravo, jak se protahuje tak to docela bolí, ale že by nějak kopalo tak to ne. Příští týden du na kontrolu tak su zvědavá zda se otočí, jinak bych musela rodit císařem
.
@HappyTummy Správný občan naší republiky nosí chleba a řízek
Je moc dobře, že to nejsou ty játra ![]()
@Afroditka85 Vařím všechny možné omáčky, manžel chodí většínou na noční tak jí s námi. Malý zatím nemá moc rád jídla bez omáček nebo šťávy. Asi moc nepomůžu, pro jednoho by se mi omajdy dělat nechtělo
@martina234 Ahoj, držím moc palce ať se mimísek otočí. Znám případ kdy se mimi otočilo těsně před porodem ![]()
@Afroditka85 Jooo, to ja vim, ze je to na me a ze je to logicky a tak…No, uvidime, jak vse bude az na to prijde cas ![]()
@kuchle No ještě mě napadlo napsat paštiku, ale je pravda že ten řízek by byl echt. Většinou na něj dostávám chuť v noci ![]()
@Afroditka85 Já mám hrozně ráda kuřecí kousky se zeleninou a buď to smíchám s těstovinami nebo rýži a nastrouhám tunu sýra
To je moje nej. Jinak taky vařím různé omajdy a hlavně polévky no.Jo a ještě miluju brambory zapečené na jakýkoliv způsob… Ale asi jsem Ti taky moc neporadila ![]()
@martina234 Ahoooj
Moc držím palečky aby na další kontrole bylo miminko ve správné poloze. Myslím že se umoudří a otočí se, uvidíš ![]()
@HappyTummy tak doufám, že už bude vyrážka jen lepší
Hlavně, že vyšly ty jaterní testy v pořádku. Jen se chci zeptat co to je,,sepsání k porodu,,? Já byla taky dnes na kontrolena gyndě. Vše v pořádku a za 14 dní už dostanu papíry k mateřské dovolené a podle mě už budu chodit jen do nemocnice.
@Afroditka85 to vaření je pořád dokola co
? Někdy si udělám zel. salát s kuřecím masem a těstovinou, občas něco zapečeného (brambory, testoviny ), omáčky dělám málo. Občas si zajdu do jídelny pro hotovku za 80kč a mám uvařeno hned ![]()
@Lucca 85 to je vlastně registrace v porodnici, že tam budeš rodit. Prý to ulehčí potom příjem k porodu či co
Vlastně si sepsali vše o miminku (v jaké je zatím poloze, výsledky utz atd.) a jestli já beru nějaké léky nebo něco. Ale né v každé porodnici to chtějí ![]()
Děkuju alespon za nejakou insppiraci
holky.Dnes jsem byla poprve na pásech u gyndr tak jsem slysela
nááádherne.
@Lucca 85 To vaření mě přivede jednou do blázince
…ja dostala ten papír dneska, tak v pondeli jdu to odevzdat, dnes uz jsem nemela naladu
snad tam nekde nevytvrdnu, asi si taky pro jistotu udelam chleba @HappyTummy ![]()
@Afroditka85 od kdy se vlastně chodí poprvé na
Hrozně se na to těším, tak furt čekám ![]()