Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
5.2.16 08:15

@HappyTummy teda ty jsi šikulka akční :potlesk: ja na takove veci nemam fantazii :? ač bych rada neco vyrabela ale nemam inspiraci, plést z papíru??To si ani nedokazu predstavit :lol: Jináč ta vyrážka to teda musí byt neco otravnyho :zed: jo a ta masaž nožek, nechci te strašit, ale ted jsem zrovna četla že masaž nohou jako takova, hlavne okolo kotníku je spouštěč porodu :nevim: takže ti to mozna delat nebudou až te uvidí, pry se to nesmí v pokročilem stadiu tehotenství :think:
Tak si moc užijte víkend holky, ja budu doma s malym, pritel ma odpolední takže my jsme bez auta a tudíž odkazany cely den na to byt doma max jit na prochazku, což malej nesnaší :lol:…takže mega dlouhej víkend budu mít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.2.16 08:32

@Afroditka85 Fakt jo? Tak to budu mít teda smolíka. A já se na ní tak těšila. No, tak aspoň zažiju poprvé v životě profi pedikůru :mrgreen: to pletení z papíru je hrozně jednoduchý. Já si pletu teda jen pro sebe doma. Teď si dělám obaly na květináče na bylinky, ale jinak třeba závěsná srdíčka do oken atd. a když to natřeš lakem na dřevo, tak nikdo nepozná že to je z papíru ;) To ti nezávidím. Ale aspoň má být snad hezky, tak si tu prochajdu užijete. Taky nemám ráda víkedny, kdy mám muže v práci. Až tu bude malinká, tak s ní na tu procházku půjdu (budu muset) :mrgreen: ale takhle samotné se mi nikdy nechce. Max. do krámu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.2.16 08:39

@HappyTummy stejne si to nedokazu predstavit :lol: ale musí to byt krásne, miluju dekorace, mam spoustu kytek v oknech a ruzne poveseny blbosti v oknech, ale koupenych, kdyz se ti to povede, vlož sem fotku treba :P at vidim jak to vypada :dance:…no az tu bude mimi tak pujdu rada a je mi jedno ze samotny, ale takhle jen se jit sama projit :lol: to mi prijde i divny, navíc tady u nas ani neni kam :zed:..mít aspon psa tak je to taky k necemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.2.16 15:11

@Afroditka85 ahoj máš pravdu, nesmím po tom císaři pátrat na netu, potom jsem z toho vystrašená co si přečtu 8o příští týden jěště na kontrolu ke své gyndařce a potom už mě pošle do porodnice na kontrolu v 38.týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.2.16 19:46

@martina234 no to mi povídej :zed: ja cetla a ted se bojim, bych si nafackovala :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.2.16 21:08

@HappyTummy Já sem měla připravenou docela velikou tašku pro malého :oops: Tak sem s toho vytáhla aspoň zavinovačku a pár drobností :) Stejně si tam beru pár věcí, že si mimčo možná budu oblékat do svého i když tam věci dávají :nevim: Uvidím podle situace.. Ale teď zase koukám na nějaký seznam a tam tu výbavičku píšou :think: Hm tak já nevím.. Asi to když tak nechám dovést přítelem.. To ten můj teda měl o dost víc g, tak doufám, že nebude mít 4kg :lol: Už si nachytala postýlku?

@Afroditka85 Jee já doufám, že malej nebude velkej :zed: Měl napapaný bříško, tak doufám, že tu váhu hodně udělalo tohle no :think:, ale zatím to vypadá, že má taky dost no, tak furt tajně doufám, že nebude mít 4kg nebo i víc 8o

Holky jestli máte někde schované kočárky, kdy je poveze domu a začnete chystat? Ještě bych ho ráda vyčistila a připravila autosedačku.. Ale jsem ve 32tt tak si říkám jestli není moc brzy :nevim: Nebo chystat postýlku? Postýlku zatím nebudu mít, zatím budu mít pro miminko košík (krááásnej), máme se stěhovat a nevím kdy, tak ji zatím nechci chystat, aby se pak musela zase přenášet jinam, tak uvidím na jak dlouho to bude.. Tak kdy začít chystat košík? Povlíknu to až dorazíme domu z porodnice, ale musíme ho sestavit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.2.16 21:09

@Lucca 85 já mám placentu taky na přední stěně, ale malého cítím docela dost.. Ale dřív se stávalo, že sem ho třeba celý den necítila a to bylo na palici.. Ale taky bych řekla, že ta placenta to asi docela tlumí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.2.16 21:11

Holky, závidím jak už to máte za pár.. Doufám, že nebudu přenášet a malej po tom 36tt půjde ven :))) Už sem taky z toho unavená a nejsem ničeho schopná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.2.16 22:58

@Kytičkaaa kočár mám doma, ještě nedávno jsem s ním jezdila :D Budu ho prát příští týden. Vyměním sportovní sedačku za korbičku a zkusím namontovat stupátko pro staršího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.2.16 09:21

@Afroditka85 určitě sem pak dám fotku ať vidíš ;) Já právě dekorace taky miluju a tím jak jsem doma, tak fakt vymýšlím všechno možný :D Dám sem fotky, co jsem malovala u malé v pokojíčku. Třeba to někoho ještě inspiruje ;) A co se vyrážky týče tak hrůza a teď se mi dělají v obličeji červené flíčky :( Já bych sama na procházku taky jen tak nešla. Ani mě to nebaví 8o @Kytičkaaa taky si pro malou beru své oblečky ;) Tašky mám celkem tři 8o Balila jsem podle manuálu co mi dali v porodce. Jedna taška pro mě, druhá menší pro malou (tu doveze po porodu přítel) a pak mám větší kabelku přes rameno a tam mám věci k porodu (ručníky když půjdu do sprchy, mýdlo, balzám na rty atd.) třeba spoustu věcí ani nevyužiju, ale jsem ráda připravená :) Jinak si představ, že postýlku jsem nachystala včera. Už jsem to prostě nevydržela :D Teď na ní furt chodím koukat :srdce: A kočárek mi přivezou naši až budu v porodce. Mamka mi ho dřív vydat nechce :lol: Jediné co si vezmu od nich z kočárku bude autosedačka.
No já uvidím 12.2. kolik bude malá vážit. Jsem hrozně zvědavá kolik za ty tři týdny nabrala. A na porod se už hróóózně těším! Jak kvůli tomu svědění, který má po porodu ustat, tak že se malé nemůžu už dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.2.16 09:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.2.16 09:31

@kuchle Jo ahaaaa :mrgreen: Tak to je sranda, tak to máš vyřešený :))

@HappyTummy Jee tak to už jsi připravená :)) Já asi tak na konci února nachystám ten košík.. To se ti nedivím, to svědění musí být hrozně nepříjemné.. Taky jsem zvědavá kolik ti přibrala i kolik pak přibral malej :))) Už se těšíš viď :)))
Hezký to tam máš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.2.16 09:37

@Kytičkaaa já bych na to s tou postýlkou vydržela dýl dokud by jsme neměli matraci, jenže jsme jí na začátku týdne koupili a když ti postýlka stojí u postele i s matrací, tak to se nedá vydržet :lol: Ještě muším vydržet 6 týdnů a pak to svědění doufám přejde. Tak schválně jak velcí se pak narodí ti naši špuntíci :srdce: Košík jsem taky hrozně chtěla, ale asi bych ho využila hodně málo, tak jsme se na to vyprdli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.2.16 11:21

@HappyTummy A už máš postýlku i povlečenou? Já právě si připravím ten košík a povlékat budu až dorazíme s miminkem domu.. Máme černého labradora tak bych nerada, abych to musela pak znovu prát :))) Já mám postýlku s matrací a se vším, ale kvůli tomu stěhování zatím budu používat ten košík.. Původně to mělo být tak, že v baráčku budu mít postýlku u něj v pokoji a košík v obýváku, ale to se bohužel nestihne, takže zatím ten košík víš.. Já to tu mám zatím vše složené a nemám nic nachystané, ale leží mi to v obýváku (tady není moc místa) tak pak už zbývá to dát jen dohromady, ale ten košík teda mám jinde, ten musím přivést a přítel dát dohromady.. Mě se ty košíky teda taky strašně líbí, ale byla by škoda kdyby se nevyužil.. Já si ho schovám rovnou i na druhé víš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
6.2.16 20:37

@HappyTummy :srdce: no to je krááásnyyyy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie