Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
25.1.16 08:49

@Afroditka85 děkuju :kytka: já si myslím, že je to prostě nějaká ta těhu vyrážka, ale přece jen si člověk dělá starost hlavně o to maličké.
Taky se těším a hlavně až si nás taťka přiveze obě domů. To bude úžasný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.1.16 08:52

Téééda co to vidím 8o @Afroditka85 to muselo být pěkně nepříjemný stav. Určitě by mě to taky vyděsilo, ale hlavně že to odeznělo a snad už seto nebude opakovat :kytka: @HappyTummy snad to bude jenom alergická reakce a brzo se to dá do pořádku. Musí to být hodně nepříjemny :srdce: @kuchle já bych určitě raději zavolala na gyndu. Měla bych obavu jestli nemůže virové infekční onemocnění ublížit miminku :think:
Já už odpočítávám dny do prvního termínu (65):zed: fakt se to vleče. Ve středu jedu na gyndu a podívat se na holky do práce a ve čtvrtek jdu ke kadeřnici na melírek :pankac:,taksnadmiten týden rychle uteče :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.1.16 09:01

@Lucca 85 To ja taky doufam ze to uz se to opakovat nebude :zed: to byl peknej hnus a nejvic me mrzelo ze jsem staršímu slíbila ze pojedem bobovat do Ostrova na velikej kopec a nakonec jsme cely den byli doma :roll:…tak jsme aspon hrali karty, ale víte jak, videla jsem to zklamaní jak se tesil a pak nedele doma :,(…myslim ze letos uz mu to nevynahradím, pekne to tam taje. Jůůů ja pujdu taky na melírek, ale az pristi tyden, at mi to vydrží co nejdele a jsme v te nemocnici krááásny :dance:
@HappyTummy viiid,takovy to prvni privitaní doma, ulozit prcka do te načančane postylky a jit si popovídat s pritelem do klidu o tom co bylo a co bude vlastne ted, ten muj se me furt na neco ptá :lol: co bude nasledovat, kam vsude budeme muset a co jeste dokoupit jak prijedeme a co muzu delat a co nemuzu :lol: uz mam otazek plnou hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.1.16 09:30

@Afroditka85 já už musím na melír teď :?. Myslela jsem, že to taky vydržím dyl, ale nějak to strašně rychle roste a odrost mám už hrůzostrašneej :zed: Taky už se těším, až Mařenku přivezeme domů :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.1.16 10:17

@Afroditka85 to chápu.. Já vím, že by to měl přivést asi až partner až budeme v nemocnici, ale já si to chci všechno připravit..

@HappyTummy taky na tebe budu myslet a dej pak vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.1.16 10:19

@Lucca 85 Je to hrozný 8o Ještě že mám nějaký pud sebezáchovy, jinak bych to snad rozdrbala do krve.
@Afroditka85 Ten můj zatím tak nějak mlčí, ale včera jsem se ho ptala jaj se těší, tak se prý těší hodně, ale chudinka můj se i bojí, jak to vše zvládne. Jako pomoct mi s miminkem a s domácností atd.tak jsem ho uklidňovala, že uvidí sám jak to bude krásný. Někdy má šichty v práci že je prostě třeba skoro čtyři dny v kuse pryč, tak to mu dělá starost, že kdybych něco potřebovala a on bude v práci… Je zlatíčko :srdce:
Jinak jak píšete o melírku, tak já furt uvažovala že si zajdu taky ke kadeřnici, ale teď v těhu jsem objevila hennu která má úplně totožnou barvu jako moje přírodní vlasy, takže barvím jen zbytek vlasů krom odrostů a asi si nechám zase chvíli přírodní barvu. Pokud to vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.1.16 10:23

@Kytičkaaa děkuju :hug: určitě dám. Každopádně musím buď furt něco dělat abych na to svědění nemyslela nebo spát :lol: A zaplať pán bůh za přítelovo trička. Sice to mám jak noční košili, ale úžasně pohodlný na to svědivé bříško :) A jaký jsi měla víkend? Snad lepší než některé z nás :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.1.16 11:21

@HappyTummy JO tak :-D tak to u nas to bylo jen kuli mimiskoi :-D
hele holky, jak budete uspavat mimco?:-) Vykoupat, nakojit a nechat usnout u prsu a pak prenyst do postylky nebo nakojit a dat ho do postylky samotny at usne? To se mi nelibi :-) Nejradci ho budu mit porad u sebe, ale manzel tvrdi, ze je lepsi ho dat do postylky at si zvyka usinat sam…ale prijde mi to kruty takhle u malinkyho :-( jak to budete praktikovat vy?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.1.16 11:25

@HappyTummy Oni poradne neví no co je čeká a do čeho jdou :hug:..ale to ani maminky co mají první miminko ;) ja treba uz vim, ale říkám mu zatím jen ty pozitivní věci :lol: aby se mi nevyplašil, však oni musí sami se do toho dostat, nic nenutit ani netlačit že? :lol:…ale mrzí me ze ma tvuj pritel takovou praci kde je 4 dny treba pryc, to se budes cítit ze zacatku asi osamele :?..no snad ne :hug:
@Kytičkaaa tak to naprosto chápu :lol: taky bych uz mela vse na 100% pripravene, ale hold podminky mi to nedovolují a stejne si rikam že ze začatku beztak nemuzeme hned ven, takže budu mit dost casu az budu doma :)

Nicméně mám dnes nakazany klidový režim od pana domácího :lol: :roll:..takze musim lezet, tak lezim, ale strasne se nudím, nevideli jste nejaky hezky film holky? Co bych si mohla stáhnout?…( jo a mimochodem, sice mi od rana telefonuje jak mi po vcerejsku je a at koukam lezet, ale zaroven si pozve tchyni s babičkou :lol: a umíte si predstavit jak to po vcerejsim mem celodenním lezení tady vypdada takkže on me nutí lezet a zároven musím uklizet :lol: no nemohla bych je prizvat do takoveho bordelu :zed: ach ty chlapi a jejich myslení :pocitac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.1.16 11:28

@angel005 vím že švagrová si děti naučila, aby usínali takhle v postýlce a pak právě neměla problém s tím, že by nechtěli být v postýlce, ale u synovce už pak byla laxnější a brala si ho na kojení do postele a už tam zůstal :lol: My říkali, že ji budem od začátku učit aby usínala sama v postýlce ale čím víc se to blíží, tak víme, že tak důsledný fakt nebudeme. Prostě veřejně s přítelem přiznáme, že ji v těhlech věcech budem rozmazlovat :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.1.16 11:31

@angel005 z vlastní první zkušenosti radím a zároven i to tak budu praktikovat :lol: že usínat sam rozhodne, vazne, ver mi, budes trpet pak jen ty, nebude ti chtit spat pres den sam nic!!Budes ho muset pokazde uspavat nebo nekdo byt snim v poteli :zed: ja si takhle nabehla u prvniho, taky mi ho bylo líto ze je tam tak sam v te postylce, sice na dosah ruky ale sam :lol: a šup do postele a pomazlit a usnul tak pak jsem ho dala do postylky, nebo jsem ho uspala v naruci po kojení a říhnutí, ja koukala na tel a ani si to treba neuvedomila auz jsem houpala :lol: no a rozmazlenost a spaní s nama do 5 let bylo na svete :dance: :zed: :lol:…takze urcite nakojit a pekne polozit do postylky at spinka. Dneska to vidim u kamaradky co se nedala a malou nakrmí, položí a mala spí za 5 minut :lol: ja musela uspavat bud ruku v postylce aby me citil, nebo spolecne na posteli ja nebo mužskej :zed: fakt hruza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.1.16 11:32

@HappyTummy Já jsem měla hezký víkend, děkuji za optání :))) No, musí to být hodně nepříjemné, tak hlavně aby to nebylo nic vážného a opravdu třeba ´´jen´´ nějaká alergie nebo tak…

@Afroditka85 Hlavně, aby ti bylo líp :hug: odpočívej, pusť si nějaký hezký film :hug:

Holky, já jsem asi tele ale jak poznám poslíčky? Já jsem je minule měla docela dost.. Silné bolesti zad v kříži a nárazově bolesti na menstruaci a pak sem to měla lehce i druhý den a pak to na několik dní přešlo, ale večer mě zase začalo bolet jako na menstruaci a v noci se mi špatně spalo, pak už dobrý.. A teď mi zase přijde, že mě břicho lehce bolí, ale jen lehce a je to takové nepříjemné.. Achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.1.16 11:35

@Lucca 85 Volala jsem tam, prý to miminku nemůže ublížit. Vadilo by to těsně před porodem. Tak si snad maličká nepostaví hlavu a nebude chtít na svět o několik týdnu napřed :lol:
Kočár mám doma, nechtělo se nám ho nikam vozit, máme schovaný po Ondráškovi, jen je zatím rozebraný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
25.1.16 11:38

@Kytičkaaa Nejsi tele :hug: ja bych byla taky zmatená jak lesní včela, zkusila si jak všichni radí tu teplou sprchu? pry je to rozežene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.1.16 11:38

@Afroditka85 Přesně… Já taky pořádně nevím do čeho jdu a vím, že to ze začátku a i později nebude vše jen zalité růžovými barvičkami, ale zvládnem to :srdce: On jezdí nákladním vlakem takže někdy mu fakt nasekají šichty tak že se přijde domů najíst, vyspat a zase do práce, ale jindy ho mám pak třeba týden doma :) Jsme ale domluveni, že si určitě vezme týden dovolené až nás pustí domů a já pak pojedu s malou na několik dnů k mamče.
To jsi mě rozesmála s tím chlapským myšlením :mrgreen: Někdy je to legrace :potlesk: jinak nevím co máš ráda za filmy ale mě se moc líbí Věčně mladá a Stážista ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí