Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Afroditka85 děkuju
já si myslím, že je to prostě nějaká ta těhu vyrážka, ale přece jen si člověk dělá starost hlavně o to maličké.
Taky se těším a hlavně až si nás taťka přiveze obě domů. To bude úžasný ![]()
Téééda co to vidím
@Afroditka85 to muselo být pěkně nepříjemný stav. Určitě by mě to taky vyděsilo, ale hlavně že to odeznělo a snad už seto nebude opakovat
@HappyTummy snad to bude jenom alergická reakce a brzo se to dá do pořádku. Musí to být hodně nepříjemny
@kuchle já bych určitě raději zavolala na gyndu. Měla bych obavu jestli nemůže virové infekční onemocnění ublížit miminku ![]()
Já už odpočítávám dny do prvního termínu (65):zed: fakt se to vleče. Ve středu jedu na gyndu a podívat se na holky do práce a ve čtvrtek jdu ke kadeřnici na melírek
,taksnadmiten týden rychle uteče ![]()
@Lucca 85 To ja taky doufam ze to uz se to opakovat nebude
to byl peknej hnus a nejvic me mrzelo ze jsem staršímu slíbila ze pojedem bobovat do Ostrova na velikej kopec a nakonec jsme cely den byli doma
…tak jsme aspon hrali karty, ale víte jak, videla jsem to zklamaní jak se tesil a pak nedele doma
…myslim ze letos uz mu to nevynahradím, pekne to tam taje. Jůůů ja pujdu taky na melírek, ale az pristi tyden, at mi to vydrží co nejdele a jsme v te nemocnici krááásny ![]()
@HappyTummy viiid,takovy to prvni privitaní doma, ulozit prcka do te načančane postylky a jit si popovídat s pritelem do klidu o tom co bylo a co bude vlastne ted, ten muj se me furt na neco ptá
co bude nasledovat, kam vsude budeme muset a co jeste dokoupit jak prijedeme a co muzu delat a co nemuzu
uz mam otazek plnou hlavu
@Afroditka85 já už musím na melír teď
. Myslela jsem, že to taky vydržím dyl, ale nějak to strašně rychle roste a odrost mám už hrůzostrašneej
Taky už se těším, až Mařenku přivezeme domů
![]()
@Afroditka85 to chápu.. Já vím, že by to měl přivést asi až partner až budeme v nemocnici, ale já si to chci všechno připravit..
@HappyTummy taky na tebe budu myslet a dej pak vědět ![]()
@Lucca 85 Je to hrozný
Ještě že mám nějaký pud sebezáchovy, jinak bych to snad rozdrbala do krve.
@Afroditka85 Ten můj zatím tak nějak mlčí, ale včera jsem se ho ptala jaj se těší, tak se prý těší hodně, ale chudinka můj se i bojí, jak to vše zvládne. Jako pomoct mi s miminkem a s domácností atd.tak jsem ho uklidňovala, že uvidí sám jak to bude krásný. Někdy má šichty v práci že je prostě třeba skoro čtyři dny v kuse pryč, tak to mu dělá starost, že kdybych něco potřebovala a on bude v práci… Je zlatíčko ![]()
Jinak jak píšete o melírku, tak já furt uvažovala že si zajdu taky ke kadeřnici, ale teď v těhu jsem objevila hennu která má úplně totožnou barvu jako moje přírodní vlasy, takže barvím jen zbytek vlasů krom odrostů a asi si nechám zase chvíli přírodní barvu. Pokud to vydržím ![]()
@Kytičkaaa děkuju
určitě dám. Každopádně musím buď furt něco dělat abych na to svědění nemyslela nebo spát
A zaplať pán bůh za přítelovo trička. Sice to mám jak noční košili, ale úžasně pohodlný na to svědivé bříško
A jaký jsi měla víkend? Snad lepší než některé z nás
![]()
@HappyTummy JO tak
tak to u nas to bylo jen kuli mimiskoi ![]()
hele holky, jak budete uspavat mimco?:-) Vykoupat, nakojit a nechat usnout u prsu a pak prenyst do postylky nebo nakojit a dat ho do postylky samotny at usne? To se mi nelibi
Nejradci ho budu mit porad u sebe, ale manzel tvrdi, ze je lepsi ho dat do postylky at si zvyka usinat sam…ale prijde mi to kruty takhle u malinkyho
jak to budete praktikovat vy?:-)
@HappyTummy Oni poradne neví no co je čeká a do čeho jdou
..ale to ani maminky co mají první miminko
ja treba uz vim, ale říkám mu zatím jen ty pozitivní věci
aby se mi nevyplašil, však oni musí sami se do toho dostat, nic nenutit ani netlačit že?
…ale mrzí me ze ma tvuj pritel takovou praci kde je 4 dny treba pryc, to se budes cítit ze zacatku asi osamele
..no snad ne ![]()
@Kytičkaaa tak to naprosto chápu
taky bych uz mela vse na 100% pripravene, ale hold podminky mi to nedovolují a stejne si rikam že ze začatku beztak nemuzeme hned ven, takže budu mit dost casu az budu doma ![]()
Nicméně mám dnes nakazany klidový režim od pana domácího
..takze musim lezet, tak lezim, ale strasne se nudím, nevideli jste nejaky hezky film holky? Co bych si mohla stáhnout?…( jo a mimochodem, sice mi od rana telefonuje jak mi po vcerejsku je a at koukam lezet, ale zaroven si pozve tchyni s babičkou
a umíte si predstavit jak to po vcerejsim mem celodenním lezení tady vypdada takkže on me nutí lezet a zároven musím uklizet
no nemohla bych je prizvat do takoveho bordelu
ach ty chlapi a jejich myslení
)
@angel005 vím že švagrová si děti naučila, aby usínali takhle v postýlce a pak právě neměla problém s tím, že by nechtěli být v postýlce, ale u synovce už pak byla laxnější a brala si ho na kojení do postele a už tam zůstal
My říkali, že ji budem od začátku učit aby usínala sama v postýlce ale čím víc se to blíží, tak víme, že tak důsledný fakt nebudeme. Prostě veřejně s přítelem přiznáme, že ji v těhlech věcech budem rozmazlovat
![]()
@angel005 z vlastní první zkušenosti radím a zároven i to tak budu praktikovat
že usínat sam rozhodne, vazne, ver mi, budes trpet pak jen ty, nebude ti chtit spat pres den sam nic!!Budes ho muset pokazde uspavat nebo nekdo byt snim v poteli
ja si takhle nabehla u prvniho, taky mi ho bylo líto ze je tam tak sam v te postylce, sice na dosah ruky ale sam
a šup do postele a pomazlit a usnul tak pak jsem ho dala do postylky, nebo jsem ho uspala v naruci po kojení a říhnutí, ja koukala na tel a ani si to treba neuvedomila auz jsem houpala
no a rozmazlenost a spaní s nama do 5 let bylo na svete
…takze urcite nakojit a pekne polozit do postylky at spinka. Dneska to vidim u kamaradky co se nedala a malou nakrmí, položí a mala spí za 5 minut
ja musela uspavat bud ruku v postylce aby me citil, nebo spolecne na posteli ja nebo mužskej
fakt hruza ![]()
@HappyTummy Já jsem měla hezký víkend, děkuji za optání
No, musí to být hodně nepříjemné, tak hlavně aby to nebylo nic vážného a opravdu třeba ´´jen´´ nějaká alergie nebo tak…
@Afroditka85 Hlavně, aby ti bylo líp
odpočívej, pusť si nějaký hezký film ![]()
Holky, já jsem asi tele ale jak poznám poslíčky? Já jsem je minule měla docela dost.. Silné bolesti zad v kříži a nárazově bolesti na menstruaci a pak sem to měla lehce i druhý den a pak to na několik dní přešlo, ale večer mě zase začalo bolet jako na menstruaci a v noci se mi špatně spalo, pak už dobrý.. A teď mi zase přijde, že mě břicho lehce bolí, ale jen lehce a je to takové nepříjemné.. Achjo…
@Lucca 85 Volala jsem tam, prý to miminku nemůže ublížit. Vadilo by to těsně před porodem. Tak si snad maličká nepostaví hlavu a nebude chtít na svět o několik týdnu napřed ![]()
Kočár mám doma, nechtělo se nám ho nikam vozit, máme schovaný po Ondráškovi, jen je zatím rozebraný
@Kytičkaaa Nejsi tele
ja bych byla taky zmatená jak lesní včela, zkusila si jak všichni radí tu teplou sprchu? pry je to rozežene ![]()
@Afroditka85 Přesně… Já taky pořádně nevím do čeho jdu a vím, že to ze začátku a i později nebude vše jen zalité růžovými barvičkami, ale zvládnem to
On jezdí nákladním vlakem takže někdy mu fakt nasekají šichty tak že se přijde domů najíst, vyspat a zase do práce, ale jindy ho mám pak třeba týden doma
Jsme ale domluveni, že si určitě vezme týden dovolené až nás pustí domů a já pak pojedu s malou na několik dnů k mamče.
To jsi mě rozesmála s tím chlapským myšlením
Někdy je to legrace
jinak nevím co máš ráda za filmy ale mě se moc líbí Věčně mladá a Stážista ![]()