Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
21.1.16 14:51

@Kytičkaaa Prosím a kde v nastavení? Jsem tu pár dní, takže tu ještě trochu tápu :lol: Teď mi došlo, že jsem kecala. Těch 1275g měla ve 30+1tt sekla jsem se o týden :D Ale řekla bych, že máte optimální váhu. Tak akorát :* Kristián… to je krásné jméno.
Asi jo, protože teď pár hodin je to v pohodě. Sice mám pořád ty pupínky, ale svědí to podstatně míň než třeba včera.
A co porod, jak se těšíš? Já měla tak před měsícem a něco šílené stavy, kdy jsem se budila i hrůzou, jaký jsem měla strach :mrgreen: Teď je to už fajn. Těším se, ale i tak mě trochu hlodají myšlenky na to, jak to bude asi bolet a všechno možný prostě :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.1.16 15:55

Holky, mám předplatné Maminky a zrovna v tomhle čísle je vše o císaři, jak se s ním vyrovnat, připravit na něj, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.1.16 16:02

Jinak já taky pořád něco kupuju, zrovna před chvílí jsem s manžou zas nakoupila plínky v akci :) Jinak náš malý váží v 31.týdnu 1890 g. A už se na něj moc těšíme :) Jaké máte jména? My Valerii a Patrika. Takže Patrik teď a Valerka snad příště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.1.16 16:14

@Florienka Ahoj, my máme doma Ondřeje a teď čekáme Denisku :lol: Rodině se to moc nelíbí, ale mají smůlu, je to naše volba…Já už teď moc nenakupuji, ale u Ondry jsem na tom byla stejně. Kdybych teď nakupovala tak, jako když jsem čekala Ondru, asi bychom se doma nehnuli :lol: Sem tam ale nějaký kousek oblečku koupím, aby měla malá i něco růžového a červeného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.1.16 16:15

@Kytičkaaa na přirozený porod se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.1.16 16:40

Holky co budete oblekat na cestu domu v tom breznu? Ja pocitam ze pujdu nejak zacatkem :nevim:…ja jsem teda zabalila, body s kr. rukavem, punčošky a takovou mikinku s teplackama, jako komplet, ale jeste radeji i kombinezku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
21.1.16 18:07

Ahojky :-) Pridavam se k vam do tymu :-) termín mám 9.3. :-) Pekne se nam to krati co?:-)
@Afroditka85 Nad timhle jsem taky premyslela…Mela jsem v planu bodycko, tricko, teplacky, a chlupatoou kombinezku :-) Eventuelne mam jeste fusak do autosedacky…
Jeste se zeptam - kam byste nalepili detskou tapetku?:-) Malej bude zatim u nas v loznici a prebalovak mame v rohu…:-) Tapetu nad nej nebo z boku, aby prcek videl obrazky az zacne otacet hlavicku?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.1.16 18:14

@angel005 Ahoj,já mám termin na konci března, budu pripravovat věci na cestu přesne jak pises, i s tím fusakem. Když bude teplo, řeknu manželovi ať ho nebere :D Udělali jsme to tak i u prvniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
21.1.16 18:16

@kuchle To jsem rada, ze nejsem uplne marna :-D Cekame prvni mimco, tak vsechno strasne resim :-)
Jaky budete pouzivat plinky? Jedknoraz nebo jdete do latkovani?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.1.16 18:25

@HappyTummy Nastavení a dole je zobrazit podpisy tak na to klikni a pak dej uložit.. :) Moc děkuji, někomu se jméno líbí a někomu ne, ale nikdy se nezavděčíš všem :) Já se porodu hodně bojím :( ale co jsem doma tak sem v pohodě a říkám si, že to dám, ale když sem byla v nemocnici kvůli špinění tak bych jim snad utekla :D bojím se, ale doufám, že to budu mít rychle za sebou :))) a už máš vše vyprané a vyžehlené? Já skoro všechno, ještě pár věcí mi zbývá :)

@Florienka Náš bude Kristián :) Ty jo tak to má hezkou váhu :)

@kuchle To je dobře, že se těšíš :) Já doufám, že to budu mít rychle za sebou :)

@Afroditka85 já mám také koupenou kombinezu kdyby náhodou, ale pak mám víc setíků a vezmu podle nálady :)

@angel005 ahoj :mavam: S tou tapetou je to dobrý nápad :palec:

@angel005 taky všechno řeším :) Budu používat jednorázové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.1.16 18:26

Já určité jednorazovky. První plenky budou Happy, pak bych přešla na DM plenky, vyhovují mě i malému, snad budou tedy sedět i Denisce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975

Já určité jednorazovky. První plenky budou Happy, pak bych přešla na DM plenky, vyhovují mě i malému, snad budou tedy sedět i Denisce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
21.1.16 18:49

Ja jdu taky do jednorazovek :-) Ale ted se dost rozmohlo to latkovani…taky sem nad nim chvili premejslela, ale prijde mi to slozitejsi…asi sem lina :-D Plinky mame doma ruzny - Happy bella bo tak nejak, Tesco, Pampersky a ted i balik z Makra - tak uvidime, ktery budou vyhovovat :-)
@Kytičkaaa a tu tapetku asi spis na bok, co?:-)
Uz mate vse nachystane? Kdy zacnete balit tasku do porodnice?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.1.16 18:54

@angel005 Ahoooj :mavam: ja termín 17.3 a uz mam vs pripraveno, akorat tu samolepku nemám :nevim:..jinka prcek bude taky u nas a za nejaky cas prestavíme pokojík, ted to nemá cenu stejne a ja se musím vzdát své milované trucovno-jídelny :,( :zed: takže čím dele u nas tím líp :-D…jinak plínky určitě jednorázovky, mam koupene pempersky a babybel zatím a uvidím jak budou vyhovovat, u prvního jsem kupovala ze zacatku pampers a pak ty Tesco ty dražšší a byla jsem s nima teda spokojena tak to budu resit mozna stejne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí