Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucca 85 já koupila Linteo v plastové doze, ubrousky jsem spotřebovala, nejsou ale me oblíbené a doza mi zůstala. Jinak se dá koupit i v DM, jejich znacka, ale asi taky jen s balenim ubrousku
Holky tak jsme byli na matrice v karlovych Varech..ale co kdyz se nakonec rozhodnu rodit v Sokolove?
nebude to problem?
@Afroditka85 já myslím, že je to jedno kde rodíš. Je to úřední dokument, který platí bez ohledu na porodnici ![]()
@Afroditka85 No říkala doktorka, že si ho teď budou víc hlídat kdyby se náhodou neotočil
A nevíš do kdy se má otočit? Děkuji
To by bylo asi něco ho rodit zadečkem dolu co?:-/
@Lucca 85 já si ji raději beru i kdyby byla potřeba v nemocnici, ale asi jen na cestu domu ![]()
@Lucca 85 já sem kupovala plastový box na ubrousky na netu bebe jou.. tak zkus pohledat ![]()
To mě vlastně taky nenapadlo, holky budete brát do porodky i kosmetiku pro mimča?
@kuchle děkuji
Nevíš do kdy je možné, aby se otočil? To určitě lepší plánovaný císař.. Já to asi nechám osudu ![]()
@Kytičkaaa Pry maji dost casu, podle me ti bude jeste delat UTZ ve 35tt aby se ujistili a podle toho posoudí
…ale drzim palce
@Kytičkaaa Jinak kosmetiku brát nebudu, v Sokolovce i v KV ti dají svou, takze bych to tahala zbytecne…tasku uz mam z pulky zabalenou a skoro uz tam nic nenarvu a to jsem tedy vytahla veci a kosmetiku kdyz to vsude dávají a stejne
tak nevím jestli nemam toho moc, ale beru jen to píšou
..
@Afroditka85 Děkuji moc
A co ty a malej? Ty máš zaručený císař kvůli váze co? a v kolikátém týdnu jsi? Já budu balit tašku až v únoru.. Už mi chybí dokoupit jen lékárna, jinak mám vše, ale podle PM 29+0 a dle UTZ 30+0 takže mám ještě čas ![]()
@Kytičkaaa ja jsem zítra 32tt takze uz radeji balím no
jsem nervoza
…ten císař bude asi aktualni, ale prave mi bude delat take jeste jeden UTZ tak tam se rozhodne
chtela bych jit normalne
a byt po porodu fit a ne lezet dva dny jak mrtvola
a nemit prcka u sebe
Ahoj holky, tak se přidávám k rodičkám v březnu…Termín máme 19.3., malý je zatím hlavičkou dole, ale mám kamarádku, které praskla voda, jeli do porodnice, malá měla hlavičku nahoře a tak hrozil císař. Za hodinku ale bylo vše jinak a rodila normálně, malá se ještě přetočila hlavičkou dolů
Tak třeba to tak bude i u vás, kterým císař hrozí
Jinak malý kope jak ďas, nedá se spát, do toho pekelná rýma
Ale snad to bude brzo ok ![]()
@Afroditka85 ono co je lepší jestli císař a nebo přirozený porod
asi záleží jaký by ten přirozený porod byl
nemám zkušenost… Tak to chápu, až budu 32tt tak taky budu balit ![]()
@Florienka
vítám tě tu
Tak to už máš taky za chvilku
A co výbavička už máš vše? Já taky doufám, že se malý ještě otočí
Děkuji za zkušenost ![]()
Zrovna včera jsem byla za kamarádkou v porodnici, narodil se jí chlapeček o 3 týdny dřív. Ve čt šla na kontrolu a měla šíleně vysoký tlak, tak jí poslali do nemocnice a tam si ji už nechali. A protože tlak se nesnižoval, ba naopak, musela rodit a šla císařem. Vypadala včera dobře, ale po císaři většinou bolí jizva, někoho méně, někoho více, takže těžko říct…Zas na druhou stranu řekla, že v 18.hod šla na sál a v 19.10 byl malý venku. Takže to měla bez kontrakcí, tlačení…Já doufám, že budu mít porod přirozený, ale je to jedno, jsem poseroutka ze všeho… ![]()
Jinak výbavičku ještě nemám všecku, postýlka, povlečení nám chybí, ale jinak už máme všecko-teda snad ![]()