Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
20.1.16 12:31

@Lucca 85 ja si myslím ze se to kupuje s temi ubrousky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.1.16 12:45

@Lucca 85 já koupila Linteo v plastové doze, ubrousky jsem spotřebovala, nejsou ale me oblíbené a doza mi zůstala. Jinak se dá koupit i v DM, jejich znacka, ale asi taky jen s balenim ubrousku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.1.16 15:15

Holky tak jsme byli na matrice v karlovych Varech..ale co kdyz se nakonec rozhodnu rodit v Sokolove? :think: nebude to problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.1.16 15:15

Tak budu vic koukat v drogerii :palec: Určitě se někde objeví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.1.16 15:18

@Afroditka85 já myslím, že je to jedno kde rodíš. Je to úřední dokument, který platí bez ohledu na porodnici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.1.16 20:20

@Afroditka85 No říkala doktorka, že si ho teď budou víc hlídat kdyby se náhodou neotočil :nevim: A nevíš do kdy se má otočit? Děkuji :) To by bylo asi něco ho rodit zadečkem dolu co?:-/

@Lucca 85 já si ji raději beru i kdyby byla potřeba v nemocnici, ale asi jen na cestu domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.1.16 20:21

@Lucca 85 já sem kupovala plastový box na ubrousky na netu bebe jou.. tak zkus pohledat :)

To mě vlastně taky nenapadlo, holky budete brát do porodky i kosmetiku pro mimča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.1.16 20:22

@kuchle děkuji :kytka: Nevíš do kdy je možné, aby se otočil? To určitě lepší plánovaný císař.. Já to asi nechám osudu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.1.16 20:55

@Kytičkaaa Pry maji dost casu, podle me ti bude jeste delat UTZ ve 35tt aby se ujistili a podle toho posoudí :nevim:…ale drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.1.16 21:01

@Kytičkaaa Jinak kosmetiku brát nebudu, v Sokolovce i v KV ti dají svou, takze bych to tahala zbytecne…tasku uz mam z pulky zabalenou a skoro uz tam nic nenarvu a to jsem tedy vytahla veci a kosmetiku kdyz to vsude dávají a stejne :lol: tak nevím jestli nemam toho moc, ale beru jen to píšou :nevim:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.1.16 21:42

@Afroditka85 Děkuji moc :hug: A co ty a malej? Ty máš zaručený císař kvůli váze co? a v kolikátém týdnu jsi? Já budu balit tašku až v únoru.. Už mi chybí dokoupit jen lékárna, jinak mám vše, ale podle PM 29+0 a dle UTZ 30+0 takže mám ještě čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.1.16 21:52

@Kytičkaaa ja jsem zítra 32tt takze uz radeji balím no :P jsem nervoza :lol:…ten císař bude asi aktualni, ale prave mi bude delat take jeste jeden UTZ tak tam se rozhodne :think: chtela bych jit normalne :zed: a byt po porodu fit a ne lezet dva dny jak mrtvola :zed: a nemit prcka u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.1.16 21:57

Ahoj holky, tak se přidávám k rodičkám v březnu…Termín máme 19.3., malý je zatím hlavičkou dole, ale mám kamarádku, které praskla voda, jeli do porodnice, malá měla hlavičku nahoře a tak hrozil císař. Za hodinku ale bylo vše jinak a rodila normálně, malá se ještě přetočila hlavičkou dolů :) Tak třeba to tak bude i u vás, kterým císař hrozí :) Jinak malý kope jak ďas, nedá se spát, do toho pekelná rýma :( Ale snad to bude brzo ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.1.16 22:49

@Afroditka85 ono co je lepší jestli císař a nebo přirozený porod :nevim: asi záleží jaký by ten přirozený porod byl :nevim: nemám zkušenost… Tak to chápu, až budu 32tt tak taky budu balit :)))

@Florienka :mavam: vítám tě tu :) Tak to už máš taky za chvilku :) A co výbavička už máš vše? Já taky doufám, že se malý ještě otočí :))) Děkuji za zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.1.16 22:59

Zrovna včera jsem byla za kamarádkou v porodnici, narodil se jí chlapeček o 3 týdny dřív. Ve čt šla na kontrolu a měla šíleně vysoký tlak, tak jí poslali do nemocnice a tam si ji už nechali. A protože tlak se nesnižoval, ba naopak, musela rodit a šla císařem. Vypadala včera dobře, ale po císaři většinou bolí jizva, někoho méně, někoho více, takže těžko říct…Zas na druhou stranu řekla, že v 18.hod šla na sál a v 19.10 byl malý venku. Takže to měla bez kontrakcí, tlačení…Já doufám, že budu mít porod přirozený, ale je to jedno, jsem poseroutka ze všeho… :)
Jinak výbavičku ještě nemám všecku, postýlka, povlečení nám chybí, ale jinak už máme všecko-teda snad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí