Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
21.1.16 08:11

@Florienka také Tě vítám, z rýmy jsem vylezla minulý týden :potlesk: šííílenééé tak at si brzy fit. Jinak kamaradka je ok po císaři, nektere maminky jsou a ja doufam ze budu mezi nimi :lol: kdyz uz to bude muset byt císař. Je pravda že jednou už jsem si užila porod tak jako že o nic nepřijdu :lol:
@Kytičkaaa Já si kazdopádne myslím že prirozený, sice nevíš kdy to přijde, bolí to jak sviňa a nevíš jak dlouho :lol: ale za 2 hodky jsi fit ajsi schopna se starat o prcka a prijdes domu a jsi jako bys nikde nebyla, az na bolavej spodek trosku, ale to je otazka pár dní, ale ta jizva bolí prej nekoho i půl roku :zed: tak já nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.1.16 08:27

@Afroditka85 No, já bych hlavně ráda brzy začala sportovat, takže asi i proto by byl přirozený lepší… No uvidím, nechám to na miminku, ale taky raději budu doufat v přirozený i když se bojím a nesnáším bolest :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.1.16 08:42

@Kytičkaaa ja se taky strasne bojím :oops: a bolest je pro me nepřípustná :lol:…ale to zotavení rychlé za to stojí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.1.16 09:27

@Afroditka85 to máš pravdu :) Ty už jedno dítě máš viď? Já vůbec nevím do čeho jdu a jsem s toho docela nervozní, ale nechci si to moc připouštět :) Pořád si říkám už abych to měla za sebou :))) Já jsem nějaká mimo, furt objednávám oblečky, ale mám už jich moooc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.1.16 10:28

Všechny zdravím a přidávám se k bandě :) Termín 20.březen a už se mě pomalu zmocňují myšlenky na porod :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.1.16 10:39

@HappyTummy ahoj :mavam: No blíží se to :))) a co výbavičku už máš nachystanou? Mě chybí už jen lékárna a ještě pár věcí vyprat a vyžehlit, jinak mám hotovo.. Postýlku + tašku budu chystat v únoru :) Já TP dle MS 6.4.2016 a dle UTZ 31.3.2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.1.16 10:45

@Kytičkaaa V podstatě už vše máme. Postýlku jsme zrovna kupovali tento týden, takže už jen matraci. Kočík objednaný a pak už jen takové drobnůstky :) Já mám podle MS 17.3. a podle UTZ 20.3. tak jsem zvědavá kdy to přijde. Už se na ní na prďolku hrozně těším. V bříšku je celkem akční :D Jinak tašku budu chystat asi pomalu příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.1.16 10:50

@HappyTummy Tak to už máš taky víceméně všechno :))) Jee tak to se nedivím, taky se na malého moc těším :) Akorát já bych nakupovala furt :roll: mě to děsně baví a nejvíc oblečky :roll: Už se docela bojím, aby to malej unosil.. Já mám postýlku a vše, ale asi ze začátku budu používat jen košík, budeme se stěhovat (jen nevím kdy) tak zatím nechci postýlku chystat, ale možná budu muset :nevim: Taky jsem zvědavá kdy to přijde, jen doufám, že nebudu přenášet.. Dost nabírám, tak bych to ráda měla za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.1.16 11:45

@Kytičkaaa já malého rodila císařem v prosinci 2013 a v květnu 2014 už jsem běžela 1/2maraton ;) Patřím k těm, komu se ta jizva zahojila rychle. Když tak vzomínám, vlastně už v porodnici to bylo celkem dobré, až na vstávání z postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.1.16 11:47

@Kytičkaaa To jsme na tom podobně… Taky bych pořád něco nakupovala :D Už ale nesmím. Malá má tolik oblečku, že to opravdu neunosí, ale je pravda, že já toho nakoupila opravdu minimum. Vše jsme dostali od příbuzných a kamarádek a také byl štědrý Ježíšek :mrgreen: Akorát teď jsem si objednala sadu do postýlky a k tomu ve stejném vzoru peřinky do kočárku a zavinku :srdce: Košík jsem chtěla taky, protože se mi to vždy hrozně líbilo a líbí pořád, ale já bych ho nevyužila :nevim: Já mám zatím váhu ok, ale taky se bojím přenášení, všichni straší, že je to holčička a že se bude strojit (nebo jak se to říká). A koukám, že to bude taky Tvé první miminko? :srdce: Já teď řeším hrozné svědění břicha a pupínky, takže se nemůžu dočkat zítřejší poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.1.16 11:50

@Kytičkaaa A kolik ti váží maličký? Naše bude asi po mě drobek, což mi nevadí :lol: Ale uvidíme zítra kolik nabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.1.16 12:14

@kuchle Já právě chci také co nejdříve začít cvičit a potom jak to půjde tak i běhat :) To si měla velké štěstí :) Půjdeš teď automaticky taky na císař nebo tě nechají rodit přirozeně?

@HappyTummy Já jsem měla naposledy mezi 1300 - 1400 g a to bylo 13/1 a na kontrolu jdu až 1/2, tak sem taky zvědavá kolik bude mít :) Tak dej pak vědět.. Jee a nemáš alergii na to čím se mažeš? Mě se to stalo na začátku, mazala jsem se olejíčkem, vůbec mi nevadil a z ničeho nic mě to taky začalo svědit a měla jsem to červené a začala sem používat krém elasti q a v pohodě.. Mě taky příbuzní nakupují a něco sem dostala, ale stejně si to nejraději nakupuji sama :))) Já si to fakt užívám… Nejhezčí jsou ty malé věci :)) Jojo čekáme první, vy taky? A už víš jak se bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.1.16 12:23

@Kytičkaaa Malá měla ve 31+1tt 1275g, tak jsem právě zvědavá na zítra kolik za těch 14 dnů nabrala :) Já nevím právě :nevim: Mažu se pořád tím stejným. Používám klasický dětský olejíček a krém pro těhulky od Just. Dnes jsem teda několikrát už mázla bambuckým máslem, tak uvidím. Tak to je jasné, můžeš si vybrat, co se líbí Tobě a že těch krásných věcí je plno :andel: Budeme mít Kristýnku. Vlastně tohle jméno jsme měli pro holčičku vybrané ještě než jsme otěhotněli :lol: A vy? Jinak zítra jdu ještě do porodky sepsat papíry k porodu a přihlásit nás s přítelem na předporodní kurzy, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.1.16 13:15

@Kytičkaaa pokud nebude bolet jizva, mimi nebude velké a porod bude postupovat rychle nechají mě rodit normálně. Na posledním ultrazvuku ve 30tt měla malá 1500g, to odpovídá, tak to vypadá na ten přirozený, jizva neboli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.1.16 14:26

@HappyTummy jee tak to měla malá míň než ten můj, tak to bude drobeček :) Já teda doufám, že ten můj taky nebude cvalík :))) Tak jsem zvědavá kolik bude mít v začátkem února, ale teď nabírají nejvíc.. Tak zkus vyhodit ten dětský olejíček, fakt sem taky mazala dětským olejíčkem a měla jsem to samé a když sem se s ním přestala mazat tak dobrý..
Mi budeme mít Kristiána, oba na K :)) Vidíš metříky? Mám v metříku kolik tt jsem a že to bude Kristián, pokud ne tak si to můžeš nastavit v nastavení, aby se ti to zobrazilo, má to hodně žen a budeš mít aspoň představu :))

@kuchle Tak to je dobrý, ty by si taky ráda přirozený viď?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí