Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@danushtek Velkááá gratulace
A hodně moc zdravíčka prďolkovi i mamince.Je nádherný ![]()
@angel005 tak já taky furt nevím jestli kočárek přivést domu, ale asi ho přivezu, ráda bych si ho nachystala ![]()
@Lucca 85 Já jdu do poradny už zítra, měla sem ale ještě chodit ke svému, ale kvůli zdr. komplikacím mě už předal do nemocnice.. Takže u mě je to asi jiné no
Ale řekla bych, že v poradně to bude probíhat asi stejně
Pásy + kontrola ![]()
@danushtek jé ten je nádhernej
gratuluji
Přejeme hlavně zdravíčko a at krásně přibirá na váze.
@Afroditka85 jakto
ze jsi lezela v nemocnici? Uz jsi v pohodě?
@Kytičkaaa děkuji za info. Já měla včera poslední kontrolu u sveho pana doktora a rovnou jsem se objednala do porodnice a jdu v utery. Sestřička říkala, že si mám vzít všechny papiry, ranni moč. Těšim se na zvuk srdička
![]()
Holkyyy, jeste se vas zeptam - mate monitory dechu? Ja ho mam pujceny od kamaradky, ale zajima me, jestli jste ho hned davali pod matraci a nebo pod prosteradlo? Malej bude spinkat v zavinovacce…Dekuju ![]()
@Lucca 85 to víš, že ty kontroly jsou krásný
Ještě si ten klid musíme užít
A jak se cítíš?
@angel005 Já monitor dechu nemám, ten sem nekupovala a pořád nevím jestli ho mám koupit nebo ne ![]()
@Lucca 85 Já byla naposledny u svého v úterý a do nemocnice jde taky v úterý ![]()
@Kytičkaaa máš pravdu poslední dny v,,relativním,, klidu
. Já se mám dobře
pokud by to šlo takhle ještě ty poslední 4 týdny, tak bych byla spokojená
. Nic mě nebolí a vše zvládám jako předtím. Jen už se strašně těším a moc nám ten finiš neutíká
a co ty?
@Cherrylee tak to máme stejně co
? Já už jsem byla ráda, že jsem od pana doktora vypadla
. Těším se zase na něco nového
. Na prohlídky na porodní sál můžu chodit pěkně pěšky (mám to kousek )a na gyndu jsem musela dojíždět autem a to mě nebavilo
.