Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
26.2.16 18:30

@HappyTummy Hele, ja se tomu zezacatku taky branila, jako ze se k tomu nedokopu, ze je to zbytecny atd…hraz jsme masirovali parkrat, a pak to manzela nejak preslo :-) a radci od nej nez sama:-) Ale na balonek sem si zvykla a tim, ze kazdej den postoupim, tak me to i bavi :-) je to tak na 30 min denne…Uz zvladnu 31 cm, tak uvidime jakej to bude mit efekt pri porodu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
26.2.16 20:01

@darrrsie69 snad to pomuze :potlesk: jo a holky, vam to dela muzskej? 8o :lol: jak to delate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
26.2.16 20:59

@angel005 já si ho chci právě koupit, tak vybírám :-) Mě právě bylo řečeno, že od 35tt :think: Tak asi během týdne objednám a pak bych začala :-) Tu masáž bych asi nezvládla a příteli říkat nechci, takže aniball zvítězil :-) A jak ti to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
26.2.16 21:01

@Afroditka85 Ahoj :mavam: Taky se už těším až to budu mít za sebou a to ještě nejsem ani v tvém týdnu :roll: Mě spíš trápí ty nohy, otoky a šílený nabírání :roll: Ten monitor také zatím nemám v plánu a chůvičky budeme kupovat :-) ty poslední týdny jsou šílený co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
26.2.16 22:08

@Kytičkaaa opravdu protrpený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
26.2.16 22:09

@Afroditka85 Já už chápu když ženský říkaly, že poslední týdny proležely na gauči :-) Ty to máš aspoň za chvilku, já si ještě počkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
26.2.16 22:16

@kuchle nevíš nahodou, jestli v Chodove mate nejaky obchudek se sypanými čaji? Ja vim ze tam byl, myslím jak je jen policejní panelak, ale funguje to jeste? Chci si koupit ten maliník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
26.2.16 22:19

@Kytičkaaa tak jen doufej ze ti nebude hur :roll: treba ja dneska pohyblivost na nule :lol: tak 100× mi dneska ztvrdlo bricho, nekdy i bolestive, vetsinou pri mem pohybu, dychaní ztezkne a nemuzu se v tu chvíli hnout, pár jsem jich i rozdýchávala :nevim: Jako opravdu masakr :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.2.16 07:05

@darrrsie69 přesně,jak poslala @Afroditka85 já to vysvětlit neumím :D Občas se říkám, že to ještě zkusíme, ale fakt se mi do toho moc nechce 8o Pořád si říkám, že když mi řekli, že prďolka bude drobek, tak by to mohlo být ok, ale to nemůže nikdo vědět :nevim: Každopádně když už, tak mě tu masáž hráze dělal přítel. Sama bych to nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.2.16 07:12

@Afroditka85 tak to ti vůbec nezávidím 8o Já už jsem na tom tedy taky podstatně hůř. Moc toho nezvládám, ale bříško pociťuju spíš až večer a vůbec ne bolestivě. Celkově se to u mě dá ještě vydržet, tak si říkám, že jí je u mě asi dobře a abych nakonec nepřenášela :D Ani pořád nevím zda to co považuju za poslíčky jsou vážně poslíčci nebo ne :lol: Taková záhada pro mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.2.16 07:35

Jo holky ještě taková věc. Je mi to trochu trapný :oops: Celé těhu trpím občasně na mléčný výtok. Teď už pár dnů bez intimky nedám ani ránu, protože jsem prostě furt mokrá :oops: Na to jsem si zvykla :D Ale teď už dva dny po ránu mám ten mléčný výtok šmrncnutý lehce růžovo/béžovou… Měla jste to taky některá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.2.16 09:18

@Kytičkaaa To u nas se manzel nabid sam, ale vydrzelo mu to asi tyden…a prece jenom se dostat pres brisko, aby ses namasirovala sama trosku slozitejsi :-) aspon pro me..neuvolnis se u toho tolik…Takze za me balonek super vec :-) Jinak myslim, ze mi to jde dobre :-) jsem na 31 cm…detska hlavicka ma cca 35…takze to bude snad ok :-) A k tomu jeste teda piju malinik 1-2× denne a panevni dno posiluju taky…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.2.16 09:19

@HappyTummy S tema poslickama to mam stejne :-) Taky nevim, jestli to jsou oni nebo ne…Obcas ztuhne brisko, ale bez bolesti…tak tezko rict :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.2.16 09:23

@HappyTummy ja to mam ted asi 4 dny presne co rikas 8o
Mimochodem holky, mam za sebou bezesnnou, proposlíčkovanou noc :( sileny, nespala jsem ani hodinu v kuse, tvrdnutí bricha spojene s bolestí v podbrisku co 20 min,5 min, pak 10 min pak zas za 20 min, no jak se tomu chtelo :zed: do toho kousky krve 2× v toalete a ruzovo/bezovy výtok :nevim: teda mazec to vam povim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.2.16 09:36

@angel005 tak aspoň v tom nejsem sama :lol: Já mám teda nejvíc křížové bolesti (mamka to měla stejné u všech třech těhu) takže jsem pak vděčná za horkou sprchu :)
@Afroditka85 čoveče aby to za chvilku už nebylo tady :* Přece jen do termínu už to je chvilka. Já jdu dnes umýt okna a pokud mě to neoddělá, tak odpo jdem na výlet… Musím využít tu energii co dnes „zatím“ mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí