Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HappyTummy Hele, ja se tomu zezacatku taky branila, jako ze se k tomu nedokopu, ze je to zbytecny atd…hraz jsme masirovali parkrat, a pak to manzela nejak preslo
a radci od nej nez sama:-) Ale na balonek sem si zvykla a tim, ze kazdej den postoupim, tak me to i bavi
je to tak na 30 min denne…Uz zvladnu 31 cm, tak uvidime jakej to bude mit efekt pri porodu…:-)
@darrrsie69 snad to pomuze
jo a holky, vam to dela muzskej?
jak to delate?
@angel005 já si ho chci právě koupit, tak vybírám
Mě právě bylo řečeno, že od 35tt
Tak asi během týdne objednám a pak bych začala
Tu masáž bych asi nezvládla a příteli říkat nechci, takže aniball zvítězil
A jak ti to jde?
@Afroditka85 Ahoj
Taky se už těším až to budu mít za sebou a to ještě nejsem ani v tvém týdnu
Mě spíš trápí ty nohy, otoky a šílený nabírání
Ten monitor také zatím nemám v plánu a chůvičky budeme kupovat
ty poslední týdny jsou šílený co ![]()
@Afroditka85 Já už chápu když ženský říkaly, že poslední týdny proležely na gauči
Ty to máš aspoň za chvilku, já si ještě počkám ![]()
@kuchle nevíš nahodou, jestli v Chodove mate nejaky obchudek se sypanými čaji? Ja vim ze tam byl, myslím jak je jen policejní panelak, ale funguje to jeste? Chci si koupit ten maliník ![]()
@Kytičkaaa tak jen doufej ze ti nebude hur
treba ja dneska pohyblivost na nule
tak 100× mi dneska ztvrdlo bricho, nekdy i bolestive, vetsinou pri mem pohybu, dychaní ztezkne a nemuzu se v tu chvíli hnout, pár jsem jich i rozdýchávala
Jako opravdu masakr ![]()
@darrrsie69 přesně,jak poslala @Afroditka85 já to vysvětlit neumím
Občas se říkám, že to ještě zkusíme, ale fakt se mi do toho moc nechce
Pořád si říkám, že když mi řekli, že prďolka bude drobek, tak by to mohlo být ok, ale to nemůže nikdo vědět
Každopádně když už, tak mě tu masáž hráze dělal přítel. Sama bych to nedala ![]()
@Afroditka85 tak to ti vůbec nezávidím
Já už jsem na tom tedy taky podstatně hůř. Moc toho nezvládám, ale bříško pociťuju spíš až večer a vůbec ne bolestivě. Celkově se to u mě dá ještě vydržet, tak si říkám, že jí je u mě asi dobře a abych nakonec nepřenášela
Ani pořád nevím zda to co považuju za poslíčky jsou vážně poslíčci nebo ne
Taková záhada pro mě ![]()
Jo holky ještě taková věc. Je mi to trochu trapný
Celé těhu trpím občasně na mléčný výtok. Teď už pár dnů bez intimky nedám ani ránu, protože jsem prostě furt mokrá
Na to jsem si zvykla
Ale teď už dva dny po ránu mám ten mléčný výtok šmrncnutý lehce růžovo/béžovou… Měla jste to taky některá? ![]()
@Kytičkaaa To u nas se manzel nabid sam, ale vydrzelo mu to asi tyden…a prece jenom se dostat pres brisko, aby ses namasirovala sama trosku slozitejsi
aspon pro me..neuvolnis se u toho tolik…Takze za me balonek super vec
Jinak myslim, ze mi to jde dobre
jsem na 31 cm…detska hlavicka ma cca 35…takze to bude snad ok
A k tomu jeste teda piju malinik 1-2× denne a panevni dno posiluju taky…:-)
@HappyTummy S tema poslickama to mam stejne
Taky nevim, jestli to jsou oni nebo ne…Obcas ztuhne brisko, ale bez bolesti…tak tezko rict ![]()
@HappyTummy ja to mam ted asi 4 dny presne co rikas ![]()
Mimochodem holky, mam za sebou bezesnnou, proposlíčkovanou noc
sileny, nespala jsem ani hodinu v kuse, tvrdnutí bricha spojene s bolestí v podbrisku co 20 min,5 min, pak 10 min pak zas za 20 min, no jak se tomu chtelo
do toho kousky krve 2× v toalete a ruzovo/bezovy výtok
teda mazec to vam povim ![]()
@angel005 tak aspoň v tom nejsem sama
Já mám teda nejvíc křížové bolesti (mamka to měla stejné u všech třech těhu) takže jsem pak vděčná za horkou sprchu ![]()
@Afroditka85 čoveče aby to za chvilku už nebylo tady
Přece jen do termínu už to je chvilka. Já jdu dnes umýt okna a pokud mě to neoddělá, tak odpo jdem na výlet… Musím využít tu energii co dnes „zatím“ mám.