Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
28.2.16 23:35

@Kytičkaaa Taky mám oteklé nohy i ruce. K Vánocům jsem dostala od manžela prstýnek a byl mi dost velký, teď už je jen tak tak :zed: :lol: Ale ty nohy mě trápily fakt hodně. V noci jsem nemohla spát, pořád jsem s nima musela hýbat. Šílená bolest. A pak mi doktor předepsal ten cyklo-3-fort, ale zabral jen chvilkové, pak se nohy ještě občas ozvaly. A teď, co jsem objevila ten čaj v lékárně, tak jsem vynechala prášky úplně a mám klid, vůbec o bolestech nevím :potlesk:
Dr. mi totiž teď napsal detralex, je to o dost silnější, ale na genetice mi ho nedoporučili, tak jsem hledala něco jiného, co zabere. Chtěla jsem homeopatika, ale říkala jsem si, že k homeopatovi půjdu až jestli čaj nezabere. Moc jsem tomu nevěřila, protože ty bolesti byly šílený, ale asi zázrak. Celý těhu mám komplikovaný - skoro 6 měsíců jsem prozvracela, musela si nechat dělat 3 zuby, bolesti, od začátku prostě na neschopence, tak se někdo nade mnou asi slitoval aspoň takhle ke konci :lol:
Já jinak strie nemám vůbec. Od začátku a vlastně i před těhu jsem poctivě mazala každý den olejíčkem, ale myslím, že to je o typu kůže. Kamarádka mazala jak blázen několikrát denně levnou i drahou kosmetikou a stejně je měla. Ale mám i maličké bříško. Alespoň vedle mamin, které jsou stejně těhotné, jako já.
Ale z toho si nic nedělej, to malé v bříšku za to stojí :hug: A každá máme něco.. já zase ty zuby. Zubaře přímo nenávidím a musela jsem tam několikrát. A to, kolik jsem tam nechala peněz, no hrůza :cert:
Naštěstí už mám hodně silný poslíčky, kleslo mi dost břicho a tak si říkám, že malou budu mít za chvíli už u sebe.
A věř, že oni nám všechny ty strasti vynahradí! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
29.2.16 01:05

@Afroditka85 Říkala jsem si že už neodpovídáš tak už jsi asi po te hrozné noci jela a moooc gratuluji hlavně zdravíčko :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
29.2.16 01:10

@B. Lucie detralex mám já, ale už mam 35t to už by nemělo být zlé, mě předepsal dr.ale jen 2krat denně a pomáhá, tak ted mam strach..S těma striema, já nemít cs v prvním tak nemam jedinou jizvičku a nemazala jsem je to tipem kuze, moje mati taky nema jedinou jizvu ;)
Ja mam 2 těhu a poslicky jsem nemela v 1 ani nahodou a teď mam jakoby křeče ale jestli jsou to posličky :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.2.16 01:24

@darrrsie69 Já ten detralex užívala i dřív, ale z jiných nutných důvodů (předepsala mi ho praktická a ještě jsem ani nevěděla, že jsem těhu). A teď, když jsem byla u gynekologa, tak mi ho předepsal s tím, že mám brát taky 2 tbl. denně. Hned nato jsem šla k praktický kvůli vyplnění průkazky a ta v ní našla recept na detralex a ptala se, proč ho beru. Vysvětlila mi, že daleko lepší by bylo sáhnout po kompresních punčochách a bylinné léčbě, která nemá vedlejší účinky tak, jako právě detralex. To mi potvrdili den na to i na genetice :nevim: A když jsem ho brala dřív, to jsem vlastně byla úplně první týdny těhu, dobírala jsem ho a také mi nebyl doporučený a to bylo v Sokolovské nemocnici :nevim: Brala jsem k tomu ještě neurontin a lékaři si klepali na čelo :nevim: :think:
Ten čaj ale opravdu pomáhá. Nechtělo se mi tomu ani věřit. Teď už piju další šálek - vždy večer před spaním. Pokud se mi teda zadaří usnout :lol:
Tak to je super :palec: Každej to má prostě jinak, ale netrápila bych se kvůli tomu.
A k těm poslíčkům.. u mě je to jasné. Křeče jsem teda měla hodně brzy, už asi před 20. týdnem - ležela jsem kvůli tomu několikrát v nemocnici a měla koňské dávky magnézka i kapačkou a injekcí do zadku, auuu. Ale teď nepochybuji o poslíčkách :lol: Začala mě bolet záda v kříži, bolest v podbřišku od tlačící se hlavičky - už i při čůrání skučím :D Bolesti mi vystřelují i do stehen a to je asi nejnejpříjemnější a taky tvrdnutí a to buď po 1-2 minutách v kraťoučkých intervalech a po chvíli to vymizí, nebo naopak v delších intervalech, ale po více minutách. Každopádně už je to celkem častěji, než dřív. Taky mě teď zaskočil průjem a už asi třetí den celkem silná nevolnost. No jo, blíží se to :srdce:
A u tebe bych to na ně asi taky tipovala, jestli jsi na konci :) Přece jenom se nám tělo připravuje a každý to má jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
29.2.16 08:45

@HappyTummy S tou bundou resila podobny problem…:-D rikala sem si, ze se vejdu - nevesla :-) ale tim ze nebyla takova zima, tak sem chodila dlouho s rozepnutou :-) az jsem si nakonec koupila zimni bundicku nebo spis kabat v akci :-) Nechtelo se mi utracet zbytecne kvuli 2 mesicum…Ale tenhle muzu mit i pristi rok, tak v pohode :-) Tak cos vcera vyvadela?:-) My byly u tchyne na obede a pak u moji sestrenky, tak sem toho mela taky dost :-) dneska budu uklizet a pak se zase flakat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.2.16 09:04

@angel005 já taky furt říkala, že to nějak přežiju, ale nakonec to nevydržel ježíšek (mamka) a donesl kabát :lol: Prý aby jsme jí nenastydli. Teď jsem jí za něj fakt vděčná i když už ho za chvíli teda nezapnu :mrgreen: Prosimtě já včera nakonec koukala na telku, pak si dala dvouhodinovku ve vaně a potom lezla furt do lednice. Honila mě mlsná na všechno možný :D A v 9 večer jsem byla tuhá. Ještě mě včera chlap vyfotil ať máme fotku s pupíkem a byla jsem překvapená, jak ho mám dopředu, velký a takovou pevnou kuličku :lol: v zrcadle se to vůbec nezdá.
Dnes vůbec nevím, co budu dělat. Do 18hod.tu budu sama. Uklizeno mám (tak nějak :mrgreen: ) ale válet se celý den nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
29.2.16 09:37

@HappyTummy Juju, taky jsem za nej rada nakonec :-)Juju, my byly na tehu foceni a z nekterych zaberu je taky pekne vystrceny :-) a takle mi to taky neprijde mno :-) zatim ani nepada nejak dolu :-)dvouhodinovk ve vane???tooo je luxus :-) Ja si cely tehu dopravala teplou-az skoro varici vodu, ale ted uz tam moc dlouho nevydrzim, ze to rozdejchavam to teplo :-) ale jinak pred porodem varici vodu zvladnu :-) jen ted je jeste par dni cas :-D Ja to mam stejne - taky me nebavi se valet celej den :-/ dopolko dycky kouknu na telku, tak nejak poklidim (mame kocoura a z nej spoooustu chlupu), pak cvicim s aniballem, uvarim a ted sem se dala do cteni Greye :-)), ale mezi tim si davam pauzy…vzdycky chvili neco delam, tpak se valim a pak zas neco udelat…:-) manzel jezdi kolem 4, tak abych mela vse :-) ale celej den bych lezet nevydrzela:-) i kdyz bych toho mela asi vyuzivat :-D a zitra na dalsi monitor, tak jsem zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.2.16 09:49

@Afroditka85 jéé malej je nádhernej :* :dance: konečně to máš za sebou viď :kytka: a teď už jen pár dnů v porodnici a budete doma :hug:.Gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.2.16 09:53

Holky já měla včera odpoledne nějakej splín či co to bylo :nevim: Nic se mi nechtělo dělat a ani to válení mě nebavilo. Cítím se čím dál víc unavená a to nic extra nedělám. Nemůžu se ani najíst. Jídlo mě tlačí v žaludku a je mi pak špatně. Takže po malých porcích a hodně pít :zed:.Jinak zítra první kontrola v porodnici a zbývá nám 21 dní do termínu :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
29.2.16 10:20

@B. Lucie tak asi ze začátku to může uškodit zvlášt ještě s jinym lékem nechtela jsem ho brat, staci ni letrox, železo a vitaminy, ale nez mit zas bolesti tak jsem ho zacala brát :( a jaky čaj tedy pomáhá? ;) ja piju rada caje. Ze by uz jsi mela to taky za par? :D To strileni do stehen mám taky, to je zvlaštní taková chvilkova bolest od stydke kosti.Ja si teda zatim taky užívám jestě lenoseni preci jen 2děti uz bude fičák :D ale vcera jsem napekla i navarila, vyprala a k tomu zas nejaky bacil moc nepridava :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.2.16 10:43

@angel005 jojo dvě hodinky jsem se tam povalovala :D Musela jsem teda mít otevřené dveře jinak bych to neudýchala a konečně si dopřávám trochu té horké vody. Celé těhu jsem se právě koupala ve vlažné a přitom jsem byla zvyklá se vždy spařit jak rak :mrgreen: Já vydržím málokdy se válet celý den a to už mi musí být fakt ouvej. Na dnešek mám ale uvařeno i upečeno, takže tu zase určitě budu lítat s hadrem a uklízet to, co už je stejně čisté :lol: A jak se Ti líbí Grey? Já si ji půjčila od sestřenice a mě se to nějak vůbec nelíbí :nevim: Tak jsem se na ní těšila a nakonec 8o To by jsi měla… Termín máš už za chviličku viď? :srdce: Já jdu k dr až ke konci týdne. Vždy jsem hrozně zvědavá :) Ty jo ale máš doma aspoň nějaké zvířátko, tak tam nejsi úplně sama. Já chtěla psa, ale pak jsme usoudili, že počkáme nějaký ten rok. Přece jen pak budem jezdit na dovču a jafíka nebudem moc vzít sebou atd. a já jsem zvyklá od rodiču každého psa rozmazlit jako dítě a pak by mi bylo líto ho nechávat někde na hlídání nebo třeba celý den aby byl doma sám. V tom je asi kočka lepší ne? Taky bych jí klidně brala, ale to zase přítel nechce. Že nejsou prý tak mazlivé, tak jsem mu říkala, že to je určo podle toho jak si ji naučí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.2.16 19:48

@darrrsie69 Dám sem fotku toho čaje :)
Jo, ze začátku je to určitě horší. Ale já když nemusím, tak léky neberu vůbec. Jen když je to akutní. Taky bych si vzala prášek, kdyby to bylo zase tak hrozný jako předtím. Ale teď čajíčkuju a je mi fajn :D
Jo, vypadá to tak, že už by to mohlo za chvíli být na odjezd, ale říkám si, že třeba ještě nějaký ten týden vydržíme. Ale doktoři říkali, že malá půjde ven asi dřív :nevim:
Jen lenoš, pak už na to tolik času nebude :lol: Já teda taky navařeno a napečeno mám, ale o úklid se postaral manžel - vyluxoval, vytřel, utřel prach a i odtáhnul nábytek a gauč, aby za ním nebyl prach. Zase ta jeho generálka :lol: :mrgreen:
No, napečeno už mít vlastně nebudu.. Zbyl tady jeden kousek, chlapi se na to pěkně vrhli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
1.3.16 15:45

Ahojky, dnes u nás proběhla první kontrola v porodnici. Bylo super poslouchat srdíčko :srdce:. Příští týden nás čeká ultrazvuk :dance:. Jinak je vše v pořádku :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
1.3.16 19:52

@HappyTummy je lepší psíka nemít, vzala jsem si kdyz bylo uz malemu 1rok a pul a lituji toho, nebo s prcinkem na psika neni tolik času a lásky kterou taky potrebuje, ale snazim se ji to vynahradit.Ja si ji vzala nebo byla jedina a nebyl nikdo kdo by si ji vzal tak jsem se ji ujala, kočka je taky spolecensky tvor i kdyz se nezda, ta nase i kdyz na zahrade furt se tuli a vyhledava nas :)
Taky bych nebrala letrox musim na štitnou ž. Aspon budes mit driv u sebe :hug: mrnouska, ja mam obavy ze budu do terminu furt cela :D díky za čajík, bylinkam věřím víc jak práškům ;) Je to máš šikovnýho mužskýho. Taky bych potrebovala generalku, kdyz by clovek chtel porad se doma neco k praci na grunt najde :D Ja teda mam jeste 4tydny tak ještě chystam nejaky veci porad premyslim jestli mi ještě neco nechybí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
2.3.16 01:04

@darrrsie69 Někdy jsou ty léky prostě potřeba, s tím nic nenaděláme :hug:
Já stejně doufám, že ještě vydrží, protože má nějakou chvilku ještě čas a nějak jsem začala mít obavy z porodu :? Asi jak nevím, co čekat a už i ty poslíčky jsou extra třída, tak si říkám, že u porodu to bude stokrát horší určitě :zed: Ale za to všechno to stojí. A hlavně mi začíná být i „líto“, že už to všechno pomalu končí a já nebudu mít pupík, malá mě nebude kopat, budit mě a škytat v bříšku. Ale budu ji mít u sebe, to bude o to krásnější pocit :srdce: Nějak jsem si na břicho zvykla a nechci ho „dát pryč“ :mrgreen: :lol:
Jo, přesně. Pokaždý se něco najde. Jsem ráda, že mi takhle pomáhá s domácností.
Taky pořád přemýšlím, co bych ještě měla dokoupit. Zítra ještě něco málo v lékárně a potřebuji sehnat nebesa. Kočárek vyzvednu tak za ty dva týdny.. Ale nestresujme se, dokoupit nějaký ty věci můžeme i po porodu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí