Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
2.3.16 01:11

@Kytičkaaa ahoj kočko, teda co to čtu 8o 8o držím palce, ať je vše v pořádku :hug: :hug: a ať se cítíš lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
2.3.16 06:35

@Ginuš Ahoj :hug: Děkuji, už naštěstí docela dobrý a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
2.3.16 06:42

@B. Lucie Je děkuji moc :hug: Já naštěstí ruce tak nevnímám i když lehce oteklé taky jsou, moc nenosím prstýnky, takže vlastně tohle neřeším. Nejhorší jsou ty otoky nohou, protože se mi už špatně chodí a dost to bolí :zed: :zed: Já trpím od půlky těhu cca na nadměrné přibírání, dávám 1kg týdně, ať jím nejím nebo se hýbu, nehýbu.. Takže teď už mám skoro +24kg a je to děsný, takže se ani nedivím, že se mi lehce ty strie na bocích taky udělaly :( Nejsem zvyklá bejt takovejhle buřt :( Jako je pravda, že sem před těhu několik let hoodně cvičila a teď mám jen kilometrové procházky se psem i když teď už to kvůli těm otokům a lékařům dávám málo a jím co chci, to nebudu lhát, ale nejím tak moc, byly doby kdy sem měla střevní potíže a skoro sem nejedla a stejně to kilo + :roll: Mám spíš obavu s toho jak to shodím :roll: A taky se bojím, abych po porodu neshodila jen 5kg a pak se zblázním :( Hodně mě hlídají kvůli té preekelapsii, protože sem měla zvýšené i ty jaterky, ale teď už je to naštěstí lepší. Ty jo, zuby to je hnus, zubaře taky nemám ráda a ještě v těhu nic moc :roll: Ono když chceš trochu lepšího zubaře a opravdu tam jdeš si něco udělat tak to je peněz no :roll: Mě to zase čeká po těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
2.3.16 06:45

@darrrsie69 @B. Lucie Holky pro mě je to dost úmorný, přála bych si kdyby šel dřív, ideálně kolem toho 38tt, nedokážu si představit třeba ještě přenášet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.3.16 14:40

@Kytičkaaa no od minulého týdne se řešilo jestli mi neselhávají ledviny, játra a to by asi malá musela jít hned ven - naštěstí podle testů vše ok a jen protestuje tělo a dělá si co chce. Skoro furt ležím, ale vysadili se kortikoidy, takže mám taky cca 24 kg navíc a teď mám podle váhy pár deka dole 8o :lol: :lol:. V pátek už jedeme pro výbavičku :mrgreen: tak se těším. Jinak nějak nic no :nevim:. Už bych taky chtěla porodit - ten 38tt by asi byl ideální :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
2.3.16 15:44

@Ginuš Ty jo, tak to máme stejně nahoře.. Ale já jsem s toho nešťastná :( Ani nevím jak… Jediné co mě uklidňuje je to, že snad něco porodem půjde dolu, ale až to budu mít za sebou a dole jen pár kil tak mě jebne :mrgreen:
Ty jo fakt? To jsem ráda, že je to v pořádku :hug: Nebo v ´´relativním´´ pořádku.. Ale zase jsme obě stejně, už jsme 35+0 takže kdyby se náhodou miminka narodila tak už jsou v pořádku, to je jediné co mě hřeje.. Samozřejmě čím dýl vydržíme tím líp, ale taky bych byla ráda když by šel dřív :mrgreen: Už je to fakt úmorný a strašně špatně se mi chodí :roll: Je no super, takže konečně výbavička :-) Já už to mám raději nachystané a jsem ráda, protože bych se teď už nezmohla na to praní, žehlení a tak :-) Hrozně se na něj těším a zároveň se bojím co bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.3.16 15:49

@Kytičkaaa no mě startovací sadu vypere a vyžehlí mamina, tak jsem v klidu :lol:. Mě malá naléhá na spodek hrozně dlouho, takže chodím jak kačena :lol: :lol: :lol:. No a ta kila - taky si říkám, že jak vstanu a budu běhat okolo mimča, tak to půjde dolů - doufám. No neuděláme nic no, miminka za to stojí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
2.3.16 15:56

@Ginuš to víš, že stojí :mrgreen: Jen mě to děsí :-))) Jo tak to musíš chodit zajímavě :-))) Mě furt tvrdne břicho poslední dobou :roll: A jsi v domácím léčení nebo si tě nechali v nemocnici? Já měla zvýšené jaterky a chtěli si mě tam nechat, ale měli stop stav a pak mi naštěstí ty hodnoty spadly… Tak to je fajn, když to někdo udělá za tebe, mě to teda hrozně bavilo, pak už toho bylo nějak moc, koupila sem nějak moc věcí a to žehlení mě nebavilo, ale jsem ráda, že už to mám za sebou a teď už jen čekám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.3.16 15:59

@Kytičkaaa nene byla jsem doma a čekala na výsledky. Kdyby to bylo na prd tak jsem nemocnici no. Naštěstí dobré :dance: :dance: no já koupila jen 40 plen jinak zatím nic, furt to nějak oddaluji :oops:. Letím na nákup, tak zatím :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
2.3.16 17:21

@Ginuš tak to je dobře, že je to dobré :kytka: Děláš to tak jak to cítíš :-) Papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.3.16 18:30

@Kytičkaaa noo už ať máme miminka vedle sebe :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.3.16 18:44

@darrrsie69 jojo však jsme se doma shodli, že pejska až budem vědět, že na něj bude prostě čas. Nejlépe v důchodu :D Já jsem zvykla na hafany od malička, takže by mi ho bylo i líto nechávat samotného doma atd. přece jen ten pejsek je jako dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
2.3.16 20:13

@Kytičkaaa Tak mě nohy přestaly trápit, otoky mám pořád, ale bolesti jsou najednou fuč.
Taky jsem přibírala jedno období snad vesmírnou rychlostí. Ale teď se to nějak seklo a nahoře mám 14 kg. Pohyb nemám teda skoro vůbec, protože to mám dost komplikovaný už od začátku :( Taky jsem ale byla zvyklá cvičit a tancovat denně. Tak doufám, že ještě někdy budu mít zase „buchty“ na břiše :mrgreen:
Jinak buď ráda, že tě hlídají :kytka:
Neboj, všechno to shodíme. Kamarádka měla nahoře 30 kg a teď má zpátky svoji váhu :palec:
Zubař je kapitova sama o sobě. Radši bych teď 10× vyšlápla k nám do 4. patra, než abych tam musela jít.. Mám z nich strach :mrgreen: A finančně taky nic moc teda.
Jinak já byla dnes na kontrole. CS 8, malá se prý tlačí hodně „ven“, je prý opravdu hodně nízko, tak mi doktor říkal, že snad se uvidíme ještě příští týden na kontrole a ne v porodnici :)
Poslíčky mám teda ode dneška docela brutální. Nemůžu se ani pořádně nadechnout, bolest mi střílí z lopatek přes bedra až do kotníku, břicho tvrdne fakt hodně a často, je mi zle a podbřišek bolí.. Uuuf, pěkně to začíná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
2.3.16 21:18

@Ginuš taky se těším :srdce: tak hlavně ať to máme rychlé a co nejmíň bolestné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
2.3.16 21:22

@B. Lucie No já právě mám +1kg každý týden :( A to už hooodně dlouhou dobu a vůbec se to nechce zastavit, tak už hoodně vyhlížím konec :-) Ale příběh kamarádky je pozitivní :-)
Já mám teda ze zubařů taky strach a dost mě to vždycky bolí :roll:
No to ti to teda pěkně začíná chudáku.. Tak je možný, že už se to fakt chytá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí