Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
5.1.16 09:37

@Lucca 85 To já taky :lol: :lol: a nebude jich málo, mam sladky rada takže to je na mem seznamu do porodnice také napsáno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.1.16 10:04

Když uz tady tak klábosíme, neporadíte mi co dnes varit? :zed: mam tu kuř. prsa a potrebuji neco aspon na dva dny :think: smetanovou čínu akuře na smetane jsme meli pred svátkama :zed:..jsem bezradna, čučím na to maso a nevííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.16 10:35

Holky mám termin 14.3.16,cekám holcicku v prukazce u polohy plodu mám napsane PPM. nevim co to znamená. Malá je hrozne dole, ze nemuze merit hlaviku. 13.1 jdu na poradnu, tak sem zvedava co rekne dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.1.16 11:00

@vykver jej tak to taky netuším :think: já tam mám lab. nebo lub. nedokazu poradne prečíst :mrgreen: :nevim:…snad to nic nebude :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.1.16 12:25

@vykver
PPM znamená, že je holčička hlavičkou dolů, což není nic špatného. @Afroditka85 a LAB je poloha labilní což znamená, že si tam miminko leží jak se mu zrovna chce jelikož tam má ještě hodně místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.1.16 12:42

Já polohu miminka v průkazce napsanou nenám. Při poslední kontrole měla ale hlavičku nahoře - což je PPKP - měla jsem u prvního. Jinak tedy myslím, že tam dělá pěkné kotouly, většinou je ale hlavičkou nahoře, cítím jak mně kope do spodní části břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.1.16 12:43

@Lucca 85 Juu dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.1.16 12:52

Holky kolik kupujete plen do zacatku do zasoby? Tech mini 2-5 nebo 3-6 ted nevím a pak 4-9? :-D uz ty vahy nepamatuji. Kazdopadne myslím tyhle dve zacatecní váhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.1.16 13:35

@kuchle
konec panevni 8o to jste sly cisarem? Ja taky nemam napsanou polohu v prukazce. Zitra jdu na kontrolu, tak uvidime, jak se Mařence u me vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.1.16 13:37

@Afroditka85 ja se ti odpol. podivam kolik jich mam a pisnu :D. Ted mam odpoledni valeni na gauci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.1.16 13:39

@Afroditka85 budu kupovat 1 balení velikosti 0 - do 2kg to jsou ty do porodnice se sníženým pupíkem. Plenek velikosti 1 to je 2-5kg mám doma připraveno 108 + dostanu pár od kamarádky, malý ji hodně z rychle vyrostl. Taky přemýšlím nad tím, kolik ješte koupit těch větších, ale asi to nechám, pořád jsou někde v akci, nebo při příštím nákupu v Německu koupím 1-2balení velikosti 2 to je 3-6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.1.16 13:44

@Lucca 85 jo jo, plánováný císař. Byl z toho ale nakonec neplánovaný, praskla mi voda o 2 dny dříve než jsem byla objednaná. Ale bylo to O. K. Trochu jsem to brala jako výhodu, nebyla jsem nastřižená, potrhahaná ani sešitá :mrgreen: Jediná nevýhoda byla, že jsem malého neměla u sebe hned od začátku, ale nosili mi ho pravidelně na kojení. Břicho bolelo jen při prvním vstání z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.1.16 13:51

Já mám zatím jen ty do porodnice s tím výřezem, pak 3 mala balení tech 2-5 a jedno velke 4-6 :think: @Lucca 85 chápu :lol: :lol: jsem na tom stejne, notas na kolenou a odpocivam po uklidu malyho pokoje a varení oběda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.1.16 15:56

@Afroditka85
plenky vel.0 Happy do porodnice 46 ks
vel.1 (2-5kg ) 250 ks
vel.2 (3-6 kg) 369 ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.1.16 16:57

@Lucca 85 Že jsem tak zvědavá, jakou značku plenek vel.1 a 2 máš připravenou? S Ondrou nám moc nevyhovovaly téměř všemi vychvalované Pampersky, vyzkoušela jsem všechny možné značky a skončila na plenkách z DM. Jinak já takovou zásobu plen asi dělat nebudu, neměla bych to kam dát, protože mám malého ještě pořád s plenkama a musím mít zásobu i pro něj. Sice má velikost 4 ale kdyby došly, nouzově by se daly použít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí