Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucca 85 To já taky
a nebude jich málo, mam sladky rada takže to je na mem seznamu do porodnice také napsáno ![]()
Když uz tady tak klábosíme, neporadíte mi co dnes varit?
mam tu kuř. prsa a potrebuji neco aspon na dva dny
smetanovou čínu akuře na smetane jsme meli pred svátkama
..jsem bezradna, čučím na to maso a nevííím
Holky mám termin 14.3.16,cekám holcicku v prukazce u polohy plodu mám napsane PPM. nevim co to znamená. Malá je hrozne dole, ze nemuze merit hlaviku. 13.1 jdu na poradnu, tak sem zvedava co rekne dr. ![]()
@vykver jej tak to taky netuším
já tam mám lab. nebo lub. nedokazu poradne prečíst
…snad to nic nebude ![]()
@vykver
PPM znamená, že je holčička hlavičkou dolů, což není nic špatného. @Afroditka85 a LAB je poloha labilní což znamená, že si tam miminko leží jak se mu zrovna chce jelikož tam má ještě hodně místa.
Já polohu miminka v průkazce napsanou nenám. Při poslední kontrole měla ale hlavičku nahoře - což je PPKP - měla jsem u prvního. Jinak tedy myslím, že tam dělá pěkné kotouly, většinou je ale hlavičkou nahoře, cítím jak mně kope do spodní části břicha
Holky kolik kupujete plen do zacatku do zasoby? Tech mini 2-5 nebo 3-6 ted nevím a pak 4-9?
uz ty vahy nepamatuji. Kazdopadne myslím tyhle dve zacatecní váhy
@kuchle
konec panevni
to jste sly cisarem? Ja taky nemam napsanou polohu v prukazce. Zitra jdu na kontrolu, tak uvidime, jak se Mařence u me vede.
@Afroditka85 ja se ti odpol. podivam kolik jich mam a pisnu
. Ted mam odpoledni valeni na gauci ![]()
@Afroditka85 budu kupovat 1 balení velikosti 0 - do 2kg to jsou ty do porodnice se sníženým pupíkem. Plenek velikosti 1 to je 2-5kg mám doma připraveno 108 + dostanu pár od kamarádky, malý ji hodně z rychle vyrostl. Taky přemýšlím nad tím, kolik ješte koupit těch větších, ale asi to nechám, pořád jsou někde v akci, nebo při příštím nákupu v Německu koupím 1-2balení velikosti 2 to je 3-6kg.
@Lucca 85 jo jo, plánováný císař. Byl z toho ale nakonec neplánovaný, praskla mi voda o 2 dny dříve než jsem byla objednaná. Ale bylo to O. K. Trochu jsem to brala jako výhodu, nebyla jsem nastřižená, potrhahaná ani sešitá
Jediná nevýhoda byla, že jsem malého neměla u sebe hned od začátku, ale nosili mi ho pravidelně na kojení. Břicho bolelo jen při prvním vstání z postele.
Já mám zatím jen ty do porodnice s tím výřezem, pak 3 mala balení tech 2-5 a jedno velke 4-6
@Lucca 85 chápu
jsem na tom stejne, notas na kolenou a odpocivam po uklidu malyho pokoje a varení oběda ![]()
@Afroditka85
plenky vel.0 Happy do porodnice 46 ks
vel.1 (2-5kg ) 250 ks
vel.2 (3-6 kg) 369 ks
@Lucca 85 Že jsem tak zvědavá, jakou značku plenek vel.1 a 2 máš připravenou? S Ondrou nám moc nevyhovovaly téměř všemi vychvalované Pampersky, vyzkoušela jsem všechny možné značky a skončila na plenkách z DM. Jinak já takovou zásobu plen asi dělat nebudu, neměla bych to kam dát, protože mám malého ještě pořád s plenkama a musím mít zásobu i pro něj. Sice má velikost 4 ale kdyby došly, nouzově by se daly použít ![]()