Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
10.12.15 22:21

My chodime s muzem a synkem temer denne do mesta na prochazky. Miluju advent a tu atmosferu. Maly si to take letos moc uziva. Ale nekdy toho je na me take hodne. Pribrala jsem uz 4 kila. Termin mam 14.brezna, tak jsem na sebe zvedava. Nekdy mi take tvrdne brisko, ale moc si nemuzu stezovat, protoze manzel mi pak nadava ze to mam z toho ze furt neco musim delat. Ale priznam se, davam syna do skolky a kazdy den aspon chvili lezim a relaxuju. Pak nebude kdy. :lol: Casto u toho i usnu. Na dlouho. :lol: :lol: K veceru se mi taky obcas spatne dycha jak tlaci brisko nahoru. Ale co, pak bychom jeste nekdy byly rady, kdyby tam to mimco vlezlo zpatky a to uz nejde. Tak uzivejme relativniho volna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
14.12.15 09:35

Zdravím holky :mavam: můžu se k Vám přidat? Mám termín 23.3.2016 a čekáme naše první vymodlené miminko. Podle ultrazvuku čekáme holčičku Mařenku. Zátra začínám 27 tt. Jsem na neschopence, jelikož pracuji jako zdravotní sestra. Doma je to strašná nuda :pocitac: naklizeno, vyzdobeno a napečeno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
14.12.15 10:03
@Lucca 85 píše:
Zdravím holky :mavam: můžu se k Vám přidat? Mám termín 23.3.2016 a čekáme naše první vymodlené miminko. Podle ultrazvuku čekáme holčičku Mařenku. Zátra začínám 27 tt. Jsem na neschopence, jelikož pracuji jako zdravotní sestra. Doma je to strašná nuda :pocitac: naklizeno, vyzdobeno a napečeno :zed:

Jeste budes obcas na nudu vzpominat. :lol: :lol: Uzivej volna a vanocni atmosfery. Pristi rok na to nebude tolik casu. O to to ale bude krasnejsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
14.12.15 10:09
@Lucca 85 píše:
Zdravím holky :mavam: můžu se k Vám přidat? Mám termín 23.3.2016 a čekáme naše první vymodlené miminko. Podle ultrazvuku čekáme holčičku Mařenku. Zátra začínám 27 tt. Jsem na neschopence, jelikož pracuji jako zdravotní sestra. Doma je to strašná nuda :pocitac: naklizeno, vyzdobeno a napečeno :zed:

ahoj prijd k nam alespon mi pomoct :dance: vubec se doma nenudim spim mi to tehu desne leti a nudu nejak nestiham ale ani nic dalsiho jsem hodne unavena a nez se k necemu dokopu tak je den pryc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
14.12.15 10:27

Taky by se mi hodil domů nějaký pomocník ;) Nestíhám. S malým nic neudělám, jsou mu čerstvě dva, vlastně mi práci spíš přidělává, sám se nezabaví, manžel pořád v práci, peču po večerech a úklid musí vydržet do dnů, kdy má manžel volno, myslím větší úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
14.12.15 10:38

Jsem zvykla na stres a nestihani z prace.. tak snad vse zvladnu i pristi rok i s miminkem. Nejak to neprehanim uklizim prubezne. Peceni jsem si kazdy den neco pripravila mam jen 5 druhu a darky nehrotim napisu seznam a vse nakoupim na jeden zatah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
14.12.15 10:46

Mně přišly v pohodě první Vánoce s malým, bylo mu 13 dní, takže toho moc nepotřeboval :D Další rok už to bylo horší, to už 3 měsíce chodil sám, tak jsem mu musela být pořád za zadkem. Letos je to zase o trošku lepší než loni ale pořád ho nemůžu nechat samotného, je to hrozný divoch. Jinak to taky úplně nehrotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
14.12.15 11:50

Kdo vsechno stiha zavidim ja se klepu po rameni kdyz utru prach a vysaju a to je velky vykon a upeceno mam 3 dtuhy a darky jsou na ceste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.12.15 12:35

@Bureschka to ti je tak zle? :(…nebo jen unava?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
14.12.15 13:44
@Afroditka85 píše:
@Bureschka to ti je tak zle? :(…nebo jen unava?…

je mi vyborne jsem proste unavena neco trochu udelam nebo uvarim a musim si jit odpocinout a driv co jsem mela za dve hodky tak delam dva dny a taky jsem lina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
3.1.16 14:51

Zdravim holky, jak jste na tom s vybavičkou pro miminko? Ja uz jen pár drobnosti z lekarny a mam hotovo.Kdy budete balit tasku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
3.1.16 17:56

Zdravím, já mám věci pro mimi připravené po prvním v krabicích. Začnu to prohrabávat příští týden. Prvního mám kluka, teď to bude holka tak pár klučičích věcí vyřadím a pořídím pár růžových. Kočár mám taky po malém. Autosedačka - vajíčko mi přijde zítra. Pár plen pro první dny taky mám, další se dokoupí po narození podle kg miminka, v porodnici dostanu slevové kuponky ;) Pak taky jen pár drobností z lékárny a je to. Chci to mít připravené raději dřív. Kamarádka nečekaně porodila 2 měsíce před termínem a neměla připravené nic (ikdyž tedy také rodila druhé, tak těch věcí moc nechybělo), nechci dopadnout jako ona a připravovat to ve stresu ;) Tašku si připravím až jako poslední, nejpozději v půlce ledna a na tašce si nechám napsaný seznam co tam mám a co se musí dodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.1.16 18:38

Ahoj :mavam: Já mám první termín 31.3.2016 a druhý 6.4.2016. Zahlédla jsem Vaší diskuzi tak mi nedalo nepřispět :)) Já už výbavičku peru, věcičky mám skoro vyprané (oblečky), ještě mi chybí deky, prostěradla atd.. Ještě mi také chybí nějaké drobnosti a kosmetika + věci pro mě.. Pořádně ani nevím co všechno budu potřebovat ke kojení :roll: Také bych to ráda měla připravené dřív kdyby náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
3.1.16 19:36

@Kytičkaaa Já měla při prvním připravený kojící podprsenky, prsní vložky, kojící polštář a odsávačku. Taky homeopatii na podporu tvroby mléka, měla plánovaného císaře, tak aby se laktace rychleji rozjela.. Nakonec se mi osvědčilo kojení bez kojící polštáře, protože byl malý docela velký a nošení běžných sportovních podprsenek s prsníma vložkama. Podprsenku jsem vždy vyhrnovala celou nahoru, když jsem měla tu kojící, byla hned mokrá od mléka, špatně se mi s ní odsávalo a nemohla jsem zaháknout zpět košíček. Odsávačku jsem používala několikrát denně. Pak jsem využila ještě hodiky a bloček s tužkou kam jsem si psala kdy jsem kojila a z jakého prsa. Ale to jsou jen mé zkušenosti. Kažká to má jinak, třeba švagrová kojila jen s kojícím polštářem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
3.1.16 20:02

@Kytičkaaa Ještě mě napadlo, existují i kojící kloboučky, ty ale asi nemá cenu kupovat dopředu, kdyby byly potřeba, buď by si je dostala v porodnici - jako u nás nebo je budou mít v lékárně. V mém okolí je jen jedna holčina, co je používala, doporučili jí to. Měla něco s bradavkama, později už mohla kojit bez nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí