Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
13.3.16 16:30

@P.e.t.r.a Držím palce, aby to bylo brzy za tebou :hug: Taky se drž :kytka:

@kuchle maximálně ti rozumím :kytka: Drž se… Já měla ve čt CS 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.3.16 19:49

@Kytičkaaa Někdy pomáhá a někdy z ní vylezu a bolí to pořád stejně. Mě ale po vaně vždy začnou bolet dost záda. Ale od včerejška nepomáhá snad nic. Mám šílený bolesti v celé levé noze, ty trvají v kuse pořád a ještě do toho další bolest vystřeluje do stehen. Od včerejška nonstop :think:
Ještě mi dnes odešla asi další část zátky, tak jsem zvědavá, co se bude dít. Je mi nějak divně :)
A co pomáhá tobě? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.3.16 19:57

@Afroditka85 Já právě přemýšlím, po tom, co jsem tam teď ležela, že by mi to v Sokolově nevadilo. Akorát je tam míň soukromí a nerodil by mě můj gynekolog. Ale těch pár dní člověk odbude všude a pak stejně domů.
Ale teď sestřičky, PA i doktoři super :kytka:
No, uvidím.. Kam se v tom šoku, že začíná porod, dostaneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
13.3.16 20:20

@B. Lucie Ty jo, tak to už máš asi za chvilku :-)) Držím ti palce :hug: Mě bohužel nepomáhá momentálně taky nic :roll: tak čekám co bude a nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
13.3.16 23:03

@Lucca 85 tak aspoň nejsem sama ten exot :D mě zbývá 17dní do termínu a zatím se taky nic moc neděje, jen nějaký ten náznak ;) @kuchle děkuju,tak bych se asi se sanitou nedostala do Varů, no pak je tedy taxi asi jedina volba.
@B. Lucie to máš dobrý, že máš i tak trochu ted i zkušenost se Sokolovskou nemocnicí :) Ja už znám tu Varskou nemocnici, tak půjdu do Varů, co kamaradky tam rodily normalně neměly nějak problém, a Vary uz znam, tak by to mohlo byt dobrý, ale na Ostrov neda nikdo dopustit :think: tak asi musi nyt opravdu dobrý. Teda ty se držíš, ja bych asi byla už v nemocnici :D tak se drž a ať nemáš moc dlouhé ty bolesti, on to ten chlap asi taky moc dobre nesnáší když mu žena trpí :lol: ja nevím ja jsem sama :D
Ja mam cs 5,ale to asi nic to cs neznamená, mě akorat řekl dr. že až bude cs.8 -10 ze se zacne neco uz dít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.3.16 00:31

@darrrsie69 Nějak mi to už od teď asi je jedno, hlavně ať je malá už venku :mrgreen: Začínám být pěkně nervózní :lol: Takže to nechám na manželovi.. Ale ten chce ten Ostrov. Tam by mi zavolali i mýho gynekolga.
Tak já už mám cs 8 + poznámku, že je mimi hodně naléhající. Napsal mi i doporučení na převzetí na por. sál. Ale neboj, může se ti to změnit během chvíle :)
Ale jak kdybych něco tušila už od včerejška. Bolesti, nevolnost, hodně mě pálí žáha, poslíčci fakt řádí, břicho tvrdne. Dneska odpoledne se mi ale najednou udělalo skvěle a s manželem jsme se vrhli na generální úklid. Převrátili jsme byt vzhůru nohama :lol: Po pár hodinách se to zase ozvalo a ve velkém a večer zase zátka.. :roll: Tak teď poslíčkuju a jsem zvědavá, co se bude dít :)
Ať už je máme u sebe, viď? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.3.16 00:36

@Kytičkaaa Moc děkuju :kytka:
Co odchází zátka, jsem nervózní a začínám mít strach :(
Tak myslím, že si budeme muset počkat na konec, to se poslíčků definitivně po porodu zbavíme :lol:
Já už chci do porodnice, protože dneska je to fakt šílený. Ale ten strach, co tak najednou přišel.. Nedala jsem ani večeři, jak mám staženej žaludek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.3.16 07:05

@B. Lucie jak se cítíš? Vůbec se ti nedivím a myslím na tebe :hug: U mě to pokračuje :roll: Už se začínám modlit ať je to snad ono a mám to za sebou, protože tohle se nedá.. Taky nemám moc chuť jíst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.3.16 07:30

@B. Lucie To máš dobrou podporu ze strany manžela ;) Můj gyn na můj termín slouží tak bych měla taky možnost svého gyn ale to se nepodaří :D Tak to jeste urychluje to uklízení :) Už jen vyčkáváte a budeš mít malý brzo u sebe, věřím že už dneska pojedeš když uz zatka odchazi :palec: Ja uz bych taky chtěla ale prckovi se nechce :D uvidim zas v uterý. @Kytičkaaa ty mě předběhneš :lol: Ja se teda na jednu stranu těším a na druhou mám trochu strach po tom co tu holky slyším :D ale projít si tím musíme všichni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.3.16 07:39

@darrrsie69 Myslíš, že tě předběhnu? No, popravdě kéž by :mrgreen: Na porod se netěším, ale těším se až to budu mít za sebou, protože ty stavy jsou šílený :roll: a ty se cítíš dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.3.16 07:58

@Kytičkaaa podle toho co píšeš se ti to už dost blíží což je fájn :kytka: Taky se těším až bude po, nebo hlavu už mám jak kůň jak jsem oteklá :mrgreen: každý si toho všímá :) já se cítím pořád dobře, sice někdy při chůzi píchání ze mam pocit ue nedojdu ale to přejde a zas dobrý :) snad tu nezůstanu poslední :D tak si říkám dokud mi je dobře tak jeste pojedu tam a tamhle, ale zase bojim aby me to nekde nezastihlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
14.3.16 08:06

@B. Lucie Když bys to stihla do Ostrova, tak se možná potkáme :) Akorát u me se nic moc neděje… dneska mám zase poradnu, tak jsem zvědavá, jestli uz mi řeknou o vyvolání, udělají toho Hamiltona nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.3.16 09:59

Holky me je Váááás líííto jak trpíte chudinky moje :srdce: :srdce: uz aby jste to mely za sebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.3.16 12:58

@Kytičkaaa po druhé hodině ráno se to najednou celkem uklidnilo a usnula jsem. Akorát po večer po vaně mě zase pěkně rozbolela záda a ráno mi tvrdlo břicho po 10 min., pak zase jakoby nic a klid. A teď mě to zase zlobí. Malá si ze mě asi dělá srandu :mrgreen:
A jak se cítíš ty? Vypadá to, že budeš mít za chvíli mimčo u sebe :kytka:
S tím jídlem je to hrůza. Nemůžu se na nic ani podívat. Teď jsem do sebe nacpala alespoň rohlík, ale taky násilím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.3.16 13:03

@Cherrylee Je, tak to by bylo fajn. Akorát nevím, kdy se tam dostaneme. Přijde mi, že si malá dělá srandu jen co to jde :lol:
Uvidíš, třeba prcek bude chtít ven ještě dřív, než stačí doktoři zasáhnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí