Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P.e.t.r.a Držím palce, aby to bylo brzy za tebou
Taky se drž ![]()
@kuchle maximálně ti rozumím
Drž se… Já měla ve čt CS 3
@Kytičkaaa Někdy pomáhá a někdy z ní vylezu a bolí to pořád stejně. Mě ale po vaně vždy začnou bolet dost záda. Ale od včerejška nepomáhá snad nic. Mám šílený bolesti v celé levé noze, ty trvají v kuse pořád a ještě do toho další bolest vystřeluje do stehen. Od včerejška nonstop ![]()
Ještě mi dnes odešla asi další část zátky, tak jsem zvědavá, co se bude dít. Je mi nějak divně ![]()
A co pomáhá tobě? ![]()
@Afroditka85 Já právě přemýšlím, po tom, co jsem tam teď ležela, že by mi to v Sokolově nevadilo. Akorát je tam míň soukromí a nerodil by mě můj gynekolog. Ale těch pár dní člověk odbude všude a pak stejně domů.
Ale teď sestřičky, PA i doktoři super ![]()
No, uvidím.. Kam se v tom šoku, že začíná porod, dostaneme ![]()
@B. Lucie Ty jo, tak to už máš asi za chvilku
Držím ti palce
Mě bohužel nepomáhá momentálně taky nic
tak čekám co bude a nebude ![]()
@Lucca 85 tak aspoň nejsem sama ten exot
mě zbývá 17dní do termínu a zatím se taky nic moc neděje, jen nějaký ten náznak
@kuchle děkuju,tak bych se asi se sanitou nedostala do Varů, no pak je tedy taxi asi jedina volba.
@B. Lucie to máš dobrý, že máš i tak trochu ted i zkušenost se Sokolovskou nemocnicí
Ja už znám tu Varskou nemocnici, tak půjdu do Varů, co kamaradky tam rodily normalně neměly nějak problém, a Vary uz znam, tak by to mohlo byt dobrý, ale na Ostrov neda nikdo dopustit
tak asi musi nyt opravdu dobrý. Teda ty se držíš, ja bych asi byla už v nemocnici
tak se drž a ať nemáš moc dlouhé ty bolesti, on to ten chlap asi taky moc dobre nesnáší když mu žena trpí
ja nevím ja jsem sama ![]()
Ja mam cs 5,ale to asi nic to cs neznamená, mě akorat řekl dr. že až bude cs.8 -10 ze se zacne neco uz dít ![]()
@darrrsie69 Nějak mi to už od teď asi je jedno, hlavně ať je malá už venku
Začínám být pěkně nervózní
Takže to nechám na manželovi.. Ale ten chce ten Ostrov. Tam by mi zavolali i mýho gynekolga.
Tak já už mám cs 8 + poznámku, že je mimi hodně naléhající. Napsal mi i doporučení na převzetí na por. sál. Ale neboj, může se ti to změnit během chvíle ![]()
Ale jak kdybych něco tušila už od včerejška. Bolesti, nevolnost, hodně mě pálí žáha, poslíčci fakt řádí, břicho tvrdne. Dneska odpoledne se mi ale najednou udělalo skvěle a s manželem jsme se vrhli na generální úklid. Převrátili jsme byt vzhůru nohama
Po pár hodinách se to zase ozvalo a ve velkém a večer zase zátka..
Tak teď poslíčkuju a jsem zvědavá, co se bude dít ![]()
Ať už je máme u sebe, viď? ![]()
@Kytičkaaa Moc děkuju ![]()
Co odchází zátka, jsem nervózní a začínám mít strach ![]()
Tak myslím, že si budeme muset počkat na konec, to se poslíčků definitivně po porodu zbavíme ![]()
Já už chci do porodnice, protože dneska je to fakt šílený. Ale ten strach, co tak najednou přišel.. Nedala jsem ani večeři, jak mám staženej žaludek ![]()
@B. Lucie jak se cítíš? Vůbec se ti nedivím a myslím na tebe
U mě to pokračuje
Už se začínám modlit ať je to snad ono a mám to za sebou, protože tohle se nedá.. Taky nemám moc chuť jíst..
@B. Lucie To máš dobrou podporu ze strany manžela
Můj gyn na můj termín slouží tak bych měla taky možnost svého gyn ale to se nepodaří
Tak to jeste urychluje to uklízení
Už jen vyčkáváte a budeš mít malý brzo u sebe, věřím že už dneska pojedeš když uz zatka odchazi
Ja uz bych taky chtěla ale prckovi se nechce
uvidim zas v uterý. @Kytičkaaa ty mě předběhneš
Ja se teda na jednu stranu těším a na druhou mám trochu strach po tom co tu holky slyším
ale projít si tím musíme všichni ![]()
@darrrsie69 Myslíš, že tě předběhnu? No, popravdě kéž by
Na porod se netěším, ale těším se až to budu mít za sebou, protože ty stavy jsou šílený
a ty se cítíš dobře?
@Kytičkaaa podle toho co píšeš se ti to už dost blíží což je fájn
Taky se těším až bude po, nebo hlavu už mám jak kůň jak jsem oteklá
každý si toho všímá
já se cítím pořád dobře, sice někdy při chůzi píchání ze mam pocit ue nedojdu ale to přejde a zas dobrý
snad tu nezůstanu poslední
tak si říkám dokud mi je dobře tak jeste pojedu tam a tamhle, ale zase bojim aby me to nekde nezastihlo ![]()
@B. Lucie Když bys to stihla do Ostrova, tak se možná potkáme
Akorát u me se nic moc neděje… dneska mám zase poradnu, tak jsem zvědavá, jestli uz mi řeknou o vyvolání, udělají toho Hamiltona nebo co…
Holky me je Váááás líííto jak trpíte chudinky moje
uz aby jste to mely za sebou!!!
@Kytičkaaa po druhé hodině ráno se to najednou celkem uklidnilo a usnula jsem. Akorát po večer po vaně mě zase pěkně rozbolela záda a ráno mi tvrdlo břicho po 10 min., pak zase jakoby nic a klid. A teď mě to zase zlobí. Malá si ze mě asi dělá srandu ![]()
A jak se cítíš ty? Vypadá to, že budeš mít za chvíli mimčo u sebe ![]()
S tím jídlem je to hrůza. Nemůžu se na nic ani podívat. Teď jsem do sebe nacpala alespoň rohlík, ale taky násilím ![]()
@Cherrylee Je, tak to by bylo fajn. Akorát nevím, kdy se tam dostaneme. Přijde mi, že si malá dělá srandu jen co to jde ![]()
Uvidíš, třeba prcek bude chtít ven ještě dřív, než stačí doktoři zasáhnout ![]()