Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
14.3.16 13:17

@darrrsie69 Jde na něm vidět, že se hodně těší. Ale je teda taky nervózní :)
Ono se říká, že ten úklid je „syndrom hnízdění“ před porodem :mrgreen: Já vstala a šla uklízet, jak mi bylo najednou dobře. A manžel to samé, ani se nenasnídal a lítal tu s hadrem až do večera a ještě vytřel i venku chodbu :mrgreen:
Třeba tam gynekologa stihneš ;)
Já začínám pochybovat, že vůbec porodím :lol: Malá jako kdyby se rozhodla, že teda jednou jo a pak najednou, že zase ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.3.16 14:47

@B. Lucie tak ten syndrom uhnízdění jsem měla pri prvním prckovi a pritel jezdil na dyl do prace tak mi pomahala mama :D ted teda taky poklizim ale uz ne tak zhurta :) Jste celkem akční oba dva :D a to je hezký :srdce: Aspon si můžeš chvily odpocinout kdyz si to mala rozmysli chvily :D Abych rekla pravdu sice nemam tak casto bolesti ale chut k jidlu uz prestavam mit taky nebo po každým hidle pali žáha :? Taky Vam tak prcinkove ted tolik vyvadeji? Někdy dostávám fakt perdy :mrgreen: A toho hemiltna uz dělají automaticky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.3.16 15:28

@darrrsie69 Já se trošku bojím, že to budu mít do poslední chvíle a jen budu mít tyhle blbý poslíčky :( což mi jebne :-))) Chápu tě, taky už se mi nechce moc daleko kdyby náhodou… Jeee chudinko, to už máš oteklej i obličej? Mě otékají ruce a nohy, ale obličej naštěstí ne, ale co není může být, tak snad ne :-))) Mě dr říkal, že ten poslední měsíc je nejhorší a měl pravdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.3.16 15:30

@B. Lucie U mě bohužel nic, vypadá to asi jako u tebe :-) Bohužel čtvrtý den bolesti, ale naštěstí dneska už můžu trochu u toho fungovat, ale moc necítím dneska malého, tak sem s toho taková špatná no :roll: tak snad se brzy ozve… Ty konce jsou fakt šílený co? Ty už to máš teda taky hustý, přála bych ti to mít za sebou, protože tohle trpění je fakt šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
14.3.16 17:49

Holky já malou cítím v břiše skoro neustále. Pořád se protahuje nebo co. Zítra u doktorky na pásech, až budu potřebovat aby byla vzhůru, určitě bude spát ;)Byla jsem dnes s malým plavat a ani v bazénu nedala pokoj. Kolikrát mi dala takovou ránu, že se plavčíci podle mého výrazu v obličeji začali bát, že jdeme rodit :lol: Jinak mám dnes docela klid od poslíčků. Zatím neotékám, myslím, že budu rodit poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.3.16 01:29

@darrrsie69 Je to zvláštní syndrom :lol: Manžel když se do toho vrhne, tak to je fakt mazec. Je k nezastavení :mrgreen: Ale uklízel takhle i před těhu, v tomhle mi opravdu dobrovolně pomáhá, aniž bych řekla slovo o tom, aby mi pomohl.
Jídlo do sebe taky cpu nedobrovolně. Vždycky si řeknu, že musím kvůli malé. A žáha mě taky pálí, ale to je fakt síla :poblion: (po jídle teda vůbec, ale průběžně během dne).
A malá taky začala nějak hodně řádit teď poslední dny. Cítím, jak se tam protahuje a kopance mají fakt grády :lol: A to byl ještě nedávno takový klid, že jsem ji musela budit, abych byla v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.3.16 01:39

@Kytičkaaa Tak jestli jako u mě, tak si asi taky „užíváš“ :D
Tak některá miminka jsou před porodem prý „línější“ a víc spinkají a některá zase akční. Taky mi malou v nemocnici museli budit (necítila jsem pohyby a kvůli ctg). Na jednu stranu jsem ale byla ráda, že je klid, protože jsem si fakt kopance užila a teď to zase začalo :lol: Paní, co se mnou byla na pokoji a měla fakt těsně před porodem taky malou vůbec necítila a ani všemožný buzení nepomáhalo. Tak si užívej chvíle klidu a že bolesti alespoň trochu polevují, když je ti líp. Za chvíli tady budeme psát, že se nám stýská po bříškách, uvidíš :hug: Mě totiž už teď začíná být „líto“, že budu bez pupíku :,( :D Ale když se podívám na kočárek, tak už bych chtěla mít malou doma a jet ven. Taky nevím, co chci :mrgreen:
Ten konec je teda šílenej. Teď jsem vylezla z vany, na bolesti nepomohla, spíš naopak. Pěkně se mi rozjely bolesti v tříslech a stehnech ještě ve vaně a teď to neustupuje :nevim: A manžel se mě taky pořád ptá „Tak co, kdy budeme rodit?“ a volá v průběhu dne co a jak. Nedočkavec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.3.16 02:00

@kuchle Mě taky malá dělá „bordel“ skoro pořád, ale jen co vejdeme do ordinace na gyndu, tak je klid a sestřička ji musí budit :lol: Tak se minutku vrtí a zase to má na háku :lol:
Jé, to musí být super takhle v těhu v bazénu - asi velká úleva pro záda.
Taky pak chci chodit s malou na plavání, akorát nevím kam a od kolika měsíců to je možný :nevim: Manžel mluvil něco o aquaforu ve Frantovkách, tak uvidíme.
Ale chtěla bych najít bazén, kde tolik nechlorují. Sama mám atopický ekzém - sice v malé míře, ale chlór to pěkně dráždí. A bojím se, aby ho nezdědila i malá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.3.16 07:49

@Kytičkaaa třeba ne, třeba už se to cim vic síly a jsou castejsi tak se to víc blíží :) No mozna to nejsou jen otoky ale taky jak jsem pribrala na me to jde hodne videt :D ale ty otoky to je mazec vcera jsem mela nohu jak slon ze ani prochazka 1,5h nepomohla :roll: ten konec je neco ale uz se to blíží :D @kuchle jsi to napsala tak jezky ze jsem se musela zasmát :D asi se koupání nenarozenýmu moc líbí, taky bych šla :)
@B. Lucie tak takovyho muzskyho clovek jen tak nepotká :D :palec: s tou žáhou je to fakt hrozny uz se tesim az se najim a nebude me paliz krk uz nic ani nezabírá. Teda tak to kdyz ty mrnouskove tak radi tak uz asi chtějí taky ven :D mě to někdy až bolí, asi bude rebel :D Ja mam taky atopický ekzém, hlavně na rukou a citlivou pokožku takže taky každý bazen nemůžu, ale pritom prirodní nádrž jako tatrovice v pohodě, proto bazeny vynechavám, ale Jáchymov byl dobrý ;) Jinak jsem mela atopak i pri malým a nedostal to ale to se muze projevit i dyl ja sama jsem to dostala az v 15cti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.3.16 07:54

Holky chtela jsem se zeptat, nevite kde ve Varech je někde po cestě z nemocnice, nebo do nemocnice od rybářích je nějaký bazárk dětský? Vím že byl v ul. Kapitána Jaroše ale jestli tam jeste je? Asi jsem jedina ale nemám jeste kocarek ale uz mam predstavu, cekala jsem na finance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.3.16 08:40

@darrrsie69 Manžel je v tomhle fajn :)
Ekzém jsem měla jaki malá, pak klid a cca v 18 letech se zase objevil - hodně na celých nohách, rukách a obličeji. Teď jen mezi 2 prsty u ruky a pár flíčku na ruce. Jinak nic. Ale občas bych si ty ruce utrhla, jak se to ozve. Tak super, Jáchymov jsem ještě nezkoušela.
Já se po dnešní probdělé noci modlím, aby ty nevolnosti a bolesti přestaly, nebo ať už se rozjede porod. Protože to, co moje tělo předvádí od 23 hod. od večera v kuse, to už fakt nedávám. Nonstop, bez přestávky šílený bolesti, občas to sílí ještě víc tak, že z podbřišku se to stěhuje do zad a celých nohou, šíleně bodavá bolest. A už ani vana nezabírá, akorát se to po ní rozjíždí víc a víc. Stehna bolí bez přestávky, malá se docela bolestivě hýbe a děsně tlačí na celý spodek. Nemůžu už ani ležet na boku, na zádech se mi dělá zase zle, tak tu napůl sedím v posteli :cert:
Jak já závidím těm, co mají hladký konec těhulkovství a užívají si to. Vždycky jsem byla „hrdinka“ a jen tak nějaká bolest mě nezaskočila, ale teď to je fakt brutál už i na mě. Jestli se v dalších hodinách nezačne nic dít, tak budu pochybovat o tom, že jsem těhotná a že někdy porodím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.3.16 08:46

Jdu zkusit konečně usnout. Padám už totiž doslova na hubu, ale přes ty bolesti to asi prostě nepůjde. Kéž bych konečně na chvíli usnula, vzbudila se a volala manželovi, že teda už jedeme. Tohle je děsný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.3.16 10:45

Ahoj holky :*
tak co, jak se vám všem daří?
Moc držím palečky ať už to máte za sebou a miminka u sebe :andel:
Nás konečně včera pustili domů. Je to láska malinká :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
15.3.16 11:36

@B. Lucie Plavání je super, hlavně teď :)… S malým chodíme od 6 měsíců na kurzy v Sedleci, je tam bazén se slanou vodou. Jsou o tam o něco dražší než v Hobitu ve Varech, ale je tam super. Hlavně ta slaná voda je pro miminka i atopiky lepší. Jinak co máme zkušenost do veřejných bazénů pouští děti většinou až od 1 roka. V Sedleci nám doporučili právě tebou zmiňované Frantovky, je tam teplá voda i teplý vzduch. Teď ale většinou chodíme do Arény, Ondra už je velký kluk a ta studená voda už mu nevadí ;) Pak je to pro děti super v Chomutově, tam ale strykně dodržují ten 1 rok kontrolou zdravotní průkazky. Německé bazény jsou pak kategorie sama pro sebe, 4hodiny tam jsou malému málo :lol:
@darrrsie69 já vím jen o bazárku v budově vedle dětské polikliniky pod Karlovarskou nemocnicí, jmenuje se to Biko, ale jestli mají kočárky, to nevím. Tady v Chodově máme dva, kočárky mají ale jen na kruháči v Sedmém neby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
15.3.16 11:41

Jinak dnešní kontrola dopadla dobře. Maličká kupodivu dnes se sestrou spolupracovala, usnula až u doktorky :D Nález se posunul blíže porodu, doktorka mě objednala zase za týden, ovšem s tím že pronesla SNAD SE JEŠTĚ UVIDÍME :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí