Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@darrrsie69 Já nakonec včera venku nebyla
Celý den jsem prozvracela. Dnes mám pro změnu průjem. Tak nevím, jestli se to už chystá
U Ondry jsem takhle lítala den před porodem. Hlenová zátka mi už odešla. Bříško mi tvrdne víc než jindy a níž už ho snad ani mít nemůžu. Ale abych nakonec nepřenášela
@Kytičkaaa porodu se prave bat nesmis:-) chce to pozitivni pristup ![]()
@angel005 No to je u mě docela problém
Já jsem trémista, ale fakt a to hodně velkej, není snad nic u čeho nemám trému a kor tohle ![]()
@kuchle chudáku
tak to se ti nedivim.Ale ted litaji nejaky virozy a ja jednu taky chytla tak jestli treba to neni
No kamaradce odesla hlenova a sla druhy den rodit
@angel005 ja chci mit takovy jako jsi mela ty ![]()
@darrrsie69 musím zaklepat, dnes už je mi dobře. Po dlouhé době jsem spala jako miminko
Takhle odpočinutá jsem se necítila už hodně dlouho. No ale uvidíme večer, musím vynahradit Ondráškovi ty dva dny co byl se mnou doma ![]()
@kuchle tak to je dobře a je treba byt odpočatá, nikdy nevíš kdy to příjde
ja tedy spim max 3hod tvrde a pak se tocim az do rana, boli me boky ci co tak se pretacim
jen uz by mohlo byt trochu hezcí počasí. A dneska změna času
My dnes měly akci zájíček tak jsme soutezily a trochu lítaly aspon ze uz neni takova zima.
@Kytičkaaa zlatí, je to fakt v hlavě.. Hele já měla krásného císaře, bez bolestí
prostě jsem to tak chtěla
@Ginuš jeee no jo, moooc gratuluji
Tak co malá? A jak to že si rodila takhle dřív?
@Kytičkaaa píše:
@Ginuš jeee no jo, moooc gratulujiTak co malá? A jak to že si rodila takhle dřív?
@Ginuš ty jo, tak to sis taky užila co
Bolelo to hodně? No, já doufám, že už to budu mít taky brzy za sebou.
@Kytičkaaa bylo to krásný, bohužel bych přirozený porod nedala, ale fakt super. Hodinu po porodu jsem mluvila po telefonu s mojí dr a říkala jí, že bych šla klidně znova
nějak to prostě vyplynulo to vše ze situace
![]()
@Ginuš moc gratuluji k miminku, znám Tě z jiné diskuze, kde jsme bojovali… ať Ti dělá jen samou radost ![]()
@rennys1 píše:
@Ginuš moc gratuluji k miminku, znám Tě z jiné diskuze, kde jsme bojovali… ať Ti dělá jen samou radost