Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ebra01 Jojo souhlasím s tebou, to počasí je lepší
Ráda bych to měla rychle za sebou, tohle čekání je šílené
A bolesti nemáš nic?
@Ginuš píše:![]()
![]()
děkuji moc a moc. Jsem strašně ráda, že se nám zadařilo
. A koukám na Tvůj podpis a mám radost
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juchůů
jojo, taky mě to doufám čeká
vychutnávej si každý den, strašně to utíká
![]()
@rennys1 píše:
jojo, taky mě to doufám čekávychutnávej si každý den, strašně to utíká
![]()
@Kytičkaaa právě, že ani ne. V neděli navečer mě tedy chytli takoví poslíčci, že jsem myslela, že pojedeme, ale nakonec z toho nic nebylo. Jinak mi několikrát denně tvrdne břicho. Paradoxní je, že se poslední týden cítím lépe, než týdny předtím. To jsem byla šíleně unavená a večer mě pobolívalo břicho. Teď mám naopak více energie. Nejvíc mě asi štvou oteklé nohy. Už pomalu nemůžou obout ani ty poslední boty
.
@ebra01 Jee tak to já jsem na tom stejně. Sice jsem pořád unavená, ale taky se cítím líp než za poslední týdny
Mě od včera lehce bolelo břicho a stupňovalo se to, tak sem si říkala, že se třeba něco chystá, ale už v to nevěřím… A to nepřenáším a termín mě teprve čeká, ale už nad tím každou noc přemýšlím a dost mi hrabe, jako nevím co bude až budu přenášet ![]()
@Kytičkaaa a dr. ti třeba nic neříkal, že by se něco chystalo? Třeba se ty poslíčky budou víc opakovat a vyvolá ti to nějaký účinek
. Tohle je větší nervozita, než v dětství čekání na Ježíška
. Já pořád tak nějak doufám, že to třeba přijde jak blesk z čistého nebe. Snažím se uklidňovat zkušenostmi jiných, co psaly, že nález měly pomalu nulový a do večera třeba porodily. Jako na jednu stranu si říkám, že můžu být ještě ráda, že si můžu něco zařídit apod., protože se pak někde vláčet s kočárem a starším děckem, nebude žádný med, ale pak to na mě prostě zase padne. Navíc mě vyloženě vytáčí smsky a telefonáty typu „Tak co, už jsi v porodnici?“ „Už jsi porodila?“ apod.
. Já vím, že to ostatní myslí dobře, ale pak si prostě připadám jako nějaká vadná, když se ještě válím doma s pupkem
.
@ebra01, @Kytičkaaa Já obuju všechny boty ale zase nedopnu žádnou bundu
Taky je poslední 2- 3 týdny nějak lépe než třeba před měsícem a dokonce i se i trošku vyspím
@ebra01 Na to si fakt stěžují všechny holky, že je ostatní otravují jestli jako už
Mě naštěstí tolik lidí ne, ale taky se takový najdou
Dr neříkal nic, jen že sem měla naposledy CS 3 a na prst otevřená, ale minulý týden mě vnitřně neprohlídl jen ten týden před tím, takže teď to budu vědět ve čt po dvou týdnech
Jako břicho cítím, ale nic velkého… Já ráno dala teplou sprchu, tak to ani neodeznělo, ale že by se to nedalo vydržet to nic, furt to bolí jen lehce..
Já si, ale taky myslím, že to přijde z ničeho nic, pokud teda nebude vyvolání no
A ty si na poslední kontrole na tom byla jak?
@kuchle Je to zvláštní, že teď je trochu líp
Já trpím na děsný otoky a hlavně mě hrozně bolí i ruce
S tou bundou je to taky na prd
To už sou takový ty poslední dny
A jinak taky se nic neděje?
@Kytičkaaa mně říkala dr, že mám čípek krásně měkký, ale zatím hoodně vysoko, prostupný volně pro prst. Ale to už jsem slyšela asi na posledních třech kontrolách. Ve čtvrtek jdu zas, tak přemýšlím, že si možná řeknu o hamiltona. Jako je to hnus, co si pamatuju, ale asi by už o opravdu chtělo nějak popohnat.
Tak třeba tě teď dr. překvapí a nález budeš mít lepší
. Já se teď prolívám maliníkem se skořicí a zázvorem a přemýšlím, co bych teď ještě tak vyzkoušela
.
@Kytičkaaa Minulý týden v úterý CS 6, vše na porod připravené. Kontrolu mám zítra v porodnici… Jsem tak nějak zmatená, zase mi odešel další kousek hlenové zátky
a trošku pobolívá bříško. Je to fakt úplně jiné než u prvního mimča
Ahoj ja byla dneska na ko o den driv
naštěstí me vzaly.Ja nemam na pasech ani malilinkatou stopu kontrakce a baby okolo me porad i kdyz je neciti
a ve čtvrtek mam termin tak me tam dr.chce znova vidět. Tak Vy máte holky aspoň nějaký záchvěvy nebo nálezy a já nic
Jen mi i dr. rekla ze bricho opravdu kleslo
@Kytičkaaa už mě bolí taky i prsty jak jsem oteklá ![]()
@ebra01 Fakt je hamilton hnus? Já jdu taky ve čt na KO tak sem přemýšlela, že bych si o něj taky řekla no
Já si dám taky za chvíli maliník, ještě sem slyšela, že je dobrá masáž bradavek ![]()
@kuchle Je možné, že se ti to fakt pomalinku rozjíždí, budu držet palce a dej vědět
ale fakt to tak vypadá ![]()
@darrrsie69 jojo ty prsty znám
Ono to fakt může přijít z ničeho nic, třeba to tak mít budeš ![]()
@darrrsie69 byla jsem dnes v lékárně, už zase mají maliník, tedy alespoň v Maxovi
@Kytičkaaa no co si pamatuju z minulého těhotenství, tak hamilton tedy nic příjemného není. Mně třeba dr. ani neřekla, že mi ho udělá - jen odvětila, že to trochu pozlobí
. Jednou to nezabralo, tak na příští kontrole opáčko a večer mi pak praskla voda. Jako při tom hmatu jsem fakt zatínala zuby a pomalu lezla po stropě. Ale v souvislosti se samotným porodem se to určitě přežít dá
. Jinak bradavky zkouším masírovat taky - vždycky mi po tom strašně tvrdne břicho, ale nikdy se to nerozjede dál
. Tak dneska zkusím ještě manžela
, i když tedy teď na konci fakt nemám na nic takového pomyšlení. Ale tak za pokus to stojí ![]()