Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kytičkaaa
No ja taky vubec, doktorovi jsem rekla ze nevím co ani poslicci jsou
ale naposled jakoby stahy v podbrisku parkrat po sobe v sobotu a od ty doby nic, ale tak treba je jeste cas jak mi rika dr
No a me rekly ze.maji vypadek, ale spis se jim to nevyplati objednavat tak neberou ho ![]()
Ahoj všem
Tak my už jsme doma z porodnice, Lucinka nakonec usoudila, že se vyvolat nenechá a vykoukla na svět sama
18. 3. v 10:52 h, 52 cm a 4 100 g ![]()
Porod trval cca 7 h a kromě zkalené plodové vody a šnůry kolem hrudníku (narodila se úplně fialová) proběhlo vše v pořádku ![]()
@darrrsie69 Někdo fakt třeba neví co jsou poslíčky, ty mít nemusíš a třeba to přijde brzy
Už by si to chtěla mít za sebou viď? To je divný a nemáte u vás někde není krám kde prodávají bylinky a tak?
V lékárnách má maliník opravdu výpadek
Máme tady v Chodově jedno bylinkářství, ale popravdě řečeno se mi tam nechce. Možná zkusím dnes ve Varech u Dr. Vlasáka, dáme si s malým výlet, pokud bude hodný ![]()
@darrrsie69 Ja poslicky taky vubec nemela, takze to nic neznamena
Zacali mi rovnou kontrakce po cca 5-7 minutach
Tak sem myslela ze to jsou poslicci…ale pak mi to nedalo, ze to by nebylo asi takle v intervalech…tak sme jeli ![]()
@darrrsie69 Ja poslicky taky vubec nemela, takze to nic neznamena
Zacali mi rovnou kontrakce po cca 5-7 minutach
Tak sem myslela ze to jsou poslicci…ale pak mi to nedalo, ze to by nebylo asi takle v intervalech…tak sme jeli ![]()
@P.e.t.r.a gratuluji
ju a pěkně velká
@Kytičkaaa no určitě bych to uz chtela mít za sebou
ale aspoň jeste muzu doladit jeste neco doma nebo nachystat vse poradne, ale to by se porad neco našlo
No mame bylinkarku, ale moc ji neverim, nema moc dobry reakce na pani, dokonce moje babi ji zna a pry nezna dobře bylinky ale nevim.
@angel005 tak to jsi me docela uklidnila
aspon vim ze nemusi byt poslicci. Mohli by doktori byt trochu vic vyrecni, ja se porad ptam, nebo v tech jejich poznamkach se lajk nevyzná ![]()
@kuchle a sehnala jsi?
@darrrsie69 hm tak to je blbý, to pak nevíš jestli je dobré si od ní něco brát viď
Já jsem na tom stejně, taky si říkám, že už bych to ráda měla za sebou, ale zase na druhou stranu si říkám, že je dobrý ještě odpočívat a udělat i jiné věci
Já se spíš dost porodu bojím no ![]()
@darrrsie69 K Dr. Vlasákovi jsem nakonec nedostala
Ondra byl sice moc hodný - na sebe až moc, ale jela jsem s ním do Varů autobusem a jen s motorkou, tak jsme dali radši výlet na meandr u Intersparu. Zkusím dnes ty bylinky tady v Chodově. Dám pak vědět ![]()
@Kytičkaaa
Jo ja se snazim kazdy den neco udelat jeste
dnes jsem pulírovala auto jak z venku tak zevnitř
ale zas jsem nejak furt unavená, tak i odpocivam dost
To neboj ja se pri kazdym pichnuti taky bojim a rozdejchavam
dnes mi babi po 4detech rekla ze mi bricho padlo a ze by me nemela palit žáha už, no jako vážně dneska mě vůbec nepálila ![]()
@kuchle
super určitě dej vedet jsem zvedavá, a kdyztak bych taky zašla ![]()
Zdravím všechny
tak uz třetím
dnem přenáším. Naší holčičce se moc nechce. Je to už opravdu dlouhé a já bych chtěla mít malou u sebe a porod za
sebou. Dnes jdu opet na CTG. Taky Vám to tak pomalu utíka
?
Ahoj tak treba uz dneska bude nejaka pozitivni změna na CTG
Taky mi to utika pomalu ale krati se to me zbyva 6dni do terminu a mam takovy pocit ze jeste budu do ty doby taky pohromadě
a jak se citis @Lucca 85