Termín - březen 2016 - pojďte zabít nudu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
23.3.16 07:54

@Kytičkaaa
No ja taky vubec, doktorovi jsem rekla ze nevím co ani poslicci jsou :D ale naposled jakoby stahy v podbrisku parkrat po sobe v sobotu a od ty doby nic, ale tak treba je jeste cas jak mi rika dr :D No a me rekly ze.maji vypadek, ale spis se jim to nevyplati objednavat tak neberou ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
23.3.16 08:40

Ahoj všem :mavam: Tak my už jsme doma z porodnice, Lucinka nakonec usoudila, že se vyvolat nenechá a vykoukla na svět sama :) 18. 3. v 10:52 h, 52 cm a 4 100 g :srdce:
Porod trval cca 7 h a kromě zkalené plodové vody a šnůry kolem hrudníku (narodila se úplně fialová) proběhlo vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
23.3.16 09:01

@P.e.t.r.a juuu konecnee ta je kouzelná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.3.16 09:04

@darrrsie69 Někdo fakt třeba neví co jsou poslíčky, ty mít nemusíš a třeba to přijde brzy :hug: Už by si to chtěla mít za sebou viď? To je divný a nemáte u vás někde není krám kde prodávají bylinky a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.3.16 09:05

@P.e.t.r.a Jeee moc gratuluji :srdce: :hug: Je krásná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
23.3.16 09:14

@P.e.t.r.a Moc gratuluji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
23.3.16 09:24

V lékárnách má maliník opravdu výpadek :( Máme tady v Chodově jedno bylinkářství, ale popravdě řečeno se mi tam nechce. Možná zkusím dnes ve Varech u Dr. Vlasáka, dáme si s malým výlet, pokud bude hodný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.3.16 09:40

@darrrsie69 Ja poslicky taky vubec nemela, takze to nic neznamena :-) Zacali mi rovnou kontrakce po cca 5-7 minutach :-) Tak sem myslela ze to jsou poslicci…ale pak mi to nedalo, ze to by nebylo asi takle v intervalech…tak sme jeli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.3.16 09:40

@darrrsie69 Ja poslicky taky vubec nemela, takze to nic neznamena :-) Zacali mi rovnou kontrakce po cca 5-7 minutach :-) Tak sem myslela ze to jsou poslicci…ale pak mi to nedalo, ze to by nebylo asi takle v intervalech…tak sme jeli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
24.3.16 00:13

@P.e.t.r.a gratuluji :potlesk: ju a pěkně velká :hug: @Kytičkaaa no určitě bych to uz chtela mít za sebou :D ale aspoň jeste muzu doladit jeste neco doma nebo nachystat vse poradne, ale to by se porad neco našlo :mrgreen: No mame bylinkarku, ale moc ji neverim, nema moc dobry reakce na pani, dokonce moje babi ji zna a pry nezna dobře bylinky ale nevim.
@angel005 tak to jsi me docela uklidnila :D aspon vim ze nemusi byt poslicci. Mohli by doktori byt trochu vic vyrecni, ja se porad ptam, nebo v tech jejich poznamkach se lajk nevyzná :D
@kuchle a sehnala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.3.16 07:21

@darrrsie69 hm tak to je blbý, to pak nevíš jestli je dobré si od ní něco brát viď :nevim: Já jsem na tom stejně, taky si říkám, že už bych to ráda měla za sebou, ale zase na druhou stranu si říkám, že je dobrý ještě odpočívat a udělat i jiné věci :) Já se spíš dost porodu bojím no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
24.3.16 07:55

@darrrsie69 K Dr. Vlasákovi jsem nakonec nedostala :( Ondra byl sice moc hodný - na sebe až moc, ale jela jsem s ním do Varů autobusem a jen s motorkou, tak jsme dali radši výlet na meandr u Intersparu. Zkusím dnes ty bylinky tady v Chodově. Dám pak vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
25.3.16 00:44

@Kytičkaaa
Jo ja se snazim kazdy den neco udelat jeste :D dnes jsem pulírovala auto jak z venku tak zevnitř :mrgreen: ale zas jsem nejak furt unavená, tak i odpocivam dost ;) To neboj ja se pri kazdym pichnuti taky bojim a rozdejchavam :D dnes mi babi po 4detech rekla ze mi bricho padlo a ze by me nemela palit žáha už, no jako vážně dneska mě vůbec nepálila :dance:
@kuchle
super určitě dej vedet jsem zvedavá, a kdyztak bych taky zašla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.3.16 08:09

Zdravím všechny :mavam: tak uz třetím
dnem přenáším. Naší holčičce se moc nechce. Je to už opravdu dlouhé a já bych chtěla mít malou u sebe a porod za
sebou. Dnes jdu opet na CTG. Taky Vám to tak pomalu utíka :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
25.3.16 10:14

Ahoj tak treba uz dneska bude nejaka pozitivni změna na CTG ;) Taky mi to utika pomalu ale krati se to me zbyva 6dni do terminu a mam takovy pocit ze jeste budu do ty doby taky pohromadě :D a jak se citis @Lucca 85

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí