Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kuchle jsme se po nem ptaly a je asi velka poptavka tak ho objednaly
to je super zitra tam zajedu jestli uz nebude vyprodano
ted je vazne nejak silny rocnik. @Kytičkaaa no mazec ty prsty a nejvic po ránu, no kéž by to prislo z cista jasna ![]()
Ja bych na taky na něco takoveho nemela ani chuť
ale pry to pomaha, mám i pocit že je to nějak teď dole i citlivější než normálně ![]()
Ahoj, můžu se vsísnout?
Termín mám zítra, a pořááád nic.
Hlenová zátka odešla včera, ale kromě občas poslíčků se nic moc neděje. Akorát teda v břiše vlnobití, takže spánek mi nehrozí ![]()
@EscapistV Ahoj
, mě u prvního ráno odešla zátka, večer a v noci v břiše vlnobití a ráno byl malý na světě
Já termín zítra, dnes kontrola v porodnici. Zátku také odešla a doktorka říkala, že v pátek porodím. Dnes středa a pořád nic
@darrrsie69 taky mám pocit, že teď se rodí víc dětí. Čaj jsem koupila jen jeden, tak snad tam ještě budou mít. Kdyžtak je vedle ještě lékárna na poliklinice, tam jsem se taky chodila ptát, třeba už ho mají také ![]()
@ebra01 Jee tak to si toho hamiltona docela rozmýšlím
Jak ti je? Pozlobili jste to správně? ![]()
@darrrsie69 Taky doufám, že to přijde z ničeho nic, ale ještě si říkám, že je čas, nerada bych šla na vyvolání
Prsty mám taky nejhorší po ránu
Už ať máme po co ![]()
@EscapistV ahoj
Tak třeba už to bude brzy
Tohle čekání je fakt děsný ![]()
@kuchle určitě se teď rodí víc dětí, říkali mi to i v porodnici, asi to bude silný ročník ![]()
@Kytičkaaa asi jsme zlobili špatně
, protože je mi pořád fajn, tak uvidíme, zda se to ještě nějak vyvrbí. Zítra mám narozky, tak si to třeba malej plánuje jako překvápko ![]()
@ebra01 No to by bylo fakt překvápko
Já měla 9.března a přítel má 9. dubna, tak jsme si taky říkali jestli nečeká na něj
Ale do 9 dubna daleko, to by mě položilo ![]()
@kuchle jé tak to by bylo super, kdyby to bylo takhle i u mě ![]()
@Kytičkaaa držím palce, ať už to máš brzo a rychle za sebou ![]()
Tohle je fakt děs, už mám všechno nachystaný, připravený, akorát sedím, drbu se ve vlasech a sotva držím pohromadě
Mám pocit, že už všichni okolo mě porodili ![]()
Holky, tak mám po kontrole v nemocnici. Doktorka mě moc nepotěšila, maličká by měla být obřík, říkala tak 3770g
Při natáčení občasná kontrakce, rozrodit se prý můžu každou chvíli. Objednali si mě zase na pátek, to bychom prý udělali toho hamiltona
@EscapistV Ahoj taky mám termín zítra
a kromě vlnobití
a že to jsou poradny rany do spodku zatím nic
jen uz cítím větší tlak na spodek
@kuchle tak kdyz ti to rikala dr. tak to uz je za par a jen cekas ![]()
@Kytičkaaa
už jen kvuli totalni nespavosti, behani na zachod kazdou chvilku a natykani bych uz to brala mit za sebou
ale i kdyz i pak bude nejaky pro i proti ale uz to bude s tima prckama veselejsi ![]()
@kuchle jéje pěkně velký mimi
ale z toho nic nedelej mě týden zpět měl malý 3260g a uz je to týden takže se taky obavam a zitra mi asi udela dr jeste utz.Tak po hamiltnovy to budeš mít určitě jistý, držím palce ať už to máš za sebou a pak dej vědět ![]()
@darrrsie69 Já mám termín dneska, to zítra bylo včera
vlnobití je hlavně v noci, samozřejmě, takže pospávám během dne kdy to jde
Někdy mám dojem, že se pokouší prorvat ven přes břicho předem…
@kuchle jéé no to je obřík, ale tak pořád je tu půlkilová odchylka… držím palce, ať už tam v pátek ani nemusíš ![]()
Zdravim holky, ja uz týden prenasim a reknu Vam jsou to nervy. Vcera kontrola otevrena na 1 prst a cipek mekky 2 cm a mala vazi cca 4kg
tak mam pekne strach. Vcera od 23 -6 hodin poslicci
. Dnes jak prejeta vlakem. Mam obavu z dnesni noci
Tak jsem zvedava kdy se to rozjede
@Kytičkaaa tak to bys měla prckovi vybrat nějaké pěkné datum. Tak mu to naplánuj třeba na Apríla
, možná si dá říct. Můj je zatím paličák a odmítnul vylézt jak na dceřiny narozky, tak na Velikonoce a jestli se neumoudří ani do zítřka na mé narozky, tak je to opravdu beraní palice
![]()